Зимна среща 2016

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2016 14:56:06

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Знам само, че са на един собственик. В тази Балюва къща, май не можем да си готвим самички ... Изглежда повече като хотел, а не къща за гости. Но пък е по-голямо - като места за спане.
Ръца Пръца

moni74

Балювата къща е хотел, няма как да си готвите сами. Има ресторант. А собственика сега държи под наем и хотел "Трявна", в центъра. Ортака му пък държи ресторант Тревненски кът, до мостчето, срещу часовника. Така че може да си запазите маса много лесно.

----------------------------

Dmitarcho

Добър вечер .. Добър вечер .. искаме да си запазим маса - няма проблем, за колко човека ? - за около 35 :D
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Малко закъснях, но да кажа и аз че къщурката звучи супер. Сега остава и групи за пътуване да се съберем...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Septerra

Мойта работа също изисква постоянно комп и нет, така че мога да осигуря музика, ако ще я включваме в програмата.

Иначе, ние сме двама от София, ако няма тестова кола - сме с Мондеото, най-накрая. Ще пада лъскане... :)

Dmitarcho

Аз на Мондю нарочно ще му направя един офроуд преди срещата .. да не ми го обикаляте и пипате много :D :D
Ръца Пръца

Pyrhel

Предлагам да сложим някаква крайна дата за превеждане на парите за нощувката и да се разберем кой ще ги събира, за да може отрано да да се знае дали някой ще отпадне, и на негово място да се включат хората, които са на опашката, Емо+1, Асен+1, Иво+1, а може да има и други, за които не знам. Митака вика, че тоя хотел не бил на пешеходно разстояние, що разбрах, че е отсреща... :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

V.Buzev

В сайта пише 800 м. Та ако е вярно не е чак толкова голямо растояние.

Dmitarcho

Ние сме до къща Гергана, а Балювата къще къде е горе на снимката. Сами си преценете дали ще му се върви това по нощите ;) На мен не ми се вижда никак близо.
Една седмица малко ли е за краен срок за записване ?
Ръца Пръца

Lucy

1. Има магазини в Трявна, но не от калибъра на Билла или Кауфланд.
2. Предлагам до петък 15.01.2016 да преведем парите за спането, ако се налага да се плати капаро и за да не се получи пак като миналата година отказали се в деня на заминаване, без да кажат дори.
3. Балювата къща е хотел и миналата година предлагаха настаняване за 20лв на човек нощувка за тези, които не могат да се настанят в къщата.
4. Предлагам за съботата да се разходим в центъра на Трявна и да посетим кръчмата с живото пиво.
5. За първата вечер на Митака варианта е супер и би било ок да му преведем парички и за това. Не сме 5 човека.
7. Относни възможността за походни легна в единична стая, няма да има достатъчно място. По-скори в някои от двойните стаи.
8. Миналата година слушахме музика от моя лаптоп и имаше липси в жанрово отношение. Важно е всеки да донесе по-скоро флашки и дискове с музика. Все един ще е донесъл лаптоп.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Dmitarcho

Съгласен с всичко - нали съм мъж :D Сега ще има интернет .. все ще пуснем едно радио да цвърчи, като разбира се, ако някой иска, може да си донесе флашка/диск с любими народни парчета ;) 
Сайта за манджа е www.domakin.bg => ресторанти => и кликате на името на заведението да ви отвори какво предлагат. Аз си поръчвам предимно от Tempo /пицария, но готвят всичко останало вкусно/. Давам го да си го разгледате.
Ръца Пръца

m_focus

Цитат на: Pyrhel в 11 Януари 2016 00:17:05
за да може отрано да да се знае дали някой ще отпадне, и на негово място да се включат хората, които са на опашката
Ако имате претенция да е обща среща 2016, такива приказки са никак не на място, иначе става малко "кто успел, тот и съел", а не общо събиране.
Трявна е хубаво място, весело изкарване.
карай форд и бъди горд :)

ihovahi

Предлагам парите да се пращат на Dmitarcho (и без това не си е купил летни гуми  :)) :)) :))).
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Днес ще разбера дали могат горницата да се настанят в другия хотел ;) Миналата година пак бяхме напълнили къщата, уж ... а накрая имаше доста празни места. Това има предив сигурно Анатоли ;)
Иначе, не ми пречи и аз да ги събирам парите, тъкмо трябва да си купувам летни гуми ;)
Ръца Пръца

V.Buzev

15.01.2016 не е ли много ранно като дата за превеждане на парите? Все пак има месец и половина до срещата и нищо не се знае - я дете се разболее я някой друг, внезапна командировка и т.н.

