Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

ihovahi

Круиз при нас с отстъпката 1.60 лв.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

bgdimitrov

От Антим не бих зареждал, но мисля да пробвам от Лумакс, че ми писна на 1.93 от Лукойл! Това са цените на бензиностанция Лумакс в Русе. Ако някой е зареждал да сподели мнение.

Бензин А95: 1.77лв/л
Дизел с зимна добавка: 1.65лв/л

TourneoRS

Зареждал съм няколко пъти служебното Комбо на Лумакс, за по 10 лв максимум, разлика не виждам в страхотното му вървене  :D . Преди Нова година всяка сутрин в 4 часа спирах да вземам кафе от там и виждах цистерните  на Полисан да зареждат от там. Предполагам имат някаква връзка двете фирми  ::) . Защо не би зареждал на Антим, като гледам половината град се изсипва там събота и неделя когато има отстъпки ?

Да кажа и едно много негативно мнение за ГАП трейд , имат една от най- смотаните нафти!Не знам кой ги зарежда , но или им носи боклук, или те си слагат добавките .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

tihomir8611

Аз зареждам само от Лумакс . (race)

bgdimitrov

И аз ще почна да зареждам от Лумакс значи.  ^-^ От Антим не бих заредил защото познавам хора които са имали проблеми с нафтата от там. Аз зареждам бензин, но все пак не искам да рискувам.

hotblooded

На Круиз 40,83 литра - 64,51лв с чипа. 1,58лв/л...

moni74

В Бургас на Газпром от вчера - дизел с промо кода от СМС, без нужда от чип - 1,67лв

----------------------------

Dmitarcho

Днес на Шел Габрово нафтата беше 1,72 лв.
Ръца Пръца

Pyrhel

Хм, на софийския Круиз нафтата е 1.62.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 14 Февруари 2016 20:17:45
Хм, на софийския Круиз нафтата е 1.62.
Бях в Стара Загора, там и на "големите"  нафтата е 8-10 ст по евтина от колкото в Бургас и София

Mondeicho

Днес с Пловдив на повечето големи бензиностанции цената беше 1.77 за дизела, на влизане преди час на ОМВ на Цариградско същият струваше 1.75 лв. Добре падат цените, но по същественото е да се задържат...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Alexi

покрай марешки се раздвижиха цените из цяла БГ малко по малко ,това е добре .. при нас все още няма частник на ниски цени но се говори ,че ще има скоро

Mondeicho

При положение, че ще има пазар за него ако има предприемачи ще отворят...

valyo08

Враца-БГ ойл-1.52лв. с отстъпката-Отдавна не бях виждал за 50лв.толкова да се напълни резервоара.Хубава гледка-Дано не е временно.

bgdimitrov

Газпром Русе на бул. Липник бензина - 1.67 лв/л, дизел 1.61 лв/л. Това е по-евтино дори от Лумакс, нападайте.  ^-^

Mondeicho

Браво, браво нека така надолу да са цените ;D

moni74

В Бургас по веригите е 1,73лв дизела. До края на месеца далаверата е в Газпром -10ст (излиза 1,63лв)

----------------------------

Dmitarcho

Днеска на ОМВ нафтата беше 1,62 лв. !!! На франчайз е безиностанцията...и редовно в петък свалят цените
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: Dmitarcho в 19 Февруари 2016 17:10:31
Днеска на ОМВ нафтата беше 1,62 лв. !!! На франчайз е безиностанцията...и редовно в петък свалят цените
При вас (Габрово) къде точно е Круиз?

Dmitarcho

Преди Габрово, от към Севлиево. Никак не ти е удобна на тебе ;)
Ръца Пръца

Mondeicho

Днес, София, Круиз, дизел-1.72 лв., с чипа 1.62 лв. Готско ::)

TourneoRS

В Русе за събота и неделя - бензин 1,64, дизел 1,54, газ -0,69 ???. Колата никога не ми е горяла толкова малко.... за 20лв  :))

envo

Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

TourneoRS

Беше до днес на Антим, когато пускат промоцийка/обикновено събота и неделя/ пращат смс-че, и така знам. ^-^

Сега за цяла седмица едва ги изхарчвам тия 20 лв газ. Преди не ми стигаха .

envo

Неделя в Разград цените в големите бензиностанции като Шел и Лукойл бяха 0.71 без отстъпка, а в Русе на същите бензиностанции са 0.83...

VENTCI

Има и още на по тънка лайстна  -   ЛУК-а на изхода на Варна в посока София -  дизел 1.45 лв. и с отстъпката става  1.40 лв.

VENTCI

TourneoRS

И къде е тази бензиностанция на бул. Тутракан? На ден по 7 пъти минавам от там и не съм видял такова нещо, камо ли да се отваря след 7 дена. в нета писаха за една , всеки ден зареждам, и нищо не са променяли/ремонтирали/  по нея. Тия май само копат от тук от там като папагали.

TourneoRS

Днес отивам да зареждам на Антим, гледам кола на митниците и 4-5 пъдарина с папките в ръце се мотаят наоколо. Бяха отворили колонката за газта и един светеше с фенерче  :D . Викам си тоя го подхванаха.. Не ми се разкарва и отивам на съседното ОМВ,там пък едно берлинго с отворен багажник и пак ръчкат колонката за газта. Паля и отивам на ЕКО  на изхода за Варна , маркучите за газта върху колонката и има конуси около нея  ??? еее каръщина . От там на 100 тина метра има ДМВ , влизам и гледам залепен лист хартия .. ГАЗ НЯМА !!  :)) :)) . Край умрях  (rofl) (rofl) Върнах се назад към ОМВ влизам с 200 щото газта почти свърши от моето мотаене и въздъхнах с облекчение газ имаааааа Слагай за .. 4 железни  лева защото от бързането  си забравих чантата в буса  (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

envo

То бива да си карък, ама чак пък толкова :-D