Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

hotblooded

Цитат на: thunder_go в 18 Януари 2013 17:49:31
така че hotblooded няма да те занимавам теб. Благодаря, че се отзова все пак да я погледнеш :)
Утре ако е след 17ч/или дойдеш в неделя/ - обади се може да я видим двамата...

thunder_go

Ако се стигне до там ще пиша. Но силно се надявам да е тази! Човека е навит и на бартер да вземе моята (оказа се, че това мондео го е взел преди няколко дни, като е продал по-съкпа и момчето е оставил това мондео). Така че цената ми идва и още по-ниска.
newbie

BIGFORDFAN

Тъкмо и аз си помислих че е buyback, ама значи със сигурност е така. Джамбазите в БГ обичат Опел, а мразят Форд, използвай това за собствена облага!

mirohristov

А двигателя сигурен ли си, че е 136 к.с. ? Като го гледам на снимките ми прилича на 115 к.с.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

BIGFORDFAN

Според мен не е чак такава болка за умиране ако се окаже 115, все пак купето е хечбек и мисля че няма да е чак толкова зле. Но пък сега се сещам да му звъннеш и да му поискаш VIN номера за да я чекнем предварително как е излязла от завода, иначе и 233 коня може да ти я изкара...

thunder_go

newbie

Alexi

не е задължително .. 6 степенната кутия е била опция която може да се заръча за всеки дизелов мотор .. аз съм виждал 115 коньово с 6 скоростна кутия .. единствено за 2.2 е серийна .. най добре е да се чекне ВИН-а

thunder_go

Ами, освен да ви се похваля, че си взех кола вече ... старозагорската ;)
Скоро в дневника ;)
Благодаря на всички отзовали се :)

П.П - Да караш Мондео било голям кеф, ей :) Щом един приятел, който бе твърдо против да си вземам Мондео каза че е трепач, след като я кара от Бургас до Варна :P
newbie

tropper

Честито! Много безаварийни километри!  (race) (fe)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Dmitarcho

Честито, колега ;) Много безаварийни километри с новата придобивка, и много хубави емоции ;) Чакаме да я покажеш по обстойно в Дневника ;)
Ръца Пръца

moni74

Цитат на: thunder_go в 19 Януари 2013 21:29:54
Скоро в дневника ;)

П.П - Да караш Мондео било голям кеф, ей :) Щом един приятел, който бе твърдо против да си вземам Мондео каза че е трепач, след като я кара от Бургас до Варна :P

Честито!

----------------------------

supertorr

Скоро в дневника ;)

Честито!
С удоволствие да си я караш  (fri)

Besniq

Да ви се похваля и аз колеги ^-^
http://www.cars.bg/u852140
това е хубавицата.
и + още един към сектата Брат ми, неговата я взехме предния ден,същата само, че светло синя(незнам точно как го водят цвета)

Иван Вълков

Честито и на двамата колеги! Очакваме да се впишете в дневника.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

G_o_c_e_v

Честито, още един Хеч, но нали искаше седан, какво стана...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Besniq

Цитат на: G_o_c_e_v в 20 Януари 2013 10:40:34
Честито, още един Хеч, но нали искаше седан, какво стана...
Исках но много малко бройки има,а като поразгледах на брат ми колицата и взе че ми хареса ! ;D

Alexi

Скоро в дневника ;)

честито ! все пак се оказа 115 коня ? защо тогава я е писал повече коне в обявата ..

thunder_go

Ми защото е тарикат :) 115-ка е, в талона я видях, по VIN я проверих ... а и като цяло 136 коня Mondeo Mk3 всички знаем че няма :D
Ама за парите (4900) с моята за бартер съм доволен. Сега ще видим колко ще ми излезе да ѝ оправя косурите и като тегля чертата ще пусна темата в дневника :)
newbie

moni74

136кс е 2.0 HDI на пежо/ситроен. Може и той нещо да е сбъркал. Виж моята - уж 130кс, пък някаква междинка с вакуумен ЕГР и евро IV. При проверка излиза 125кс?!? Ама ми е все тая - нали върви, пък останалото...

hotblooded

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=w1360311764424196&f1=details&slink=21k7y5
Някои колега от София - ще може ли да види тези гуми дали си струват? (почерпката е гарантирана)

Alexi

600 лв за гуми на 2 сезона .. ще изпадне нещо по изгодно ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 09 Февруари 2013 15:50:24
600 лв за гуми на 2 сезона .. ще изпадне нещо по изгодно ..
Предпочитам нови гуми, ама това което се предлага като ново масово е с DOT xx11 и тук там хх12....

Alexi

е чакай къде сме още .. напролет ще има с ДОТ 13 гуми ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 09 Февруари 2013 16:18:30
е чакай къде сме още .. напролет ще има с ДОТ 13 гуми ..
И с цени..... помня като купувах зимните - сняг до колене, гуми дето после бяха 160 лв - по 208 :)

TourneoRS

Аз имам едно въпросче , имам един познат търси един / може и втори/ бус , що годе по-нова година .
В Мото Пфое гледам едни бусчета /долу на снимката / , кажете си мнението за тях , аз само един път съм се возил и май беше с по-големия двигател  и вървеше предоволно . Но като подръжка и проблеми си нямам идея , Пича с кирпича се е спрял и на новите пежа Боксер с клиновидния нос . 

Гледам че са около 5 годишни , на малко пробег /ужким /, но отвътре ми се сториха позахабени .
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

здрави машини са .. гледам ,че имат няколко ,от 100 до 200к .. според мен да вземе на възможно по малко км ,ще даде 2к повече но това е смешна сума за пробег от 100к ( който е карал комън рейл знае ) .. мотора е 85 коня на конкретните ,да не очаква да са самолети .. хубавото е ,че не са с Делфи горивна система и надали ще имат проблем с инжекторите под 250-300к

BIGFORDFAN

http://www.cars.bg/n9693
Ебаси обезценяването, 15 бона надолу за 5500 км, мисля че си заслужава...

moni74

Цитат на: TourneoRS в 28 Февруари 2013 21:30:25
Аз имам едно въпросче , имам един познат търси един / може и втори/ бус , що годе по-нова година .
В Мото Пфое гледам едни бусчета /долу на снимката / , кажете си мнението за тях , аз само един път съм се возил и май беше с по-големия двигател  и вървеше предоволно . Но като подръжка и проблеми си нямам идея , Пича с кирпича се е спрял и на новите пежа Боксер с клиновидния нос . 

Гледам че са около 5 годишни , на малко пробег /ужким /, но отвътре ми се сториха позахабени .

Нещо на DHL коли приличат.

moni74

Цитат на: BIGFORDFAN в 02 Март 2013 00:30:38
http://www.cars.bg/n9693
Ебаси обезценяването, 15 бона надолу за 5500 км, мисля че си заслужава...

Не знам дали си карал кола с хидроактив. Но този С5 е бил демонстрационен, не в реално движение. И с хидроактив 3+ просто няма да усетиш дупките по пътя.

Alexi

мда дупката е в джоба като се скапе нещо :)