Зимна среща 2016

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2016 14:56:06

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Alexi

даже си мисля ,че механата е добра идея за първата вечер ,а за втората може да се напазарува вече нещо кой каквото му се яде и да метнем скарата от обяд

Dmitarcho

Аз претенции нямам :) Нищо, не пречи да се обадя утре и да ги попитам дали могат да ни съберат на свободна консумация ;)
Ръца Пръца

radikn

Който стигне пръв в механата ...да пуска координати,
ако нещо ми се объркат плановете може да се материализирам и аз на масата!

V.Buzev

Аз също съм ЗА механата за петък вечер

Septerra

Dmitarcho

Мушмуроци, за петък вечер ли да питам за механата/ресторанта ? И тогава да решаваме за събота вечерта ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Gredarov

Dmitarcho

Ще ви вземам по 3 лв. горница за телефон :D Човека каза, че няма проблем да се съберем 40-тина човека в ресторанта на Балювата къща. Но за толкова навалица човека иска да му кажем предварително колко човека ще искат вечеря, защото на момента да се готви за толкова маймуни .. зор работа, Предложи Шопска салта /3.20 лв./ и пилешка пържола със сос и пър. картофи за гарнитура /7 лв./. Говорил съм за  около 19-20 ч. да седнем. Понеже малко хора исказаха мнение, дали до няколко часа ще могат да потвърдят за такава вечеря ? Тази вечер трябва да се разберем с човека.

Грубо 20 човека искат в ресторанта/механата петък вечер. До към 20-21 ч. ще изчакам да се обадя на човека ... дано го видите повечето хора.

Gredarov +1, G_o_c_e_v +1 /децата едва ли ще ядат пържоли, но кажи ако има нещо/, Septerra +1, @buzev+1 , Alexi +2 /или +1/, hotblooded +1, ihovahi +3, Dmitarcho +1, Milcho 2 салати и една пържола :D
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Те децата ще ядат от нащо. Мене менюто ми се струва ок.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Septerra

И за нас е екстра менюто. Ракията ще е сготвена ли или от София да си носим?  (rofl)

Gredarov

И за мен менюто в добре

ForeverFord

Ами ние с Ина  предпочитаме ,да сме на свободна консумация.
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

SICKandPROUD

Свиня няма ли. Тея пилета много диетично ми звучат...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Ина Тодорова

Цитат на: SICKandPROUD в 25 Февруари 2016 18:44:36
Свиня няма ли. Тея пилета много диетично ми звучат...
Да си вземем една от свинекомбината :D

V.Buzev

Аз съм ОК за менюто. Пиши 2 порции пък малката ще яде от нащо. Тя и без тва яде като пиле :).

Dmitarcho

За ракията, човека каза, че може да се внесе ;) За друго меню не ми е предлагал.  Предполагам за 2-3-4 души няма да е проблем да се сготви на момента нещо. Но ако останете гладни....няма да ме биете мен много :)
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Тогава и ние ще гледаме на момента нещо...

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

3 такива порцийки за вечеря ще вземем ние ,но ако може без сос -просто пържола с картофки ( това може и на място да го уточним де ) ,салата - не вярвам да им е проблем да се поръча на място тя не се готви - това с внасянето на алкохол е чудесно ,че купени ракии не пия а съм се настроил :)

Dmitarcho

След малко ще звъня... 23 човека нинизкарах за менюто...и 3ма на свободно ;) който сварил...сварил
Ръца Пръца

Dmitarcho

КРАЕН СРОК ЗА ЗАПИСВАНЕ В РЕСТОРАНТА - 26.02.2016 г. 12:00 на обяд ;)
Ръца Пръца

V.Buzev

Само с тия ракии не знам как ще излазим от там до къщата  (rofl)

G_o_c_e_v

ForeverFord

Не трябва ли на свободното да сме 4-ма ?
аз и Ина 
Sickandproud  + 1
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

G_o_c_e_v

Ще ви изтъркаляме навън. Хаххахаха

Dmitarcho

Е...не съм добър в математиката - ко да направя :)
Ръца Пръца

Septerra

Наистина, ако някой има добра ракия да донесе, ще си платя с удоволствие да пийнем нещо читаво с жената. Че аз изпих всичко за тоя сезон... :D

Dmitarcho

Взехте да ме плашите... Ам аз поне ще си имам оправдание да не пия ;) Ще взема да ви събера ключовете като седнем на маса...да не вземе да ви пали на глупости ;)
Ръца Пръца

hotblooded

+2 на свободна консумация.

Pyrhel

Митак, ш' ти звънна утре сутрин като се видим с Миро сутринта на тръгване от Софеата.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.