Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

envo

Omv Разград, 13.03.2016 газ=0.67лв.
Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

Dmitarcho

Марешки с ДВЕ бензиностанции в Габрово :) Едната отваря в събота /поне такива са слуховете/, за другата не се знае още. А аз напълниха резервоара миналия ден ;(
Ръца Пръца

Mondeicho

Тъкмо ще имаш стимул да го изхарчиш по бързо (rofl)
Чакам и тук да отворят ще ми е приятно големите вериги внезапно да намалят и те цената...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

VENTCI

bgdimitrov

Добрич на бензиностанция Шел бензина е 1.71 лв/л. С карта за отстъпка 5 ст. цената става 1.66 лв/л направо като Марешки.

Dmitarcho

На Марешки е 1.56 или някъде там. Преди малко минавам до ОМВ....и гледам дизела 1.57 !?! Вчера беше с десет стотинки повече. Ще намалят всички бензиностанции в града заради Марешки ;)
Ръца Пръца

Alexi

в Шумен никой не иска да му продаде .. човека търси отдавна .. щото знаят че ще се на*бат всички ако му продаде някой  :D

Ilian Petrov

G_o_c_e_v

Той нека направи в Шумен, пък да видиш, какъв оборот ще му се върти. С толкова земеделски производители, цистерните ще хвърчат за гориво. Само ние лятовска през ден зареждаме по 1000л нафта.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Alexi

тука никой не ще да му продаде щото ще се на*бат всички :) сега куцо и сакато жъне на 1.80

Ilian Petrov

Alexi

трудна работа е това с 50те коли :) 10 двойни острова прави 40 коли ,а у нас най голямата май е с 6 единични ..

Pyrhel

Ауу, българин'о не е за двоен остров, където съм зареждал на такава става МАЗАЛО (poop) (poop) (poop)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

на ОМВ петолъчка има 3 двойни острова ,съчетано със смехотворно малък паркинг и форткорт ,преди да пуснат магистралата там беше ад сега е спокойно вече

Ilian Petrov

Еее, ще се местя да живея в Люлин  :D

08:50 | 02 септември 2016 | #23
Най-голямата тайна на пазара на горива бе разкрита Първата бензиностанция в София от веригата ,,ВМ петролеум", собственост на варненския бизнесмен Веселин Марешки и семейството му, ще се намира до Околовръстното шосе в района на жк ,,Люлин" 4.
Още по-ясно - обектът ще се разположи на терена пред Девето Районно полицейско управление, в съседство с мол ,,Плаза уест", който се строи от няколко години.

Pyrhel

Дейба, ще трябва да си слагам винетката, за да зареждам (rofl)

jo_jo

То ще се усети навсякъде.... надявам се

Vanko

И Перничани ще са доволни даже

Sent from my Lenovo

Ilian Petrov

Една добра новина за софиянци каращи на газ!
Две от бензиностанциите на "Круиз" - https://bg.fuelo.net/brand/id/18/%D0%9A%D1%80%D1%83%D0%B8%D0%B7?lang=bg, ще продават пропан-бутан, но от догодина лятото...
Ето официалният отговор:

Здравейте , в момента подготвяме проектна документация за реконструкция на два
обекта в София . И на двата обекта в Гео Милев и Асен Йорданов предвиждаме изграждане на Пропан Бутан
колонки. Това ще се случи догодина към Юни , Юли месец.
Поздрави.

Stoil Tashev

Manager
Kruiz oilstations
Kurilo district
Petrol Terminal SAKSA
Novi Iskar
Bulgaria

Vanko

Марешки ще избие рибата скоро, лека-полека всички ще свалят до неговите цени, така ще се изравнят и на Круиз цените.

Sent from my Lenovo

Ilian Petrov

Ами на Круиз и в момента са си супер цените. Газта им е на 0,80 лв., а всеки знае, че в София масово е 0,92- 0,95 лв. литъра. Тази сутрин видях на Лукойл на Брюксел до Терминал 1 - 0,98 лв. !!!
За бензин и дизел ако имаш чип - 10 ст. надолу.

ihovahi

На Круиз нафтата, поне при нас е на най-ниска цена от всички бензиностанции в района. Ако си с чип - 10 стотинки по-ниска.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Ilian Petrov

Alexi

хм ,наистина ще зарежда 50 коли едновременно :) такъв голям обект не съм виждал ,предполагам че и клиенти ще се намерят на тия цени но ако другите вериги решат да смъкнат и те цените ще си ги чука в главата тия 24 колонки ...

nixel

Във Варна е огромен наплив. Представям си в София какво ще е въпреки 24-те колонки.
Аз никога няма да заредя от тоя мизерник. Доволен съм и от газта на shell на 77 стотинки (с отстъпката) срещу 76 на марешки.

Досега не съм видял някой да продава под неговите цени. А познавам доста хора които не ги вълнува какво зареждат - важното е да е възможно най евтиното, ако ще и с половин стотинка да е по евтино. Точно заради тези хора стават огромните опашки при марешки.

Ilian Petrov

В София газта е с най-висока цена. Вече масово е 0.95-0.98 лв. !!! Тук-там се намира за 0.85-0.89 лв. Така че такива като Марешки и Kруиз /от догодина и те ще имат газ в София/ ще са само от полза за цените, дори и да не зарежда човек от тях.

Pyrhel

Какво стана с Марешки в София? На другия край съм, да не се окаже пусната и да не разбера :))

ekstremniat

Още го сторят.На мен ми е на 2 минути от работата и постоянно им гледам напредъка.Мислех,че по бързо ще я вдигне но....

Alexi

зор се вдига станция с 2 км тръбна разводка ,ще стане но бавно :)

Bivola

Наистина ли я строят толкова голяма, колкото беше първоначално обявено?