Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ekstremniat

Да покривната конструкция е огромна спрямо другите бензиностанции

ivchotr

Bivola

До 9то РПУ в Люлин 4 на Околовръсното

ivchotr

Значи рядко ще зареждам там (rofl)

TourneoRS

В Русе за около 6 месеца я преправиха. Намира се на 10км от мен, надали ще бия път до там.Всъщност досега един път заредих от там, не'о разхода на газ не ми хареса. Но може и да бъркам, с тия студове таралясника ми 18/100 газ не ги харесва :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

тука се ходи на 50км с варели и туби че си нямаме още ,това са 30ст/литър надолу вие тия пари за нищо ги нямате :)) отделно ако отида пък до Варна и сипя до горе пътя ми излиза без пари .. според мен ще погаври много сериозно картела - той вече го прави но все пак повечето пари идват от София ,и там като отвори ( 40 коли ще зареждат едновременно ,това е много нещо ) вече ще им бръкне в задниците сериозно ..

TourneoRS

Е аз си зареждам газ, разликата е три стотинки. На 30 литра не мога да си избия пътя и висенето по светофарите. А нафта си ми зареждат.. да са живи и здрави хорицата  :D :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

ivchotr

Не е изключено да му откажат спирачките някъде...

marti1996

има ли напредък с марешки ?
при нас са 2,12 дизел, 1,02 газ и 1,10 метан, 2,10 95

Vesel

Промо код за Газпром за 03-05.02 с 10 ст. отстъпка за бензин и дизел и 7 ст. за газ - 547480
Който иска може да го ползва тези 3 дни  (race)

V.Buzev

Цитат на: Vesel в 03 Февруари 2017 13:04:07
Промо код за Газпром за 03-05.02 с 10 ст. отстъпка за бензин и дизел и 7 ст. за газ - 547480
Който иска може да го ползва тези 3 дни  (race)

Благодаря, ще се възползвам :).

didon80

В Сливен ефекта от бензиностанцията на Марешки е че Лукойла в близост държи близки цени до неговите и като зареждам при тях с карта за отстъпка за 10 ст/ л дизела ми идва най-изгодно там. При цена 1.86 пада на 1.76. А другите обекти на Лукойл държат по-високи цени понеже са по-далеч от него.

ivchotr

Пазарна икономика в действие.  В София цените отдавна са над 2.20 лв/л.

hotblooded

Цитат на: didon80 в 08 Февруари 2017 21:35:42
В Сливен ефекта от бензиностанцията на Марешки е че Лукойла в близост държи близки цени до неговите и като зареждам при тях с карта за отстъпка за 10 ст/ л дизела ми идва най-изгодно там. При цена 1.86 пада на 1.76. А другите обекти на Лукойл държат по-високи цени понеже са по-далеч от него.
Пак ли смъкнаха - на 4ти беше 1.96 на Лукойл-а....

didon80

Не, само на този е толкова цената. На другите обекти е повече.

hotblooded

Цитат на: didon80 в 10 Февруари 2017 08:50:49
Не, само на този е толкова цената. На другите обекти е повече.
Че колко евтини Лукойл има в Сливен?  Аз се сещам за тоя на подбалканския път (под ТЕЦа) ? В града още ли има?

didon80

Като цяло всички държат по-ниски цени в сравнение с други градове където няма Марешки, но пак са поне 10 ст литър над неговите. Обаче този обект на Лукойл е много близо до него и никой няма да зареди при тях, ако е такава разликата. Затова на булевард Бургаско шосе цените са още по-ниски.
Иначе се сещам за 5 обекта на Лукойл, 2 на Еко,  1 Шел, 1 Ромпетрол, 1 Марешки и другите са по-малките вериги.

hotblooded

Тоест Лукойл дето е срещу военния стадион е по евтин от тоя на подбалканския път, а другите три с на по високи цени?

didon80

Да, става въпрос за този до новите гробища на излизане от града в посока Бургас.

