Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Иван Вълков

Цитат на: hotblooded в 08 Декември 2014 14:14:09
http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=262689019&cd=635531500940000000&asrc=st|fs  Деба, страхотен салон има това Мондео....

.....само салон ли???? Направо немога да откъсна очи. Много добро като цяло само дето е 2.3 бензин, но така и така само го гледам не ме бърка  (rofl)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

индивидуала е много добър ,имат един двуцветен който е още по як според мен

hotblooded

Цитат на: Иван Вълков в 08 Декември 2014 17:19:47
.....само салон ли???? Направо немога да откъсна очи. Много добро като цяло само дето е 2.3 бензин, но така и така само го гледам не ме бърка  (rofl)
Мисълта ми беше че другото го има и по много други Мондео Мк4, но салона изкърва миФките..  Двуцветния още не съм го срещал  по обявите.

pAbLo

Преди време бях намерил една италянка с такъв салон.
2,2  дизел титаниум х...
16 к евра беше... почнаха да изпадат,пара да има  (rofl)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

martin1977

Цитат на: Иван Вълков в 08 Декември 2014 17:19:47Много добро като цяло само дето е 2.3 бензин
Точно това му е хубавото ....

senatora

Цитат на: Vanko в 28 Октомври 2014 16:18:38
Като не сте сигурни за нещо, не подвеждайте колегите. Знам какво сте имали и имате двамата над мен, но аз съм виждал/притежавал повече Мондеота от вас, какво лошо има в това?

хайде и аз да се включа...макар че публикацията е стара
Колега,не знам колко мондеота си имал,но това 100% не е ДЖИЯ
Има само 2 ел.стъкла-няма ДЖИЯ с 2
а относно това кой колко Мондеота е имал...
мондео МК1 и МК2- 25 бр-МОГА КАТЕГОРИЧНО ДА ЗАЯВЯ,ЧЕ СА БИЛИ МОИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ

Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

pAbLo

hotblooded

valeri1972

Ако ми намерите и автоматик.......купувам го.... 8) 8) 8)

hotblooded

Цитат на: valeri1972 в 09 Декември 2014 11:15:17
Ако ми намерите и автоматик.......купувам го.... 8) 8) 8)
Keф ти кафяв:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ford-mondeo-2-2tdci-titanium-xenon-navi-leder-5trg-dresden/202215533.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=29&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&export=ALSO_EXPORT&interiorColors=BROWN&interiorColors=GREY&interiorColors=OTHER_INTERIOR_COLOR&interiorColors=BEIGE&interiorTypes=LEATHER&minCubicCapacity=2000&noec=1   

Кеф ти бял салон

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ford-mondeo-2-2-tdci-aut-titanium-navi-xenon-pdc-ahk-niefern-%C3%B6schelbron/196993181.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=29&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=110&minPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2008-01-01&transmissions=AUTOMATIC_GEAR&climatisation=AUTOMATIC_CLIMATISATION&export=ALSO_EXPORT&interiorColors=BROWN&interiorColors=GREY&interiorColors=OTHER_INTERIOR_COLOR&interiorColors=BEIGE&interiorTypes=LEATHER&minCubicCapacity=2000&noec=1

valeri1972

Много са арни..... :))......но са колкото един апартамент бре...... (rofl)

pAbLo

Евтин ти е апартамента тогава (rofl) (rofl)
То неможе *** до дъно и душата в рая ^-^ ^-^

Vanko

Цитат на: senatora в 09 Декември 2014 09:29:55
мондео МК1 и МК2- 25 бр-МОГА КАТЕГОРИЧНО ДА ЗАЯВЯ,ЧЕ СА БИЛИ МОИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ

Точно заради 2-те ел. стъкла се подвеждат масово хората. Лично съм виждал 2 Мондеота GHIA с 2 ел. стъкла, проверявал съм ги по ВИН и т.н., едното беше с V6 мотор, кожен салон, ел. шибидах и т.н. Обаче все още не съм видял да се слага борд. комп. на по-ниско ниво от GHIA, има и още доста характерни GHIA елементи, но интереса към точно това Мондео е загубен отдавна... А тия 25 Мондеота ги знаем по колко време са у теб, все пак ги купуваш за да ги продадеш максимално бързо. Поздрави!

Pyrhel

Не разбирам какъв е спорът дали е Ghia или не е, все ще си остане дърта кофа. Лесно се взима номер на рама по регистрационен номер, ако това е целта да се види като какво оборудване е излезнало. VIN-ът му е WF0NXXGBBNRR30376 :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

opex

Още тогава очаквах някой да ме обори, че е гия защото има и емблемите ghia на калника. И щеше да е прав.
Но пак щях да твърдя, че не е ghia. Дори да излиза по VIN (мързи ме да паля микрокат). И ако ще и от щатите да дойде някой от Форд ей тук да си разцепи задника или да го удари в тавана.
Защото за мен е просташко от Форд да сложат седалките с ghia кройката и плата и хоп готово, "ghia e"...
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

много лесно става .. поръчваш си Ghia но искаш да няма ел стъкла отзад ,да няма това да няма онова и хората тия произвеждат .. Реното ми 1.5 дци е такъв уникат оборудването му е много под базовото за модела :)

hotblooded

Отделно че за различните пазари Ghia включва различни неща. А повечето коли тук са произвеждани за други пазари

Pyrhel

Начи на 20 годишната кола основният проблем е дали е Ghia или не. Разбрахме се.

