Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 7 гости преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Нахално ли ще е да помоля за услуга в тази тема?
Колата е тази, ако някой има желание да я погледне и да ми каже дали си заслужава да се купи...
C-max
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Цитат на: G_o_c_e_v в 25 Септември 2013 22:20:59
Колата е тази, ако някой има желание да я погледне и да ми каже дали си заслужава да се купи...
C-max

Не, че нещо, ама Гия + 160 к км за 6300 лв, наистина ли вярваш, че само ще я караш? Само искам да те предупредя, че този мотор, въпреки че е най-малкият, изобщо не е евтин за поддръжка. Един турбо маркуч е 200 лв, горивен филтър е 100 лв, не обича нафта от неизвестни бензиностанции, ЕГР ще ти е 100 % за смяна, който струва 800 лв тук и около 300 лв в УК. Обтегачът и демпферната шайба 150 % ще са заминали и струват 300 лв двата. Тези неща ще са за смяна, защото колата е италианка и обявените км са поне по 2. Не искам да те плаша, просто помисли хубаво. На твое място бих гледал 2-ка дизел и не гледай най-евтините обяви!!!

Marlboro

Тия дни, като имам път натам, ще погледна C-maxа. Въпреки че на разклона за с.Лозен, са по-големи джамбази, отколкото на Горубляне.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

hitrata_lisi4ka

Гледала съм коли от тая автокъща...нямаше от 4 една, която да е поне малко читава.
Искам нещо русо, може и метла!

pAbLo

Цитат на: G_o_c_e_v в 25 Септември 2013 22:20:59
C-max
Отказа ли се от онази Пловдивската?
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

G_o_c_e_v

Цитат на: Bobi в 26 Септември 2013 00:38:23
Не, че нещо, ама Гия + 160 к км за 6300 лв, наистина ли вярваш, че само ще я караш? Само искам да те предупредя, че този мотор, въпреки че е най-малкият, изобщо не е евтин за поддръжка. Един турбо маркуч е 200 лв, горивен филтър е 100 лв, не обича нафта от неизвестни бензиностанции, ЕГР ще ти е 100 % за смяна, който струва 800 лв тук и около 300 лв в УК. Обтегачът и демпферната шайба 150 % ще са заминали и струват 300 лв двата. Тези неща ще са за смяна, защото колата е италианка и обявените км са поне по 2. Не искам да те плаша, просто помисли хубаво. На твое място бих гледал 2-ка дизел и не гледай най-евтините обяви!!!

За 2-ката дизел съм навит повече, но тази така ми грабна погледа. Не вярвам, че само ще я карам, не съм и казвал, че искам кола за малко пари, която само да карам... Въпроса беше като база дали си заслужава автомобила, пък то другото се прави... НО щом казваш, че този двигател има скъпа поддръжка, явно ще гледам да е 2-ка... пък там как стоят нещата, няма кой да ми каже с подобен автомобил май...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Сашо от Пазарджик е с такъв мотор, дано се включи. Мисълта ми беше, че няма никаква разлика в поддържането на двата двигателя. Даже горивният филтър на 2.0-ката е 45 лв, защото не е с корпус като на 1.6. Разликата в разхода е около литър, но пък разликата във вурвежа - сериозна.
Тдци-то като цяло е доста по-скъпо от тдди-то за поддържане. Ако гръмне нещо по-сериозно, икономията от горивото отива на майната си. Казвам това като човек, каращ ТДЦИ.

G_o_c_e_v

Цитат на: pAbLo в 16 Септември 2013 09:32:31
Ако кажеш какво те интересува,да ида да го погледна.
Все пак Шумен не е като да ида в съседния квартал :))

След като софийските авто къщи не са за предпочитане :D (според софиянци), минаваме на друг пазар, ами тая пловдивската почти влиза в категорията ми... 136 к.с., 4 ел - стъкла, подгряване на предно стъкло, няма климатроник (но и климатик бива), касТофоня е по калпав (ама не е без хич)... влиза в ценовия ми диапазон. Ами ако не е проблем, интересува ме заслужава ли си автомобила, дали на теб би ти допаднал да го купиш или е с някакъв сериозен проблем и се опитват да я разкарат на висока цена. За сега още гледам обяви да излезе нещо с всички глезотии на куп (а късмет) и да си заслужава парите.

pAbLo

Последно това с какъв чешит диск е?
Гледам разни обяви,че са със Сони от МК3,а тази предната е със 6000като на S-max-a.

