Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

ForeverFord

Аве момчета,така като сте почнали да помага и споделяте мнения,кое ще е по хубаво като за мен студент някоя пумичка или някой фокус.Аз гледам из мобилето,карса,чат пат и в продавалника ама нещо никой не ми хваща окото,незнам защо така
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

pAbLo

Започни от габаритите ти.
Ако си над 175 см в ПУМА си е приключение да седиш.
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

ForeverFord

Ем да към 1.78 съм
Искам да е бензин и горе долу до към 3-3,500

Alexi

ForeverFord

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Изглежда доста добре. Ако е читава, комбинацията Гия и 2-ка дизел е страхотна.
Но трябва да се гледа внимателно за ръжди.
Само имай предвид, че с този салон и малчугана ще си имаш проблеми :)

pAbLo

Цитат на: G_o_c_e_v в 09 Октомври 2013 23:08:17
Ц-мах
Мнения за ШвеЙцарските коли има ли?
Май са доста гледани но винаги има и изключения вероятно.
Тази радва много.
http://bobicar3.cars.bg/c431637
Продава се в Пловдивската "Дупница" ;D

hotblooded

Цитат на: pAbLo в 10 Октомври 2013 09:02:14
Май са доста гледани но винаги има и изключения вероятно.
Тази радва много.
http://bobicar3.cars.bg/c431637
Продава се в Пловдивската "Дупница" ;D
Пуснахте линк към една и съща обява, май :)

pAbLo

Неговата е от Продавалник-а,който в момента не работи нещо,а аз я издирих коя автокъща я продава 8)
П.С.
Це-Макс при МП се парчи на други пари

ihovahi

Гого, в новия Аутобилд има статия за употребявани автомобили - точно модела, който те интересува (общо взето препоръчват 2.0 дизел като надежден двигател).
Който фôрка "майстор" си нахôда!

G_o_c_e_v

Утре живот и здраве тръгвам към ПлоУдив да се срещна с евентуалната си нова жен... кола (rofl) Може ли да разчитам на някого евентуално ако я спазаря да ми помогне с ходенето до КАТ, иначе трябва да се търсим с GPS-а. Ако има свободни и най вече желаещи може да си оставите телефонния номер и да ви потърся ако купя колата. Ако ли не, ще се оправяме все някък... ще извикам неволята ^-^
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

pAbLo

Нотариус няма да ти трябва нали?
Ще видя какво има за вършене утре и ако съм фрий щи драсна ЛС 8)

G_o_c_e_v

Доколкото съм чувал, нотариус няма да ми трябва защото колата не е от собственик, а от автокъща, там би трябвало да ми я продадат с фактура и с тази фактура ще се ходи до кат и от там за временни номера ала бала...

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Bobi

Аз съм купувал кола с фактура и в тези случаи няма нужда от нотариус. Обърни внимание на данните в големия талон ПРЕДИ да платиш. Има романи по този въпрос.

moni74

Цитат на: G_o_c_e_v в 16 Октомври 2013 13:36:57
Доколкото съм чувал, нотариус няма да ми трябва защото колата не е от собственик, а от автокъща, там би трябвало да ми я продадат с фактура и с тази фактура ще се ходи до кат и от там за временни номера ала бала...

Когато колата не е била регистрирана в България, става с фактура. Ако е оставена да се продава и има БГ регистрация, ще трябва нотариус.

----------------------------

hotblooded

А ако е била регистрирана в България, но в последствие е със снета регистрация?  Въобще - каква е процедруата да пуснеш в движение кола която вече е била спряна веднъж - върнати номера и талон?

topgancho

Технотест -240лв.Договор при нотариус,стария голям талон(продупчен при бракуването).Важно е да е заявено, че ще се съхранява в частен имот.
Веселин Георгиев

moni74

pAbLo

Dmitarcho

Хади Гого ... дано се намерите най-накрая ;) Ако ще минаваш през Габрово /съмнявам се, но се надявам :D/ Обади се да почерпиш :P
Ръца Пръца

topgancho

Веселин Георгиев

G_o_c_e_v

Момчета!! Бърза справка, сега в описанието на колата е спестено "гаранция за двигател скорости и купе", а е добавено "двигателя е на Пежо".
Пловдивската
Какво да правя, читави ли са тези двигатели на Пежо? Малко взех да се разкандардисвам за нея, понеже бежовия салон си е по голямата част от колата, а и това с двигателя е на Пежо... кажете мнение моля, ако не, утре направо да ходя да гледам една във Варна, по близо ми е, а и няма само подгряване на стъкло и седалки, а и цената е доста под тази на Пловдивската
Варненската

momo76

То на С макса всички дизели са на Пежо - 1,6 и 2,0. По принцип казват, че са добри, но всичко си е до късмет.

Bobi

Ти не знаеше ли, че всички дизелови двигатели на Форд (1.4, 1.6., 2.0 и някои от по-новите 2.2 тдци) са произведени от Пежо? Не го казвам, защото карам такъв, но Пежо правят едни от най-добрите дизелови двигатели. Пежо, Ситроен, Мазда, Форд, Волво от тези години ползват едни и същи двигатели, които се правят от ПСА.

Не слушаш като ти казваме да избягваш най-евтините оферти. Тази втората е барутник, залагам си Фокуса.

moni74

2.0 tdci/hdi 136кс е много добър двигател. На мен ми хареса повече швейцарката, но трябва да се види в сервиз и на компютър задължително. Ако ти откажат, значи не е в ред нещо.

G_o_c_e_v

По принцип имам познат, който можеше да дойде с мен да я закачи на компютъра и да гледа малко "живи" данни, но ми спомена, понеже има борд компютър, че ако нещо не е наред, тя ще си признае... освен ако вече не са се намесили да и изчистят грешките та и това може да не се хване в сервиз.

niko_nenchev

Колега,гледай много внимателно документите!Сравни рамата и търси номера на двигателя.Едва ли дават фактура на реалната стойност,но гледай да не е супер занижена цената в документа.Общо взето да си купиш кола от нашите автокъщи си е голямо приключение.....Пожелавам ти успех !