Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

envo

Много се оплаквате ей. Ние русенци какво да кажем? Бензина е 1.93...
Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

Mondeicho

Вярно е, че качеството на горивото е най-съществено, но не пречи да са по човечни и любезни, така удоволствието е пълно.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

emkata

Цитат на: hotblooded в 29 Януари 2016 12:16:14
Като заредиш за 50+ лв дават и чип с който крайната цена е 1.69.... Аз напълних догоре в София и после си допълних в Стара Загора, че край Бургас няма тяхна бензинджийница

Пробвах, поисках, да взема чип и аз в началото на януари. И ударих на камък, пича на колонката искаше да ми налее дизел за 100лв за да имам право да получа, ама не успя да ми отговори де ще го сбере   (rofl) (rofl) (rofl) . Иначе течността си я раздават за добър ден.

TourneoRS

Цитат на: envo в 29 Януари 2016 12:58:05
Много се оплаквате ей. Ние русенци какво да кажем? Бензина е 1.93...

На Антим бензина е 1,71, дизела 1,63лв, това за 28 и 29 януари.  :P

От Криуз заредих три пъти, не ми хареса дизела им.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Mondeicho

Аз сега поизпразних резервоара и сипах от Круиз и ще споделя моите наблюдения след 10 ина дни....

Vesel

Mondeicho

Това представлява някаква пазарна конкуренция, а не поредния картел.
Чакаме това да се случи:
http://m.blitz.bg/news/article/389332

hotblooded

Предизборни кебапчета  (rofl) Но няма лошо, нека сваля цените.  Някога като се бяха изпокарали маршруткаджиите по линията Варна Добрич Варна - едните свалиха цената на половина, другите взеха да возят безплатно,  първите и те започнаха безплатно,  следващата стъпка беше освен безплатното возене и почерпка кафенце със сокче...  Вместо да ходим по кафенетата - отивахме до автогарата и си правехме разходка до Добрич  (rofl)

Vesel

Ами то избори няма скоро. Бензиностанцията я откри след местните избори, а и той въобще не се кандидатира за кмет май. Надявам се да си е чисто бизнес начинание и да има някаква реална конкуренция.
Да не стане само като с газпром които тръгнаха с ниски цени а после им се облажи и си държат вече картелни цени. Сега ми пускат смс че от 29-ти до 31-ви правели 10 ст. отстъпка на бензин и дизел и 7 на газ ама вече съм ги отсвирил тях. Някой ако зарежда от газпром може да му дам кода за намаление, че намалението важело само с кода от смс-а и то само за 3 покупки. Който иска ще му пращам кода на лични.

Mondeicho

Когато са някаква спонтанни акции или за 3-4 пъти не си заслужава вниманието. ОМВ до скоро не даваше карти за отстъпка на частни лица, после започна да издава с поне 5 ст. намаление и сега е смешните 2 ст. на обикновения дизел.Трябва да има реална конкуренция.

Alexi

по закон няма право да продава горива на загуба - значи при тия цени 1.48 за нафта той печели ! може да са 1-2 ст (  според мен са повече ) но не е на загуба .. сметнете другите дето им са 1.90 цените колко печелят на литър ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 30 Януари 2016 17:41:12
по закон няма право да продава горива на загуба - значи при тия цени 1.48 за нафта той печели ! може да са 1-2 ст (  според мен са повече ) но не е на загуба .. сметнете другите дето им са 1.90 цените колко печелят на литър ..
Първо някой трябва да го провери :)  А ако с нещо е засегнал "големите" - вече щяха да са го скъсали по проверки, щяха да са го "хванали" или с манипулирани колонки, или с некачествено гориво...  Тоест VM си играе негова игра и не е тръгнал да засяга ничии интереси, без да е имало "разбрахме се".  Един бургаски (местен) тарикат навремето с връзки изкупуваше залежалата нафта от ДРВЗ на 40 ст/л, а в бензиностанциите тогава вървеше 1,60-1,70 лв литъра, не я пусна по-евтино за дребните потребители, но пусна големи отстъпки на автобусни фирми, самия той имаше и камиони...  В един момент му "умря" връзката и до там бяха големите отстъпки дето правеше.  А миналата седмица хванаха една "дребна риба" дето две години (за толкова установиха) че е продавал безакцизно гориво  докато го усетят (като се замисля - като нямаше "връзки с НАП в реално време" - ги хващаха по често)...