Pyrhel

Едва ли има някой, който не е чул, но от 2 дена бензиностанцията на Марешки на околовръстното в София отвори. Цената е 10ст/л под тази на Круиз. На около 40-45 км ми е отиване и връщане, ама се разходих за идеята. Допълних 41л дизел на 1.86 лв. Като първи дни - доста коли имаше, но масово сипваха: "Бензин за 10 лв и газ за 20" :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

sinnerman

Сипват за толкова, щото не могат да си позволят за повече. Щото е мизерия и беднотия. Трябва да вземат, за да заредят и после отново същото. А Марешки всячески се опитват да му блокират доставчиците. Горивата са му предимно от Сакса и Полисан. Двете фирми и още една, DMV се казва, голям процент от горивото което продават е от румънската рафинерия в Констанца. Онзи ден полиция е влязла в офиса на Полисан в Русе. "Стар турски трик" на червените другари дет се вика. Марешки им бърка в задниците. Имало конкуренция викат другарите. Те за това червените измислиха закон на едно юридическо лице да има максимум 4 аптеки. За бензиностанциите малко трудно ще го направят същото. И дай да заплашим доставчиците, щото някой си, ни бута къщичката. Аз пък викам, че ако има как и гащите ще ни вземат крадливите комунисти.

ivchotr

Кой не е комунист в тази държава, бе? Всичките, дето се правят на демократи, са били я комсомолски, я партийни функционери от бай Тошовата партия. Само че сега се опитват да се оттърват от миналото си, създавайки партия след партия. БСП-арите поне си държат на миналото. Всички останали са скрити лимонки. Аз затова държа на идеята да се забрани на партиите да участват в управлението на страната. Всяка партия има по 1000 - 2000 члена, ама като вземат властта се оказва, че това бил гласът на народа. Народът гласува за идеи и е редно тези идеи да идват от хора специалисти в своята област, които не са обременени с партийните цели на Бойко, Мойко, Корнелия и Офелия...

П.П. Съжалявам, че не е в политическата тема, ама ми идва в повече предизборната агитация на Синер във всяка една тема.

sinnerman

Не е агитация а Deja vu. Спомни си предишните пъти какво ставаше. Пък ти зареждай където искаш бе. Кой те спира?

ivchotr

Ами аз зареждам където искам. Да отида до другия край на града, за да заредя от Марешки, ми идва в повече и файдата ще отиде за пътни. Освен това съм забелязал, че и аптеките му не са сред най-евтините. С горивото е така, съгласен съм. Ама една птичка пролет не прави. Просто ще трупа печалба по-бавно. Освен това, ако не беше жена му, тоя пич едва ли щеше сега да е това, което е. Както и Бойко, впрочем.

Забелязъл съм и друго. Цените на Лукойл в столицата и в провинцията са различни, като в провинцията са по-ниски. На това му се казва пазарна икономика. Донесоха я демократите.

ekstremniat

Да се вметна и аз.25 кинта 100 октана за проба.Под гъза ми е(бачкам в 5 микрорайон на 4 минути от него)като ми свърши газта ще напълня и бутилката.Сипал съм толкова щото е безмислено да дам 100 кинта да си напълня резервоара при положение,че съм на пропан

Pyrhel

Някой писал ли е на Круиз дали имат намерение за ответна реакция? :D Гледам в сайт'о имат мейл.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vesel

Код за отстъпка в Газпром : 360412 . Който иска може да се възползва до 17.04.
Бензин и дизел -10 ст. Газ -7 ст.

Vesel

Нов код за Газпром от 28.04 до 01.05 : 496804
Отстъпката е същата като предния.
Ако някой ги ползва да пише, да знам има ли смисъл да пускам за в бъдеще. Предполагам ще пуснат и за 6-ти май.

ekstremniat

Пускай за всеки случай колега.Преди време зареждах при тях нафта на мондеото

V.Buzev

Цитат на: Vesel в 28 Април 2017 16:52:28
Нов код за Газпром от 28.04 до 01.05 : 496804
Отстъпката е същата като предния.
Ако някой ги ползва да пише, да знам има ли смисъл да пускам за в бъдеще. Предполагам ще пуснат и за 6-ти май.

Предния го ползвах. Този не съм видял че си го постнал.
За 6-ти май пак ще ползвам ако пуснеш :).