Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ihovahi

Е той Миро ги различава кое от къде е...
Който фôрка "майстор" си нахôда!

GnDrBoris

Благодаря за информацията колеги. За съжаление ще пътувам в неделя, но някой друг път ще се отбия.

TourneoRS

Едни джантета от Пежо , и едни други "дебели "

ОТ Пежото дали ще станат без някакви втулки ?

А на другите май трябва да им търся и специални гуми ... но ми харесват повече .

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

varby

Зависи от ЕТ (за Ескорт е 35-40) и диаметъра на  централния отвор.

TourneoRS

Някой да даде мнение за този коптор , за ежедневка . Утре сигурно ще ходя да гледам по-подробно .

волво 460

айде и за този

мондео

hotblooded

Цитат на: TourneoRS в 10 Август 2013 23:05:34
Някой да даде мнение за този коптор , за ежедневка . Утре сигурно ще ходя да гледам по-подробно .

волво 460

айде и за този

мондео
От тези волва има сглобявани в швеция има и в холандия - холандските са кошници по рождение... Ак не се лъжа под ламарините са "братя" с Рено 19, ако някоя от задние гуми ти се стори че стои на криво или нещо ти притропа отзад - не се занимавай - задния мост е тръгнал, а ремонта е гадно занимание.

Форд-а - поне тука имаме факири на тема Мондео МК 1, а и данъка му е по нисък :)

Иван Вълков

Да дам мнение за Волвото...та всички "малки"  волва( 440, 460, 480) са сглобявани в Холандия както и по новите S/V40. Kaто коли са много добри. Вярно имат общо с рено 19 но само мотора и скоростната кутия, всичко друго е по-добро а и по-скъпо. Виж за ръжда по задните вежди и прагове. Таблото е кофти измислено и трака доста по дупки. Погледни дали работи всичко като електроника, виж мотора дали не духа и маркучите(водните ) дали не са на камък иначе са здрави колички.  Единственият минус е че е по малка от Мондеото иначе ако мотора е в добро здраве е доста пъргав - на волвото.  Аз бих избрал Мондеото т.к. е по голямо, но и мастрафите му не са малки.

п.п аз имах Волво 440 и го замених заради това че нямаше клима.
п.п. Питай зашо ги няма халогените... виж за удар отпред и тия халогени са златни нестига че ги няма ами са и цифра от всякъде

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

то мондеото 2 пъти по скъпо така че не е много коректно сравнение :))

TourneoRS

Днес огледах всичко на всичко само 5 автомобила - 3 форда и 2 аудита , всичко в ценови диапазон до 1000 лв . Честно си казвам , по-неподържани коли от фордовете няма . Нормално нещо е да са с 4 различни гуми , като две са зимни и се сменят според сезона . Да не ти работи контактният ключ и да си извел копчета на таблото , и още много такива мързеливи работи . Единият ескорт 1.8тд беше по-така запазен , каза ми го мой познат и отидох да го видя . Тук таме нажулен , стоп счупен , задната врата не се заключва , дреболии все . Оказа се че не пали , след 20 минутно ровене под капака запали , оказаха се лесни неща  които май селският майстор нарочно е направил  :D , като да изкара едни вакууми , кабела на клапана на ГНП то се държеше на косъм . Както и да е .. като запали дядката каза .. Ама той работел - 1500 лв  (rofl) . Първо се стъписах , защото исках да видя как върви и после да говорим за цени . Викам си карай , тоя е крив и ще му се връща . Казах му да видя големият талон , ГО и данъка за тази година . Отиде да ги търси , аз през това време върнах нещата в началното положение , дори му оставих бонус  ;D ... дано не чете тука .
Все още нищо не съм харесал ..  тази седмица продължавам с вицовете .

pAbLo

Ако си търсиш кола до 1000 лв - да ти предложа един Хюндай.
Поне е с 4 еднакви гуми на малко километри :))
П.С. Иначе той е 96то лето и нема клима
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Backstage

Цитат на: TourneoRS в 12 Август 2013 00:23:24
Днес огледах всичко на всичко само 5 автомобила - 3 форда и 2 аудита , всичко в ценови диапазон до 1000 лв . Честно си казвам , по-неподържани коли от фордовете няма .
Не само фордове...изобщо няма никаква поддържана кола за 1000 лв.Щом цената е такава,ясно че колата не е поддържана...

pAbLo

Цитат на: Backstage в 23 Август 2013 10:10:16...
В случая има и изключение.
Не беше перфектна но за кола на 17 години и на тези пари си е чист подарък.
Но такива са 1 на 2000 поне >:(

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ihovahi

Alexi

отдавна се кани той ама не ми ще мондеото да мина на мк4 :))

ihovahi

Алекси, с един колега отдавна си говорим за мк4... ама още са скъпи пущините  ;D

hotblooded

Цитат на: G_o_c_e_v в 16 Септември 2013 08:15:58
Да го бъде... или да не го бъде...
C-maX-че
Прецени на място иначе на картинки изглежда ОК.

pAbLo

Цитат на: G_o_c_e_v в 16 Септември 2013 08:15:58
Да го бъде... или да не го бъде...
C-maX-че
Ако кажеш какво те интересува,да ида да го погледна.
Все пак Шумен не е като да ида в съседния квартал :))

VENTCI

Направо го отлепяй от Филибето  8)
Вчера бях там  ;D

Bobi

momo76

Тази последната е в Любо кар на околовръстното, аз лично от там кола не бих си взел. Като си търсех кола гледах там едно бензиново Мондео, освен че беше цялото за боя, мотора щеше да изпадне като я запалихме. Обяснението беше, че трябвало да се обслужи, а на километража пише 70 000км. (rofl)
Повечето коли бяха скъсани от каране но добре почистени и излъскани.

pAbLo

За тези доста често чувам такива отзиви :s

Bobi

Какво ви е мнението за тази кола? Гледам за себе си, нещо взе да ми омръзва фикуса...

Dmitarcho

Тоз па и тоз .... Омръзнал му Фикуса :D :D :D Да беше показал Мондео ... да ти повярва човек :D
Ръца Пръца

Bobi

Що пък Мондео? Не съм се оженил за Форд, че да карам само техни коли :). Нека не спамим, питането ми е сериозно.

Pyrhel

Супер е! Само в тоя вид на шоф. седалка за 46к км не бих се разходил до Русе :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

moni74

Цитат на: Bobi в 16 Септември 2013 21:14:33
Какво ви е мнението за тази кола? Гледам за себе си, нещо взе да ми омръзва фикуса...

Аз преди търсех Алфа. Доста изчетох и стигнах до извода, че това не е моята марка. Много калпави електроники, много проблеми. Моторите са им супер, но управлението.... Когато прочетох 4-5 мнения във форума им, че трябва да давам по 4-5 бона на година за подръжка и се отказах. Може би едно е да си купиш нова Алфа, друго е втора ръка.
Въпреки всичко може да я видиш и на място да прецениш.
Досега единствената марка кола, която съм повторил е Тойота, но и двата пъти само японски сглобки.

Анатолий е прав - тази седалка не е на 46к пробег само.

----------------------------

ihovahi

Dmitarcho

Както каза, не се е женил за Форд ... На Визия го докартав много добре Алфите, вътре е като самолет ... Но съм чувал, че са чупливи и скъпи за ремнт и доста погорявали. Тея 200 кончета ... доста храна ще искат.
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Цитат на: Bobi в 16 Септември 2013 14:34:55
Какъв ти е макс. бюджет? Аз бих погледнал тази...

До 8 пари предполагам ще отпусна. Все пак кола се купува веднъж, а не всяка година...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!