Alexi

о големите ги е засегнал повярвай ми .. за да падне цената на ОМВ с 40 стотинки ,дилърите и местния регионален дето са на процент са бесни 100% щото им бърка дирекно в джоба ..до колкото знам из цяла Варна са с 30-40 ст надолу цените а това са реално всички големи вериги в региона .. неслучайно му взривиха аптека ,това е опит за сплашване - демек не прави в Бургас бензиностанция .. чакам с нетърпение да видя ще просъществува ли - първо ,и дали ще се развива - още бензиностанции

hotblooded

Отдавна вече не правят така (бомбата пред аптеката). Сега насъскват срещу тебе всички държавни служби и службички - доста по ефективно е. А и от къде взема на едро - има 7 и иска да отваря 20 бензиностанции, а няма база (сам казва така)? Значи взема на едро от "големите", ако ги "бъзика" - просто ще му спрат кранчето...

Mondeicho

Аптеките вече доста години оцеляват, така че може и с това да успее. Ако българина бизнесмен не е толкова нагъл и не иска за 1 г. да си върне инвестициите цените на всичко ще са доста по сносни за джоба ни.

TourneoRS

Из нета се върти новината че вече е купил в Русе бензиностанция, по случайност точно от нея зареждам всеки ден :)) . Ще питам дали е истина, не че сигурно знаят служителите. Ама на много заебано място е , на края на града - чак на Дунав мост. И Круиз са доста близо , има няма 500 метра , и за капак има една Петролска между тях  (rofl) . Не ми се вярва от града да бият 10км отиване и връщане само за да заредят 20 лв нафта .

Alexi

10 км ?! от Шумен се ходи на Варна .. като заредиш догоре пътуването ти излиза без пари ,разхождаш се из морската столица , малко на МОЛ малко това онова и се прибираш ..

TourneoRS

Богати сте  Шуменци , по Мол-ове пари харчите за да заредите Ефтино нафтата..  :D В Русе има една две бензиностанции които са на цени почти същите като на Марешки, айде да кажем 2-3 ст. отгоре . Общо взето за да разбута пазара в града за постоянно трябва нещо повече да направи. Първата седмица или две, ще има интерес, после за пеесе стинки няма се занимават повечето. Освен ако не се надява на Тексимите /а ся де какво беше това/. Алекси сериозно ли в Шумен никой не пипа цените на горивата? Или картела там е по здрав от този в страната . :))

hotblooded

В един сайт прочетох че фирмата на Магарешки, която държи бензинджийниците му се казвала "Сакса"...  Не знам до колко е вярно това,  но фирмата която държи" Круиз" също се казва така...

Alexi

Цитат на: TourneoRS в 04 Февруари 2016 20:46:21
Богати сте  Шуменци , по Мол-ове пари харчите за да заредите Ефтино нафтата..  :D В Русе има една две бензиностанции които са на цени почти същите като на Марешки, айде да кажем 2-3 ст. отгоре . Общо взето за да разбута пазара в града за постоянно трябва нещо повече да направи. Първата седмица или две, ще има интерес, после за пеесе стинки няма се занимават повечето. Освен ако не се надява на Тексимите /а ся де какво беше това/. Алекси сериозно ли в Шумен никой не пипа цените на горивата? Или картела там е по здрав от този в страната . :))
1.90 :) ако искаш

Узито

Така е. В Шумен яко ни джобят. :'(
Може да съм един фъстък, ама се бия като цяло пакетче!

Mondeicho

Вчера най накрая се сдобих с чип от Круиз. Имаха на тази на която е на Първа българска армия, близо до Балкан стар. Трябва да се зареди за над 50 лв.  :))

Bivola

С чипа 10ст. надолу ли е цената за дизела?

Dmitarcho

Ръца Пръца

Mondeicho

Да, на бележката пише 5,56% отстъпка, което си е 10 ст :-*

BeTaTesTeR

Oт Газпром ми пратиха смс с код за отстъпка, който важи за неограничен брой зареждания до 29.02. Дава 10 ст. отстъпка за бензин и дизел и 7 ст. за газта. Кода е 1803281, казвайте го на касата преди да платите.

Vesel

И още един код за Газпром : 1782647

Mondeicho

Този код от Газпром кога се получава?

BeTaTesTeR

По тяхно усмотрение, изпращат ти го на смс. Аз имам тази карта за отстъпка Fuel Pass
При получаването ѝ си попълних данните на една бланка и съм си написал и телефона. Понеже често сипвам там и ползвам картата за отстъпка в системата им явно излиза, че често съм им клиент и от време на време организират тези промоции и пращат смс-и. Тези кодове важат до 29-ти февруари, така, че ползвай ги докато не са изтекли.

ekstremniat

Колеги на Симоната на Филиповци нафтата е 1.59