Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Alexi

сефте виждам такава кожа .. според мен си я е правил .. не кефи

hotblooded

Поне на снимки - кожата е правена качествено, друг е въпроса че точно тоя цвят не подхожда на цвета на самата кола. Виж на някое ST-синьо Мк3 - щеше да стои отлично :)

ForeverFord

само като му видях предния капак и до там.....
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

hotblooded

Цитат на: ForeverFord в 13 Декември 2013 23:03:27
само като му видях предния капак и до там.....
Брулена е от градушка, за това и цената е такава.

TourneoRS

Да попитам за малко информация относно тази марка ЛДВ . Снимката е примерна от нета , какви части ползват и т.н.  Има едно добиче направо за без пари , ще се ползва на Село основно на Къра  :D

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Vanko

Всичко е Транзит с друга опаковка, поне аз така знам...

TourneoRS

Воланът и уредите малко приличат , не съм го огледал обстойно , но забелязвам по обявите върви на доста ниска цена . Да не се окаже бомбичка . :D  Може би и заради обрания волан ....
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

mike28

Мисля, че няма да ти е лесно да намираш части, фирмата е поета 2006 г. от руснаците от GAZ, a малко по-късно фалира окончателно.
Нали не очакваш, че нещо подобно хем ще е много евтино, хем ще е много хубаво?

hotblooded

moni74

Трябват ми само таблото, централната конзола и скоростната кутия ако става на дизел  (rofl)

----------------------------

hotblooded

Цитат на: moni74 в 18 Февруари 2014 17:26:00
Трябват ми само таблото, централната конзола и скоростната кутия ако става на дизел  (rofl)
Вземи това и си премести двигателя :)  (rofl)

moni74

Иво, да дам 20 бона за да си преместя мотора? По-добре да дам 20 бона, да продам комбито и с парите да си купувам бензин за тази :)

hotblooded

Има нещо което ме плаши повече от разхода.... ако нещо изкиха -къде ще му търся чаркове на това... хамериканско изпълнение е дето за Европа май не е правено :(

moni74

Караш докато го счупиш. После продаваш на части :)

Dmitarcho

Тея части на кого ще ги продадеш :D Иначе изглежда доста различно от Европейските модели. Интериора ми допада :) И багажника е доооста голям.
Ръца Пръца

moni74

Alexi

изглежда доста луксозна ,и е 6 цилиндъра .. то части ще се намерят отвън ,по голям проблем ще са тенекиите ако удариш нещо .. но мен ми се виждат много 10 евра ,8 годишна е ..

Backstage

в доста филми съм я виждал тая модификация на мондео..хваща окото

hotblooded

moni74

hotblooded

всъщност е 4.8 л. гаднярите не слагат 6 литровия мотор на 5та серия   (rofl)  Някак си като гледах това комби се зачудих ако сега купувам кола и имам тези пари - дали ще си купя Мондео Мк4 или този изтребител.... разума и сърцето не са на едно мнение :)   (rofl)

moni74

Ми тя е от 5 до 15г, данъка в Бургас щеше да ти е само 745.20 лева. Пък след 2020г ще падне на 496лв, направо без пари :) Ама как ще върви...

hotblooded

Данъка, бензина, на това чудо 1 комплект гуми гони 2 бона, обслужване, все ще има нещо за смяна...  лошото е 1 - не можеш да я вземеш, да и се накефиш 1 година и да я продадеш лесно 

amplified

Е... няма кола дето е била над 100,000лв нова да се поддържа като кола за 9500 евро :D
Повечето гъзари обаче го пропускат тоя факт  (rofl)

Alexi

hotblooded

Цитат на: Alexi в 27 Февруари 2014 19:31:35
на гас !
Костюм на "Армани" дали се носи с обувки тип "мрежа" от битака? Не че не може ама........

Alexi

в Шумен има един с Порше Кайен 4.8 Турбо С ,450 коня на газ .. така че нищо няма да ме изненада :)

hotblooded

Лошо няма, колата си е негова -негово си решение! Аз и S 500 съм виждал с гЪзово, даже май не беше и ГИ, ами обикновено (беше 1998ма) и А8L (или S8 беше, забравих вече) 4.2 с ГИ, но я караше на газ само в града...  Не е невъзможно, излиза с едно 35-40% по евтино като разход за гориво (стига да ти направят уредбата добре).

moni74

ForeverFord

1 или 2 кое според вас ще е по-добре за лятото на Фокуса?
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)