Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

chokolino771

Еееее и в Търговище имало хора,до вкъщи от днес ГАЗ - 0,69  Дизел 1,59

Mondeicho

Пак добре, че е имало някакви парици, сега с тази евтина газ почти 10 литра са се събрали... (rofl)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Ilian Petrov

TourneoRS

Всичко е интерес,

ЦитатПопитан дали ще се кандидатира за президент, Марешки отговори, че би се впуснал в предизборната надпревара, защото не одобрявал другите кандидатури.
Какво ще стане ако се кандидатира? Ако вземе че и  спечели.. ще печели само той  :D

Всъщност разбра се , че не е било от корист разбииш ли, а си е имал намерения човека.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Mondeicho

Днес минавахме покрай бензиностанция Ивони на магистрала Хемус преди Ботевград и видях, че дизела е 1.49 лв. -съответно имаше и опашка от автомобили ^-^
Не съм зареждал оттам и не знам отзиви за качеството им.

hotblooded

За сефте пълно - пълно,  излезе по малко от колкото по борд с нафта от Круиз(1,55лв /литър)  ...  Естествено не вярвам в чудеса, но нека да се похваля ...

dimkaraganchev

Цитат на: Mondeicho в 28 Февруари 2016 18:47:45
Днес минавахме покрай бензиностанция Ивони на магистрала Хемус преди Ботевград и видях, че дизела е 1.49 лв. -съответно имаше и опашка от автомобили ^-^
Не съм зареждал оттам и не знам отзиви за качеството им.
Другата бензиностанция Ивони е при нас, между Карлово и Калофер. Често зареждам там газ и бензин, Евтино и качествено. За дизела обаче не съм сигурен.

jo_jo

Lukoil Сандански, 2800 Промишлена зона, път за жп гарата  -  1.58лв с картата http://fuelo.net/gasstation/id/150
ОМВ-то също е по-тънко 1.64 с карта

Ilian Petrov

Vasilev

Да отвори бензиностанции и в други градове си е съвсем очаквано. Но някак си kmeta.bg не ми се струва най-надеждния източник... А малкия петрол на Малинов ще е на самообслужване.

Pyrhel

Да, той бачка вече, но му забравих цената, 1.65 или 1.67 беше?
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

jo_jo

Цитат на: Pyrhel в 01 Март 2016 18:56:48
Да, той бачка вече, но му забравих цената, 1.65 или 1.67 беше?

http://fuelo.net/gasstation/id/1295 - 1.69/1.66 без/с карта

Mondeicho

Разликата между София и Варна
Круиз:

Марешки:

И после нямало картели и т.н. Защо големите вериги продават с 30 ст. разлика?????

Alexi

е то и на децата им е ясно че има картел  :D цената от видин до ахтопол варираше с 1 стотинка ,а ако се скапе тотема и не могат да сменят цената става голям проблем ( нали ги поддържам ) щото трябва да продават на обявената цена с което нарушават картела .. сега има раздвижване ,но ми се види че ще е от ден до пладне и само на места .. просто много пари играят ,ще го купят и ще го подарят на държава от 3тия свят Марешки ..

VENTCI

Вчера дизела на Бенита (бивш Ромпетрол) в Търговище беше  1.54 лв.

TourneoRS

С Марешки и;ли без него цените в Русе вече паднаха на доста места. Вчера за 26 лв си напълних бутилката догоре с газзз ^-^
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

escobar

Вчера на Ивони бензинът беше 1.56, на Лукойл на Правец - 1,79, а вътре в Правец на Лукойл - 1.83.

И се питам каква е пазарната логика при положение, че едното е може би най-голямата верига плюс рафинерия, а другото сам юнак на коня...

mirohristov

Правят сега до нас бензиностанция на Адмирал Ойл.
Някой знае ли нещо за тях?  ::)
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Mondeicho

Това в София ли? Аз не съм чувал за тях...

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

ihovahi

На Круиз - Чепеларе с отстъпката нафтата е 1.54  8)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

pAbLo

Е колко да е тази остъпка :-X
Тук на тотема е на 1,72 ??? ???
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Mondeicho

В Чепеларе явно е голяма - аз преди три дни в София с отстъпката заредих на 1.62 лв. :'(

ihovahi

Отстъпката е 10 стотинки :) Без отстъпката цената е 1.64 :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

pAbLo

Явно сме милионери в Пловдив :'(
Нема такива цени :-[
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Dmitarcho

В Габрово на почти всички бензиностанции е 1.65 нафтата. На Круйза с чипчето идва на 1.55 ;)
Ръца Пръца

escobar

От КЗК малко преди края на втория им 5 годишен мандат заявиха, че най-вероятно имало картел при горивата.
Предните 9 години и 11 месеца, всичко е било ОК явно...

hotblooded

Цитат на: escobar в 07 Март 2016 10:05:59
От КЗК малко преди края на втория им 5 годишен мандат заявиха, че най-вероятно имало картел при горивата.
Предните 9 години и 11 месеца, всичко е било ОК явно...
Явно поради ниските цени на петрола, картела не е плащал "членски внос" на КЗК  (rofl)

Mondeicho

Е то какво ще стане и да го признаят официално?
В най-лошия случай глоба, която ще избият за няколко дни. Много ги интересува големите играчи, те са спокойни...

Ilian Petrov

На Круиз газта вече е 0.68 лв. !

6 март 2016г. 09:40 (неделя)
lpg Круиз Автогаз поевтиня с 7ст. до 0,68лв./л

Такава цена не е имало от много години... Жалко, че нямат газ в София