Vanko

Цитат на: К.Методиев в 27 Октомври 2014 20:56:48
Мда това не е джия в никакъв случай...

Цитат на: Vanko в 27 Октомври 2014 23:43:21
П.С. 100% е GHIA, който не е запознат с мк1 да не подвежда другите поне!!!

Цитат на: К.Методиев в 27 Октомври 2014 23:50:54
Ок ние мк1 не сме виждали.

Цитат на: opex в 28 Октомври 2014 00:03:53
Тоз пък и тоз запознатия... Виждало му се това, онова, пък убедено говори. Айде не толко остро кой колко разбирал, че виждам как налучкваш ;) Да не те светна, че съм имал мк1 Гъ,Хъ,И,А и знам какво има и какво няма.

Цитат на: senatora в 09 Декември 2014 09:29:55

Manufacturer:   Ford Werke AG
Manufacturer address:   Koeln-Niehl
   Germany
Make:   Ford
Build Date   19.10.1994
Vehicle Line   Mondeo 1992-2000
Body Style   4 Door Estate
Version   Ghia
Engine   2.5L Duratec EFI (170PS)
Transmission   5-Speed Manual Trans - MTX75
Drive   LHD FWD
Emission   EEC 96 Car (EEC 1)
Air Conditioning   Manual Air Conditioning
Territory   (+)"D"
Interior Colour   Raven Interior
Interior Fabric   Intaglio
Check digit:   B
Model year:   1994
Plant code:   Germany
Sequential number:   R30376

Всички побързаха да ме ''нахранят'', сега да видим дали ще имат ''топки'' да се извинят, ама и да не го направят дано поне са научили нещо полезно, колкото и маловажно да е то...

martin1977

Не мога да разбера какво се ядете с тази Джия. Какво значение има и кой го определя? Форд слагат този "прословут" надпис за щяло и нещяло. Сложили 2-3 екстри и хайде версия Джия. Аз даже се чудя как да махна табелките. Не са Джия само напълно опосканите модели или тези с 1, макс 2 екстрички. Всичко нагоре е "лукс"  (rofl). А и какво означава "екстра"? Абе фордовска му работа....

Vanko

Не е болка за умиране разбира се, ама то не бяха 100-1000-1000000 % сигурни някои хора, та затова стана толкова голям спор. Аз тази кола съм я гледал преди за мен, исках да помогна на евентуалния купувач с каквото мога, не да влизам в безсмислени спорове.

opex

Защото като се каже, че е ghia всеки разбира "тъпкана с екстри". А тая е опоскана и са и лепнали ghia, щото е с raven interior. ("сигурен" съм, че разбирайки много от мондео знаеш, че това е причината за ghia ;) ;) ) И като кажеш, че е ghia, някой дето не разбира как ще си му помогнал по-точно, като той си мисли, че е "тъпкана с екстри", а де-факто нищо общо?
Сега го дървиш щото по вин излизало ghia - колкото е, толкова е и clx! Като липсват една камара други бъзикни голям праз. Както казах в предния пост - още тогава му видях емблемите и салона и ми беше ясен спора и въпреки това написах това, което съм написал.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

senatora

ОК
ако така казва ВИН-а...
приемам че греша  (beer)
Ако няма къде да отидеш,ела на себе си:)

pAbLo

Цитат на: Alexi в 09 Декември 2014 19:42:38
...Реното ми 1.5 дци е такъв уникат оборудването му е много под базовото за модела :)
Твоето е Рое едишън лимитед.Ако имаш познат в Метро питай го какви екстри имат Фиестите (rofl) (rofl)
Или как стоманена джанта става на зарче при най-малката дупка.
Просто за един Флийт парк всяка стотинка се цепи не на 2 а на 5 :))

hotblooded

Който има Мондео или фокус със стоманени 16ки - ако мине на лети 17ки - разликата в цената на гумите се избива от изправянето на джантите поне веднъж годишно...  направо са кашкавалени!
На Метро Фиестите нямат ни радио, ни климатик, ни запалка, ни пепелник, май и поставка за чаша нямат... 

Pyrhel

Явно моя познат в Метро е батка, има радио и климатик (rofl)

Lucy

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

KOKAIN70

Хора привет,

Искам да си купя този FORD

http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&adv=11423208688994539&avto=Ford_Focus

Дайте си мнението

За първи път гледм и ми харесва тази кола

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

gsto

Цитат на: KOKAIN70 в 12 Февруари 2015 16:59:25
Хора привет,

Искам да си купя този FORD

http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&adv=11423208688994539&avto=Ford_Focus

Дайте си мнението

За първи път гледм и ми харесва тази кола

закарай я на читав сервиз!
не се хвърляй на сляпо, че може да ти се пререве после(както при всеки дизел втора ръка)
окачването не е проблемно и скъпо, но задължително да се провери рейката за тропане, шумове от скорости/съединител, задължително диагностика и то ако може в движение с човек, който знае за какво става дума за проверка на дюзи и турбина.
Също така бих препоръчал да се ориентираш към 1.6 tdci или 2.0 tdci.
1.8 tdci мотора е много странен - шумен и има турбо лаг с който трябва да свикнеш, иначе си върви добре, икономична е като цяло е здрава кола, ако попаднеш на гледана бройка.
Ако се можех да се върна назад във врето, щях да взема същата отново, но с бензинов мотор или 2.0тдци.

Успех.