П.С. Не че нещо но огледах всички обяви в Карс.бг и от 6500 до 8000 нито един Ц-макс нямаше климатроник!

Alexander

Туй за горивния филтър, зависи от къде го купуваш. В МП е 80-90 лева. Иначе в eBay найстина изпадат за 45. По отношение за поддръжка, не знам дали аз съм човекът. За 136 000 км съм сменил един термостат и пистовия ремък. Но това не са кой знае колко километри. Да найстина колата се кара много здраво, нямам жал. Аз съм супер доволен от този двигател, просто не съм срещал друг подобен дизел с такова хубаво поведение.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

според мен 2.0 е доста по добър избор за С-макс .. няма да харчи повече понеже е с 6 скорости а 1.6 е с 5 ,поддръжката е подобна а вървежа ще е доста по добър .. конкретната кола изглежда запазенка но снимите често лъжат за това трябва да се види

G_o_c_e_v

Цитат на: pAbLo в 26 Септември 2013 23:24:50
Последно това с какъв чешит диск е?
Гледам разни обяви,че са със Сони от МК3,а тази предната е със 6000като на S-max-a.

П.С. Не че нещо но огледах всички обяви в Карс.бг и от 6500 до 8000 нито един Ц-макс нямаше климатроник!
Ами не знам какви са последните обяви в карса, но има Ц-макс с двузонов климатроник.

pAbLo

На S-max-а Август му смених филтрите.
Knecht - Mahle
Та -
Горивен 48лв без отстъпката - Този
Маслен 19лв пак от същата марка
Да имало и с Двузонов климатроник но явно са рядкост

А радиото се сменя... е не питай за цената,че е страшно в момента :))

Bobi

Извинявам се, че ще отклоня вниманието, но понеже днес не съм в настроение да чета циркаджийски и горублянски лъжи, искам да ви покажа какво представлява един Форд Фокус СТ Франкенщайн едишън.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11354352540992666&f1=details&slink=4a8zbj

pAbLo

Bobi

pAbLo

Ксенона и спойлера...
Предницата е леко странна все едно е удряна и правена кофти.
Тапата на задната кука е СИВА :))
Друго ::)

amplified

amplified

Мондеото е яко, като изключим жълтите елементи и нелепите ST значки е приятно :)

Alexander

Те го продават от супер много време и сега му добавиха нови снимки, да раздвижат малко обявата :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

таблото е преди фейса и да вероятно цялата кола е преправена на фейс и няма да е 2008г но това не е задължително да е зле ,може да е направено добре ( но вероятно след удар )

Bobi

Всичко освен предния капак, фаровете и предната броня е от преди фейса. Под всичко разбирайте АБСОЛЮТНО всичко. :)

Alexi

Гоше ето тази е фейслифт и е по близичко ,да одим да я гледаме :)

Dmitarcho

Предната броня много странно е увиснала под левия фар .. и тези халогени ...
Ръца Пръца

Alexi

pAbLo

С тези два различни фара...
И толкова нова година на тази цена...
Но пък има сите екстри 8)

Backstage

Цитат на: pAbLo в 27 Септември 2013 14:06:15
С тези два различни фара...
И толкова нова година на тази цена...
Но пък има сите екстри 8)
ми тя е удряна от ляво и фара е сменен...също и бронята
ма кво от тва....

niko_nenchev

Цитат на: Alexi в 27 Септември 2013 12:50:49
Гоше ето тази е фейслифт и е по близичко ,да одим да я гледаме :)
Надявам се,че това е просто шега с колегата.Това "нещо" на кола не прилича....можеш да си вкараш ръката между фара и бронята >:(

Backstage

Bobi

Май никой не успя да схване иронията на Алекси, че топ изпълнение, дизел, на малко км и за без пари има само в моргата.