Зимна среща 2016

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2016 14:56:06

« назад - напред »

0 Потребители и 4 гости преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Севлиево- Дряново е ужас, а и мисля е по-обиколно зя Трявна. Минете си по главния път, София - Севлиево - Габрово - Трявна, пък като не ви кефя толкова - не се обаждайте като сте тука ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

SICKandPROUD

Адашче мене ще ме посрещаш в Габрово.
Сам да не си тръгнал  ;D  (wife)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

V.Buzev

Я дайте някакъв ориентировъчен час за срещата в Габрово.

Gredarov

А за следобедно тръгване от София?

Lucy

Dmitarcho , можеш ли да дадеш някакъв ориентир колко човека ще се настанят последно в хотела?

"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Dmitarcho

Ръца Пръца

belota

Нали и аз съм в тази бройка

Dmitarcho

Май да :)
Една стая за Асен + 1
Една стая за поча със сервизя +1
Една стая за Белота + 1
Една стая за Иво + 1

Ако съм изтървал някой...да свирка на време ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Бутай направо у първия пост да има списък да се намира лесно за проверка, че може да го затрием назад в постовете :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Не обичам да бутам...дърпането по ми харесва :)
Списъка е обновен в първия пост :) Да се прегледате...да не стане фал на края ;)

Вчера минавах Шипка ... горе валеше сняг !!! И по пътя имаша доволно киша, доволна мъгла.
Ръца Пръца

V.Buzev

Аз така и не разбрах ще се събираме ли част от присъстващите пътьом в Габрово и в колко часа?
За петък вечер ще се пазарува ли маджа от Габрово или всеки да се спасява, или ще се запазва някъде в заведение?
Как ще процедираме с манджата за събота, от къде ще се пазарува?
Пиенето ясно, предполагам който квото си донесе?
Има ли прибори и чинии, чаши, тенджери и т.н?

Еййй най важното забравих има ли кафе машина в таз къща или ще трябва да се ходи до някъде?

Почерпката ще я приготвя от четвъртък и ще се пече в събота така като гледам :D. Ще е изненада ;D!

ihovahi

Аз каквото се сетих... първата вечер, кой каквото си носи за ядене и пиене това ще си яде и пие. За втората вечер, май ще се ходи за пазаруване до Габрово. И ще се мята скара и ще се разберем за пиенето.

Правилно ли съм разбрал или да  :)) :)) :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Ние на тебе, разчитаме, Бузев ... ти нас питаш, за петък вечер :D Зависи кой кога ще пристигне в Габрово в Петъка ... дали ще се събираме тука първо. Никой нищо не казва кога и как ще тръгва :) За петък вечер ... пак нищо не се разбрахме :) или само аз не съм разбрал :P Предлагам всеки да си носи за първата вечер ... Пиене също си носете, че за това няма угаждане :) За пазаруването ... Васко щом изявява желание - да отиде да напазура в Събота :D
Ръца Пръца

ihovahi

Събираме се в на Габровеца якото мондео и отиваме бандюгите да пазаруваме  ;D ;D ;D

Dmitarcho

Мда е .. за пазаруването в Събота ... ще избера на двама хубаци жените, и ще отида с тях да напазарувам в Габрово :P :P :P За това няма проблем :)
Ръца Пръца

V.Buzev

Баси, трябваше по рано да се усетя коя дата е събирането :)) :)) :)).

За тръгването в петък чакам жената да свърши работа по обяд, хапваме и тръгваме, че да може малката да дремне 1 час в колата. Предполагам че към 15:00 ще акустирам в Габрово.

belota

Бузев ти ако тръгваш от плевен може да пътуваме заедно натам

G_o_c_e_v

Ние по рано от 10 няма да тръгнем. Докато се наспят децата, че да ги облечем. Със спокойно каране предполагам към 14:00 ще сме в Габрово. Мислим там да се поразходим малко, докато се посъберат коли.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

V.Buzev

Да от Плевен ще тръгвам. Няма драма да пътуваме заедно. Ще гледам към 14:00 да тръгна. Ако те устройва ще ти звънна в четвъртък да се разберем.

Идеята ми съвпада с на Гоцев 8)

Dmitarcho

Значи Софиянци ще пристигнат първи .. горе доло :) Ще има някаква збирка в Габрово явно ;) Има ми телефона в указателя ... който когато дойде .. да звъни :)
Ръца Пръца

Gredarov

За София пак никой нищо не казва.Аз след работа Т.е.15:00 мисля да тръгна.Някои в този час да тръгва от София?

Septerra

Ние с жената ще запалим към 17 ч. най-вероятно, ако не и малко по-късничко.

SICKandPROUD

Еми и ние към 2 ще гледаме да сме в Габрово тогава.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

G_o_c_e_v

Мите, дай координати на нещо в града с голям паркинг. Примерно кауфланд или друго, където да кацнем и ако някой иска да си накупи това онова за първата вечер.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Lucy

До сега все на гарата сме се събирали и след това сме пътували в комплект към Билла. Предполагам, че нещо такова ще се получи и този път.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

ihovahi

Сега се зачетох за комплекс ,,Балювата къща" и хората имат ресторат, че и механа. С по 50 и 40 места, че и готвят. Освен там да сме в петък и/или събота. Пише, че готвят. Цитирам:

"Ресторантът и механата към комплекса са в традиционно битов стил с 50 и 40 места и богато разнообразие на ястия от българската национална кухня. През топлите месеци може да се насладите на прохладната и красива лятна градина със 100 места. Целогодишно на разположение на гостите са барбекю, чеверме и пещ".

Може и този вариант да обмислим... какво ще кажете?!

Alexi

мда ,не е лоша идея .. но ако сме за трябва да си направим резервация мисля ,да не стане така да идем 30 човека а то да има 25 места ( примерно )

G_o_c_e_v

hotblooded

"ЗА"  -  механата,  ние ще тръгнем към 16 ч. от Бургас,  предполагам към 19 ч ще сме пристигнали