Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

BeTaTesTeR

A oткъде зареждат горивата тези Круиз, от нашата рафинерия в Бургас или отнякъде другаде ги внасят? Продават ли LPG там и каква е цената?
Kaкви са тези Rompetrol Ема транс, има ли ги в София ? Някакви франчайзи ли са на обикновения Ромпетрол?

Alexi

Ромпетрол по принцип са предимно франчайзери.. какво те притеснява това ?

Dmitarcho

Круиза мат газ... Но май е на нормална цена, и не важи отстъпката
Ръца Пръца

Mondeicho

Цитат на: Pyrhel в 10 Януари 2016 18:48:10
Ми, вече съм сипал 2 - 2.5 тона от там, няма проблеми, филтрите са чисти след това, нафтата е много хубав цвят. Доволен съм, но е неудобно, че са малко вериги. 1.89 редовна, 1.79 с чип.
Коя е тази верига и къде имат бензиностанции? Може да се пробват след като има доволни...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

jo_jo

Vesel

Марешки пак изби рибата във Варна: дизел - 1,59  (clap)  Толкова евтино не съм зареждал поне от 10 години. Тъпото само е, че пусна карти с 5 ст. отстъпка, но сега картите не важели. За какво въобще ги пускаха, след като идеята му е просто да изпъкне с по-ниска цена на таблото ?!? Веднага събра опашки и публикации в нета. Пожелавам по един Марешки във всеки областен град и нещата с цените на горивата ще си дойдат на мястото  (thup)

valyo08

Цитат на: Vesel в 11 Януари 2016 23:21:37
Марешки пак изби рибата във Варна: дизел - 1,59  (clap)  Толкова евтино не съм зареждал поне от 10 години. Тъпото само е, че пусна карти с 5 ст. отстъпка, но сега картите не важели. За какво въобще ги пускаха, след като идеята му е просто да изпъкне с по-ниска цена на таблото ?!? Веднага събра опашки и публикации в нета. Пожелавам по един Марешки във всеки областен град и нещата с цените на горивата ще си дойдат на мястото  (thup)
+1

envo

Цитат на: Vesel в 11 Януари 2016 23:21:37

Смятай! Във Варна е 1.59, а в Русе е 1.95.... нямам думи просто
Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

Mondeicho

Марешки не продава на загуба, колко е печалбата изобщо не виждам смисъл да коментираме. След като в Македония зареждат от месеци на 1.50 лв...

escobar

Dobrin_Todorov

Цитат на: Pyrhel в 10 Януари 2016 18:32:19
У софеата заредих нафта на 1.79 ^-^

заредил си в родния ми град Долна баня, на влизане в града  :P

Kalinkolev3

OMV са пълни мошенници. Жена ми работи там. И само да ви кажа че 98 или което е над 95 е с една малка добавка. Мошенници

Mondeicho

Какво значи малка добавка?
Нещо да кажеш за зимния дизел?

Dmitarcho

Аз зареждам предимно на ОМВ .. което не е истинско, а е мърчъндайз вече 4-5 години :) Нямал съм проблеми нито със замръзнала нафта .. нито с нищо - да чукна на дърво/глава :)
Ръца Пръца

BeTaTesTeR

Днес пробвах Круиз-а на Цветан Лазаров. 100 октановия беше на 1.96 лв., 20 литровата туба ми се напълни с 18.42 литра според колонката. Доволен съм, а и като се има предвид, че навсякъде 100 октановия е към 2.20. А и леличката ми даде чипче за отстъпка 10 ст. на литър. Няма какво да искаш повече, пак ще сипя там. Питах и момчетата дето сипваха и казаха, че внасяли горивата от Румъния, имали някаква база и категорично не били от Лукойл.

Alexi

това принципно е много слабо вероятно ,заради данъчните складове .. то за това и няма конкуренция на нашия пазар

Mondeicho

Всеки казва, че неговото гориво не е от Бургас, те сигурно само за износ работят ???

opex

Цитат на: Kalinkolev3 в 18 Януари 2016 09:19:49
OMV са пълни мошенници. Жена ми работи там. И само да ви кажа че 98 или което е над 95 е с една малка добавка. Мошенници
ОМВ няма 98, има максмоушън 100. Къде работи тя - в управлението или на касата? :) Питам щото пък друг наш човек каза, че обикновения 95 се зарежда от Белозем, а максмоушъните (бензин и дизел) са внос от Австрия. И вярвам на него.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

BeTaTesTeR

Oт Бургас 98 лесно се познава, защото е розов на цвят. В Ромпетрол съм сипвал от него и е същия розов. Един колега от Русе разправя, че на Ромпетрол само 95 бил от Румъния, а 98 си бил от Лукойл.

hotblooded

Оцветката, освен на безакцизните горива е едно към гьотере....  Всички зареждат всичко от Бургас, някой си дават и нефт за ишлеме,  не постоянно, зависи от цените . Колкото до вноса и Ромпетрол и ОМВ си имат техни си данъчни складове, Ромпетрол си имат даже и танкер река море 

escobar

В момента в резервоарите се сипват акцизи и други такси, цената на самия барел е по-висока от съдържанието му в момента.

Mondeicho

В САЩ бензина от днес е 10 цента на някои бензиностанции. Скъпооо, не знам как ще го карат американчетата...

V.Buzev

Цитат на: Mondeicho в 19 Януари 2016 21:43:03
В САЩ бензина от днес е 10 цента на някои бензиностанции. Скъпооо, не знам как ще го карат американчетата...

:o това сериозно ли е?

Mondeicho

Напълно. На повечето места галона(около 4 л и малко) е около 1 долар. В Алжир за 8 лв. пълниш резервоара.

ekstremniat

Колеги от София на който ще им е удобно на околовръстно на разклона за Филиповци на бившата Симона сега е Gopetrol нафтата е 1,69 а бензина е 1,74. Зарвждам там вече почти година и до сега не съм имал проблеми с тяхната нафта. Виждал съм и доста луксозни коли да зареждат там и много тирове. Нафтата е лукойлска.

Mondeicho

Цената е добра. Аз вчера пробвах Круиз и там цената беше 1.79 лв./дизела.

hotblooded

Цитат на: Mondeicho в 29 Януари 2016 11:35:33
Цената е добра. Аз вчера пробвах Круиз и там цената беше 1.79 лв./дизела.
Като заредиш за 50+ лв дават и чип с който крайната цена е 1.69.... Аз напълних догоре в София и после си допълних в Стара Загора, че край Бургас няма тяхна бензинджийница

Mondeicho

Аз ги питах за карта, но те казаха че в момента не предлагат. Ако бях питал за чип сигурно щяха да кажат, че имат (rofl)
Заредих за 30 лв., но пропуснаха да ми кажат, че за още 1 лв. дават безплатна течност за чистачки. Отношението към клиента е много важно за мен.

Dmitarcho

Малко са сръпнати...поне в Габрово. Преди при зареждане от 20 лв. ти даваха някаква глупост - тиктак, кенче кола, сникърсче...и изведнъж спряха, не знам в другите градове как е.
Ръца Пръца

Pyrhel

На 30 литра е (вече, преди не помня), иначе и тука са дръпнати. Не ми дреме, след като е по-тънко и горивото е ок.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.