Как ще се действа при такива ситуации?

Pyrhel

Цитат на: m_focus в 11 Януари 2016 08:31:30
Ако имате претенция да е обща среща 2016, такива приказки са никак не на място, иначе става малко "кто успел, тот и съел", а не общо събиране.
Трявна е хубаво място, весело изкарване.
Не разбирам кое му е лошото да са чисти сметките. На миналата Трявна няколко човека решиха да не идват няколко часа преди събитието и съответно ние им плащахме поведението - Люси даде 30тина лева, от всички по 4-5 лв отгоре и така. На предни събирания (примерно Междене) аз съм плащал за нечии пиянства и неоправени сметки. Със 100 лева не обеднях тогава, нито Люси, нито останалите, но въпросът е принципен, защото всеки път, когато не е платено предварително или на трезво има преебани. Знам, че е дразнещо да се четат подобни неща от хората, които стоят зад думите си, за което им се извинявам. Но само на тях.
Благодаря, ще бъде!

Митак, пари за спане, за храна, хубави 17ки ще вземеш за 1000 лева :)) И аз като взех Бентлито с парите от членския внос бях много щастлив (rofl)

Pyrhel

Цитат на: V.Buzev в 11 Януари 2016 09:47:20
15.01.2016 не е ли много ранно като дата за превеждане на парите? Все пак има месец и половина до срещата и нищо не се знае - я дете се разболее я някой друг, внезапна командировка и т.н.

Как ще се действа при такива ситуации?

Обикновено при по-големите организационни въпроси плащаш, за да си запазиш мястото, а не си задължен да присъстваш. Понеже нашата организация е с не много хора предлагам, ако има някой, който да се включи на мястото на отказал се, то един рефънд (връщане на сумата без банковите такси, че не се сещам бг термина) би бил адекватен. Или директно новият човек да преведе пари не на събиращия за събитието, а на отказалия се. Може да изглежда рано, но не забравяйте, че трябва да се плати поне капаро. Тези с къщата се сблъскват със същите проблеми, както и ние на заявили и неотишли, и те трябва да са сигурни, че не им похабяваме уикенда.

Dmitarcho

Аз знам, че капаро се плаща като се запази къщата. Не пречи да сложим по късен срок...но тогава някой може да нинизпревари с къщата
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

ihovahi

Слагайте срок до края на седмицата и това е. Няма какво да се чудим повече. Да се пращат парите на Dmitarcho и да се запазва къщата.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Lucy

Миналата година капарото беше 200лв. Предполагам, че толкова ще бъде и тази година. Dmitarcho да дава данни за Еконт или банка, както ще му е по-удобно да събира пари.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Alexi

IBAN да дава ,Еконт взимат доста голям процент като такса превод

Dmitarcho

Говорих с къщата, няма твърдо капаро, 100-200-300. Предлагам 50% да съберем... Или както решим. Като си намеря листчетата със сметката, ще я дам :) Имам и ПейПал...н снам как ще е най-удобно и безболезнено да се преведат пари
Ръца Пръца

Alexi

значи всеки превежда 50% сега ,другите на място ли ?

Pyrhel

Ако не си прехвърлял от Пейпал към карта досега - давай направо на твоя сметка, че голямо количество от българските карти обратната посока не я поддържат и ще се видиш у приключение :)

Викам да пускаме цялата сума и т'ва е, къде ще се вадят списъци кой колко превел, ще се маже, драска, смята... Толкова дни - толкова пари и т'ва е. Дет' се вика по-хубави гуми ще вземеш с цялата сума, вместо само с капарото :D

V.Buzev

Ааа ще му остане и за един уикенд в Банско така като гледам  :D. IBAN да дава и да превеждаме парите, че тоя пей пал малко криминален с преводите от сметка към карта!

Dmitarcho

BG25STSA93000011165892 Димитър Пенков Пенков :) Хайде, че в Габрово е 15 градуса...трябват летни гуми вече :)
Ръца Пръца

Alexi

последно 32 лв на възрастен за 2та дни нали така ги сметнахте

Dmitarcho

760 лв. на 26 човека  по 30 лв на калпак ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Преебах се малко... Пращат ми смс като имам теглене/внасяне по сметката, който си го плащам аз... Сега ще почнат едни смс-и.... :D
Я пускайте по 31 лв :) :) :) :) Шегувам се, разбира се ;)
Ръца Пръца