Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

opex

само дето от тази седмица обикновения бензин и дизел на омв са с 3ст на горе - от 2.52 на 2.55 поне за бензина
на скъпите горива не знам колко са, но и там има повишение
и хората се кефят на карта с отстъпка
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

pAbLo

Нафтата от доста време на сам е 2,60
Бензина 2,52-55 - не помня точно.
Обиколил съм повечето вериги - цената е БЕТОН навсякъде!
Няма Петрол,ОМВ,ЕКО,Топливо,Газпром - всичко е едно ниво :-X
И незнам дали само си мисля,но този път съм доволен от Моушън нафтата.
Да видим и разхода как ще дойде за +6 ст/литър след отстъпката ;D
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

tropper

Мда.. и аз от 2-3 седмици не бях сипвал, че колата беше в бокса за седмица и в понеделник на 2,51 с отстъпката (2,58) от Газпром ... Заболя ме сърцето. Утре ще тествам една в кв.Витоша, за която ми дадоха карта за отстъпка и ще пътувам. Ще видим как ще върви печката...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

escobar

Летните месеци горивата винаги отиват нагоре.
Иначе ако си спомняте една от многобройните промоции на ОМВ с DUNLOP артикули - същите артикули ги мернах в sportsdirect без точки и на цени под "промоционалните".

Alexi

това важи за всички промоции в БГ .. цената е х3 и после намалена с 50% ,българина обича промоцийката ..

sinnerman

В периода от 23.07.2014 г. до 23.09.2014 г. всеки клиент заредил еднократно минимум 20 литра Бензин или Дизел на бензиностанции Ромпетрол в България, ще получи  промоционална карта предоставяща отстъпка при плащане в брой на касите  на всички бензиностанции Ромпетрол в страната. Притежателят на тази карта ще може да ползва следните отстъпки при зареждане на гориво в бензиностанции Ромпетрол България по време на промоционалния период:
-   За Бензин А95 отстъпка в размер на 10 (десет) стотинки на литър с ДДС от цената обявена на бензиностанцията
-   За Бензин А98 отстъпка в размер на 10 (десет) стотинки на литър с ДДС от цената обявена на бензиностанцията;
-   За Дизелово гориво отстъпка в размер на 10 (десет) стотинки на литър с ДДС от цената обявена на бензиностанцията
-   За Автогаз отстъпка в размер на 3 (три) стотинки на литър с ДДС от цената обявена на бензиностанцията

pAbLo

Цитат на: sinnerman в 19 Юли 2014 16:03:21
...плащане в брой на касите на всички бензиностанции Ромпетрол в страната....
Заплатата ми по банка,болничните ми по карта - тея в кой век живеят :))

baibradar

Картите на Лукойл също важат само при плащане в брой. Затова и не зареждам от доста време там.

Vesel

"За да ползва предоставената отстъпка, Участникът трябва да представи активната промоционална
карта на касата в бензиностанция Ромпетрол преди плащането на зареденото гориво. Отстъпката
се предоставя при плащане в брой, с дебитна или кредитна банкова карта."
Това е цитат от сайта на Ромпетрол. Значи след като платиш в брой получаваш карта, а след това може да се плаща вече всякак.
Едно въпросче към съфорумците: Зарежда ли някой във варненските Ромпетрол , и ако да, доволен ли е? Разбрах, че във Варна всички бензиностанции на Ромпетрол са на франчайз, но като питах за дизела, ме убеждаваха, че го зареждали само от Румъния. Това няма как да го проверя, ама ще взема една карта за отстъпка и се чудя от коя бензиностанция да бъде. И без това вече трябва да зареждам от някъде, а Газпром наблизо няма.

moni74

При фрaнчaйзa собственикa е рaзличен, но се спaзвaт прaвилaтa нa компaниятa мaйкa. Тоест нямa кaк дa се вкaрвa рaзлично гориво.

----------------------------

lazarkk

Да повдигнем малко темата, към момента къде са най- атрактивни отстъпките? Някой да има по- прясна информация.

TZahariev

Аз съм се спрял на Круиз - 1.89 лв. е дизела, 1.82 е А95, а 99+ им е 1.92 и имам чип с 10 ст. остъпка и си свиркам. За сега това май е  най-добрата цена, поне за която знам.
Най-"обичам" сектанти и разбирачи, които побългаряват!

"Много обичам Ford обаче, ще си купя Mercedes да не си помислят, че съм беден!"

pAbLo

ЕКО - 5ст/л
ОМВ - 3ст/л
Газпром - 7ст/л
ШЕЛ срещу точки ама смарткартата ми изчезна някъде,а и ШЕЛ-овете останаха само два в града и са ми далече (rofl)

hotblooded

Деба, нямам търпение да се върна в България  (rofl). В Сърбия дизляка е към 2.20 лв.... (да му мисли шефа)

sinnerman

Утре ще увеличат горивото по бензиностанциите с по 4 стотинки и бензин и дизел. Който мисли да зарежда, да го има впредвид.

Alexi

на лукойл гледам днес на магистралата пак имаше плакат -10ст

VENTCI

Четвъртък на път от София към Шумен ( над Ботевград на магистралата )  забелязах бензиностанция Ивони - дизел 1.79 лв.

Pyrhel

Лукойлската промоция за над 20л. е свършила вчера, та днес сипах на 1.88:

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Хуц-хуц 8)

Досега 2 пъти пълня, дават и по 1л течност за чистачки 8)
А и нафтата не е лоша, при икономично каране в града последния път ми даде 8.8/100 по колонка без да съм сипвал масло.

Dobrin_Todorov

Pyrhel

Сипах, нямаха, разбрахме се кога да отида, втория път събрах 70л и ми дадоха. Всеки чип е в отделно писмо и върви с някакъв номер, записаха го и ми го дадоха. Дали има значение колко наливаш - не знам.

Pyrhel

ПОРмоцията с течността за чистачки в Круиза свърши, вече дават ароматизатори с вкус :)) на люляк, държат повече от 1 зареждане.

Vesel

На Газпром кафе illy и фреш - 3лв. Ако заредиш над 30 литра ти дават стъклена чаша с някаква рисунка. Иначе конкретно от Газпром Враца съм доволен от цената - 2,23 на дизела(допълнително 5 ст. на литър отстъпка), а и разхода ми си го биваше.

tihomir8611

V.Buzev

"Rompetrol Ема транс" или "ЕКО". Rompetrol Ема транс имат постоянна отстъпка от 15 ст. на литър - последно зареждах на 1,83 лв. дизел.

Mondeicho

Този Ромпетрол  Ема транс някакъв местен ли е? При мен отстъпката е 7 ст. последния път преди 2 седмици...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

У софеата заредих нафта на 1.79 ^-^

Mondeicho

Цената за отстъпката с карта ли е и какви са впечатленията от качеството на горивото?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Pyrhel

Ми, вече съм сипал 2 - 2.5 тона от там, няма проблеми, филтрите са чисти след това, нафтата е много хубав цвят. Доволен съм, но е неудобно, че са малко вериги. 1.89 редовна, 1.79 с чип.

TourneoRS

Аз заредих днес цели 5 литра нафтичка  на 1,65 лв, колкото да обезвъздуша. :))
IVECO -  с него не се ходи надалеко .