Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

chokolino771

Еееее и в Търговище имало хора,до вкъщи от днес ГАЗ - 0,69  Дизел 1,59

Mondeicho

Пак добре, че е имало някакви парици, сега с тази евтина газ почти 10 литра са се събрали... (rofl)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Ilian Petrov

TourneoRS

Всичко е интерес,

ЦитатПопитан дали ще се кандидатира за президент, Марешки отговори, че би се впуснал в предизборната надпревара, защото не одобрявал другите кандидатури.
Какво ще стане ако се кандидатира? Ако вземе че и  спечели.. ще печели само той  :D

Всъщност разбра се , че не е било от корист разбииш ли, а си е имал намерения човека.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Mondeicho

Днес минавахме покрай бензиностанция Ивони на магистрала Хемус преди Ботевград и видях, че дизела е 1.49 лв. -съответно имаше и опашка от автомобили ^-^
Не съм зареждал оттам и не знам отзиви за качеството им.

hotblooded

За сефте пълно - пълно,  излезе по малко от колкото по борд с нафта от Круиз(1,55лв /литър)  ...  Естествено не вярвам в чудеса, но нека да се похваля ...

dimkaraganchev

Цитат на: Mondeicho в 28 Февруари 2016 18:47:45
Днес минавахме покрай бензиностанция Ивони на магистрала Хемус преди Ботевград и видях, че дизела е 1.49 лв. -съответно имаше и опашка от автомобили ^-^
Не съм зареждал оттам и не знам отзиви за качеството им.
Другата бензиностанция Ивони е при нас, между Карлово и Калофер. Често зареждам там газ и бензин, Евтино и качествено. За дизела обаче не съм сигурен.

jo_jo

Lukoil Сандански, 2800 Промишлена зона, път за жп гарата  -  1.58лв с картата http://fuelo.net/gasstation/id/150
ОМВ-то също е по-тънко 1.64 с карта

Ilian Petrov

Vasilev

Да отвори бензиностанции и в други градове си е съвсем очаквано. Но някак си kmeta.bg не ми се струва най-надеждния източник... А малкия петрол на Малинов ще е на самообслужване.

Pyrhel

Да, той бачка вече, но му забравих цената, 1.65 или 1.67 беше?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

jo_jo

Цитат на: Pyrhel в 01 Март 2016 18:56:48
Да, той бачка вече, но му забравих цената, 1.65 или 1.67 беше?

http://fuelo.net/gasstation/id/1295 - 1.69/1.66 без/с карта

Mondeicho

Разликата между София и Варна
Круиз:

Марешки:

И после нямало картели и т.н. Защо големите вериги продават с 30 ст. разлика?????

Alexi

е то и на децата им е ясно че има картел  :D цената от видин до ахтопол варираше с 1 стотинка ,а ако се скапе тотема и не могат да сменят цената става голям проблем ( нали ги поддържам ) щото трябва да продават на обявената цена с което нарушават картела .. сега има раздвижване ,но ми се види че ще е от ден до пладне и само на места .. просто много пари играят ,ще го купят и ще го подарят на държава от 3тия свят Марешки ..

VENTCI

Вчера дизела на Бенита (бивш Ромпетрол) в Търговище беше  1.54 лв.

TourneoRS

С Марешки и;ли без него цените в Русе вече паднаха на доста места. Вчера за 26 лв си напълних бутилката догоре с газзз ^-^
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

escobar

Вчера на Ивони бензинът беше 1.56, на Лукойл на Правец - 1,79, а вътре в Правец на Лукойл - 1.83.

И се питам каква е пазарната логика при положение, че едното е може би най-голямата верига плюс рафинерия, а другото сам юнак на коня...

mirohristov

Правят сега до нас бензиностанция на Адмирал Ойл.
Някой знае ли нещо за тях?  ::)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Mondeicho

Това в София ли? Аз не съм чувал за тях...

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

ihovahi

На Круиз - Чепеларе с отстъпката нафтата е 1.54  8)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

pAbLo

Е колко да е тази остъпка :-X
Тук на тотема е на 1,72 ??? ???
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Mondeicho

В Чепеларе явно е голяма - аз преди три дни в София с отстъпката заредих на 1.62 лв. :'(

ihovahi

Отстъпката е 10 стотинки :) Без отстъпката цената е 1.64 :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

pAbLo

Явно сме милионери в Пловдив :'(
Нема такива цени :-[
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Dmitarcho

В Габрово на почти всички бензиностанции е 1.65 нафтата. На Круйза с чипчето идва на 1.55 ;)
Ръца Пръца

escobar

От КЗК малко преди края на втория им 5 годишен мандат заявиха, че най-вероятно имало картел при горивата.
Предните 9 години и 11 месеца, всичко е било ОК явно...

hotblooded

Цитат на: escobar в 07 Март 2016 10:05:59
От КЗК малко преди края на втория им 5 годишен мандат заявиха, че най-вероятно имало картел при горивата.
Предните 9 години и 11 месеца, всичко е било ОК явно...
Явно поради ниските цени на петрола, картела не е плащал "членски внос" на КЗК  (rofl)

Mondeicho

Е то какво ще стане и да го признаят официално?
В най-лошия случай глоба, която ще избият за няколко дни. Много ги интересува големите играчи, те са спокойни...

Ilian Petrov

На Круиз газта вече е 0.68 лв. !

6 март 2016г. 09:40 (неделя)
lpg Круиз Автогаз поевтиня с 7ст. до 0,68лв./л

Такава цена не е имало от много години... Жалко, че нямат газ в София