Зимна среща 2016

Започната от Dmitarcho, 04 Януари 2016 14:56:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

Цитат на: Dmitarcho в 10 Януари 2016 23:31:19
Добър вечер .. Добър вечер .. искаме да си запазим маса - няма проблем, за колко човека ? - за около 35 :D

На Нова година бяхме 40 човека с две запазени маси в Тревненски кът.
А в Бирарията (с живата бира) кехлибарената е супер :) Но и малиновата става...

----------------------------

Pyrhel

Трябва да сме те набутали със СМС с Люситу за 60 кинта.

Офф: пусни си ги на мейл нотификациите :P
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Не може на мейла .. банката крива ... само смс :( Забравих да отбележа, ако има някакво значение, че сметката ми е ДСК ;)
Ръца Пръца

Septerra

Докога е крайния срок за пускане на парите? Че малко съм се обеззаплатил... :D

Началото на другата седмица да пусна цялата сума окей ли е? :)

Gredarov

Искаш ли в основанието да пише кой потребител внася парите?Или на лс да ти казваме че сме превели пари.

Dmitarcho

Честно казано идея си нямам как се процедира :) Имената не се ли пишат кой внася пари ...
Ръца Пръца

V.Buzev

Цитат на: Dmitarcho в 11 Януари 2016 18:02:56
Честно казано идея си нямам как се процедира :) Имената не се ли пишат кой внася пари ...

Виж си в ДСК Директ-а как ти изгледа превода от Пърхел. Мисля че там пишеше кой е превел парите.

Dmitarcho

Днеска питах какво правим ако надвишим капацитета на къщата, има ли възможност да ни настанят някъде другаде /горницата/. "Няма проблем, ще ви запазим една две стаи в Балювата къща, но за цена ще мога да Ви кажа 1-2 седмици преди датата на настаняване"
Ръца Пръца

Alexi

в основание за плащане си пишете никнеймовете и всичко ще е ок :)

Dmitarcho

И името става ... Ще има да обеснявате на служителката какво да пише буква по буква :) На повечето знам заглавията...останалите ще налучквам. Вечв пристигнаха първите пари / Pyrhel и Lucy най-нетърпеливите/. Вижда се името което е изпратило парите - това е достатъчно :)
Ръца Пръца

Alexi

ъъ каква служителка ,21 век сме :) аз се чудя от пейпал ли от ипей ли или от активното банкиране на райфайзен да ти ги пусна ,докато пътувам за работа :)

Dmitarcho

Инчето ми се обажда...че Шуменци са щели да сънерат всички пари и да фи пуснат на веднъж....чуй се с тях ако искаш
Ръца Пръца

Lucy

Ето това е кръчмата, за която споменах: Бирария Трявна
Ако сме 100% сигурни, че ще отидем там, може да се обадим и да си я запазим. Вътре сме се събирали 40 човека без проблем, че и повече.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Dmitarcho

Това за първята вечер, или за събота през деня ? Или два пъти ще ходим :D
На мен не ми отваря линка ;) нещо си го омотала сигурни
Ръца Пръца

Lucy

Мислех си по-скоро за събота през деня. За вечерта е далечко от къщата.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

G_o_c_e_v

Събота има ли къде да се мръдне с колите? Не ми се ще в петък да я дръпна някъде и в неделя да и тупам пепела от вратата.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Етъра - за хората който не са ходили, но входа беше нещо от рода на 5-6 лв. на човек. Соколски манастир ... То може индивидуално да се мръдне ;)
Ръца Пръца

Lucy

Боженци също не е много далеч - около 25 км. разстояние

Alexi

Митаче пуснал съм париците ,най късно утре трябва да ги виждаш :)

Dmitarcho

Тони Тодоров да си признае кой е ;)
Ръца Пръца

Gredarov

Еи човек ти дава пари ти му се караш  (rofl)
Аз съм Тони Тодоров

Dmitarcho

Да знам кого да задрасквам от списъка :D Иначе вече съм събрал за 2 хубави гуми ;)
В другата тема написах кой е дал парички ;) Ина Тодорова ще идва тия дни до Габрово, ще ми донесе на Шуменци паричките  8) , остава само SICKandPROUD :P Не давам зор .. само се отчитам ;)
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Нямах време адаш. Утре не съм на бачкане и ще ходя до банката.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

V.Buzev

Днес сутринта требе да си получил и едни 60 лв. от мен :).

Dmitarcho

Мда .. пристигнали са ;) Но банката кой знае кога ще ми прати смс ;) Има някакво забавяне ;)
Ръца Пръца

V.Buzev

М дам, ДСК праща СМС приблизително 2 часа след превода :).

Pyrhel

A уе, ко стана с хотела последно, ще има ли място за други, където къщата няма да ги "събере"?

Dmitarcho

Жената каза да и кажа колко човека ще "хартисат". За цена, ми каза, че е каже 2 седмици преди евента - което е тъпо. Кажете колко са горницата .. утре да се обадя да я натисна за цена ?
Ръца Пръца

Pyrhel

Емо+1 и Асен+1 от СФ, не знам за другите градове.
Някой за единичната стая? Обещавам тоя път без котка на сутринта (rofl) (rofl)

Dmitarcho

Значи 2 двойки ;) Питах yoshi ... каза, че за сега му е рано да каже ;) Мислех да му измяукам ... но размислих :D hotblooded и той ме пита дали има места ... но после май нищо не каза ... или не помня вече :D
Ръца Пръца