Зимна среща 2016

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2016 14:56:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Gredarov

Къщата добре а храната?Гледам че има само една малка печка

Dmitarcho

Последния път на това наблягахме
Ръца Пръца

Pyrhel

Хапчета за глад (love) (snicker)

Офертата е супер. Тоя път да няма като предния щуротии и ние да плащаме нечия прищявка - парите месец предварително и тогава вече който случайно реши да боядисва точно тоя ден - (finger).
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

В къхнята има 2 фурни. Предлагам първата вечер, повечто хора ще пристигнат около 19-20 ч. може да запазим някой ресторант/механа/пицария в Трявна. Или можем да поръчаме храна от Габрово - аз ще я донеса ;) Мога да дам сайт за поръчка на храна, всеки да си харесва нещо, да казва ... ще поръчам в петък, и ще донеса.
Ръца Пръца

V.Buzev

Цитат на: Dmitarcho в 10 Януари 2016 18:37:22
В къхнята има 2 фурни. Предлагам първата вечер, повечто хора ще пристигнат около 19-20 ч. може да запазим някой ресторант/механа/пицария в Трявна. Или можем да поръчаме храна от Габрово - аз ще я донеса ;) Мога да дам сайт за поръчка на храна, всеки да си харесва нещо, да казва ... ще поръчам в петък, и ще донеса.

Аз съм ОК и за двата варианта :). Това хотелче далече ли е от центъра че нещо не мига да се ориентирам?

За втората вечер може да забъркам една вълшебна марината за пържолки и ребърца още от Плевен и зависи какво ще се разберем за пазаруването на за храната примерно мога да накупя месо различни видове още от четвъртък и да го мариновам вечерта. То като е в хладилника му е още по-добре и в събота след обяд или когато кажете печем на тая хубава голяма скара :).
Мога да взема и електрическа да си имаме за бекъп.

Pyrhel

Това за поръчката на храна ми харесва, за да няма сърдити после, че бавно ставало и подобни (виждани вече) неща :D
V.Buzev ти миналия път в Трявна не беше ли? Помня, че някой посрещахме по пътя...

Alexi

мда ве такава скара да има ще ходя на механа .. всеки да носи нещо за първата вечер квото ще яде и пие и така ... на втория ден може да напазаруваме по организирано вече

G_o_c_e_v

По принцип не е лоша идея всеки да си вземе готвено от вкъщи или от някъде и да седнем да се навечеряме.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

А в Събота ще отида с още 2ма бабаити до Габрово да напазарим на дебело :) В Трявна май няма голяма верига магазини / Кауфланд,Била ... ще разпитам/, че предния път ходихме да донапазаруваме някой неща в Трявна .. и не останах много очарован от магазините ;)
Ръца Пръца

V.Buzev

Цитат на: Pyrhel в 10 Януари 2016 18:44:30
Това за поръчката на храна ми харесва, за да няма сърдити после, че бавно ставало и подобни (виждани вече) неща :D
V.Buzev ти миналия път в Трявна не беше ли? Помня, че някой посрещахме по пътя...

Ммм не, аз съм фордажия едвам от тази пролет :).

Вижте ми предния пост - редактирах го малко.

Pyrhel

Моя грешка, посрещахме Чоколино (omg)

Dmitarcho

Аз съм съгласен .... :) Щом ти идва от вътре с маринатите :) Няма смисъл да носиш скара :) Тази си върши перфектна работа :D
А хоътелчето се намира, на влизане в Трявна от към Габрово, на ЖП прелеза завиваш на дясно ... и след 2.3 км. е хотелчето /ако си запознат с пътя там/. Не е проблем, който не може да се оправи .. ще дам телефон да звънка, ще посрещам ;)
Ръца Пръца

V.Buzev

Да горе - долу съм запознат с пътя и се ориентирах къде е :). Ако не се оправя, в което се съмнявам :), имам свален телефонния указател на форум и ще звънкам :).

А за мръвките хубаво маринованите пържоли са ми страст, та ако и останалите са съгласни като наближи датата ще се разберем за количества и т.н.
Поне живея на 3 мин. пеша от магазин за истински мръвки, а не такива от големите вериги с неизвестен произход :), като цените са му абсолютно нормални граничещи с тези при промоция в Кауфланд.

Dmitarcho

Това е супер ;) Дано са съгласни повечето ;)
Ръца Пръца

Alexi

а шезлонги има ли  :D

G_o_c_e_v

Аз имам един като по плажовете. Искаш ли да ти го донеса ?
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

То имало басейн...мани шегата :) Предния път не съм го видял - зад паркинга бил някъде. Вземи си банския да ти направя такава снимка ;)
Ръца Пръца

ihovahi

Alexi само не знам, от къде ще ти намерим сняг  :)) :)) :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

ForeverFord

Какво се има в предвид ,да отидем в стая при някой друг.Тоест ние двамата да спим на единично лигло,както и другата двойка? 
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Dmitarcho

Ти пък :) Самички ще си спите в стая :) Но тъй като вие сте най дребни...за това сте в единична стая с легло - персон и половина. Никой няма да ви гледа какви ги вършите :)
Ръца Пръца

ForeverFord

Аа добре,успокоихме се :D добре устройва ни
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

G_o_c_e_v

Иначе казано сте най атлетични да се ширите на персон и половина.

Ина Тодорова

Сега, спим на такова голяма борба е всяка нощ

Alexi

мда 40 кг срещу 50 кг ,не е честно :)

Dmitarcho

Последния път имаше някакви тонколони оставени ... но сменяхме бушони ... или какво правихме, така, че не разчитам много на тях ;) Аз имам едни колони които мога да взема .. но нямам към какво да ги вържа - трябва да нося целия компютър. Някой има лаптоп ... или нещо подобно, да ги вържем, да има да дрънка нещо ?
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Лично Аз мога и без музика. Все пак музика мога да слушам всеки ден. Вас само 2 дена

Dmitarcho

Тя музиката е само за фон ... няма да правим джангъри ;)
Ръца Пръца

V.Buzev

Аз съм винаги окомплектован с лаптоп с 3G интернет - работата ми го изисква :(, та не е проблем да го пусна да чурулика там нещо.

Dmitarcho

И аз имам на телефона много интернет .. не е проблем ;) Аз ще взема едни колонки ... и музиката е уредена ;) Само да изтриеш радио Веселина и подибнети му, и проблема е решен :)
Ръца Пръца

V.Buzev

Цитат на: Dmitarcho в 10 Януари 2016 20:56:03
И аз имам на телефона много интернет .. не е проблем ;) Аз ще взема едни колонки ... и музиката е уредена ;) Само да изтриеш радио Веселина и подибнети му, и проблема е решен :)

Ха ха ха, дадено.

ПП сега погледнах сайта който си пуснал и на него има и някакво ,,Балювата къща". Това също изглежда читаво, но е малко по-скъпо като нощувка.