Зимна среща 2016

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2016 14:56:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SICKandPROUD

Адаш, парите ги изпратих по Еконт. Спиди не се занимават с парични преводи.  :*

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Dmitarcho

Мдоообре :) Да чакам и от тях смс :)
Ръца Пръца

hotblooded

Цитат на: Dmitarcho в 15 Януари 2016 23:49:46hotblooded и той ме пита дали има места ... но после май нищо не каза ... или не помня вече :D
Аз ще разбра 10-15 дена преди събитието дали ще идвам,  ако няма места край вас - ще си търся някъде другаде в Трявна такситата са 3 лв за целия град през нощта

Dmitarcho

Таксито ще иска 3 лв. само за да дойде до тая къща :) В Балювата къща си мисля, че ще има места :)
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Адаш нищо не казваш... Получи ли парите или съм насрал нещо с еконта?

Dmitarcho

Охо .... даже ги похарчих вече :D Всичко точно - гумите пътуват насам вече :D
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Хахаха добре, да са ти честити.

Lucy

Има ли как да се преброят и останалите, които искат да дойдат, за да имаме някаква примерна бройка за хотел?
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Dmitarcho

Нали две двойки допълнително - за Асен и още кой беше ;) Запазили са две стаи в Балювата къща ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

EMM Service, Marlboro, ако ще идвате, намесете се в темата да се знае за места и $
hotblooded си каза, че не знае още.
Единичната стая може и да я запълним, ама не се знае още ;)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

EMM Service

Здравей,
малко закъснение ние 100% идвеме, но ако има проблем, че сме двама в единичната стая ще си дойда сам!!! :P
EMM Service
Ремонт на спирачна и горивна система
Диагностика
Смяна на консумативи
Резервни части
0886316097

G_o_c_e_v

Що да е проблем. Въпроса е на вас да ви е удобно на едно лело. Пък ако имате преносимо по добре.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Здравей ;) В къщата за гости, къдетп ще сме всички, има една единична стая свободна, жената каза, че има 3 походни легла, но не съм сигурен дали ще се събере такова легло в единичната стая. В близост до къщата за гости, има хотел, който е на същите собственици и там съм запазил 2 двойни стаи /една за Асен Marlboro и една за теб, уж/. Там цената е 20-тина лв. на калпак.Другата седмица като почивам, ще се обадя на жената, ще я помоля да отидем до къщичката да огледам единичните стаи да видим дали може да се опъне легло там. И вече ще си прецениш къде и как искаш :D За хотела има вероятност да дойде още едно семейство ... така, че няма страшно ;) Място за сега има ;)
Ръца Пръца

Lucy

Dmitarcho , от сега ти казвам, че единичните стаички са малки за слагане на допълнително легло. Но леглата до колкото помня са по персон и половина.

Ако искате да направим и някакво преброяване и за хапването. Ако ще използваме идеята на Митака за храна от сайта, който даде, да вземем да му преведем парички или поне да го ориентираме какво и колко горе долу ще се поръчва.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

G_o_c_e_v

Ние ще си носим за първата вечер храна от вкъщи.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Жената ми каза, че само в едната стая е персон и половина леглото, в останалите - единично
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Баси, чак не мога да се накефя, колко много хора сме ^-^ Вече стискам палци времето да позволи да се пътува свободно и спокойно.

V.Buzev

Ей пичове и дами, аз съм се отплеснал напълно на каква дата ще се съберем - та аз съм рожденик на 26.02 :)).
Тая година бях решил да избягам рязко от всичко познато  :)) та направо точно така се случи.

Я споделете какво алкохолно обичате, да пием по едно за мое здраве!

Dmitarcho

Ей ... ще кажеш, че нарочно сме го организирали :) Ние сме Фордаджий ... при положение, че срещата ще е горе доло на студено .... фордуити няма да запалят ... смятай  - ще откинем до първа пролет там :D Каквото донесеш - все ще му се радваме :)

Мен като ме питат някъде на колко съм години .. и започвам да смятам като ученик :D И ти така .. не си знаеш рожденната дата  (rofl)  :P (fri)
Ръца Пръца

Alexi

а ,ето какво чудесно съвпадение тъкмо няма да носим за ядене и пиене :))

V.Buzev

Ууууу баси, в такъв случай първо за едно бързо кредитче да мина (rofl)

Septerra

Аз само да вметна, че ние ще тръгнем от София не по-рано от 18 - 18:30, така че ще пристигнем късно за всякакъв тип вечери, най-вероятно. Все пак, ако има още хора на маса, ще се присъединим. :)

Сетих се и друго - има ли ентусиасти с фотоапарати? Аз сигурно ще нося също, да щракаме и да пускаме насам-натам, да ги хваща яд другите. :)

Alexi

мне ,най вероятно всички ще сме си легнали към 22 никой няма да е на маса  :D

Septerra

Dmitarcho

Тей като си имаме рожденник ... и да не го тормозим да носи яденето и пиенето /малък му е багажника, и няма да събере нищо/, да вземем да се разберем кой иска Събота Вечерта /или по някое време в събота/ да прескочим до една кръчма с жива бира, да вземе да почерпи като хората човека ... да не му става неудобно, че за някой няма да има :D /това в кръга на шегата - за рожденника/.
Да вземем да се пребройм колко човека имат желание за тази жива бира ... да знам да запазя маса по от рано ;)
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Аз съм за домашно вечерта, през деня може да идем за по бира. Има опция да сме с малкия, а не ми се размотава с бебе по кръчми... Разбира се, не задължавам никой с мнението си.

V.Buzev

Митак, не багажника е малък а заплататааааа. Иначе за живата бора съм за ама за през деня - промерно събота по късния следобяд.

Septerra

Ние най-вероятно събота през деня ще се разходим насам-натам, но късния следобед с удоволствие бих забирил. :)

belota

привет от мен,аз съм калоян и съм нов тук.Исках да питам за срещата къде?кога?

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique