Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

supertorr

Е бил си поредния за деня...

Dmitarcho

Там пък откога има милиционери ?!?  ??? Никоига не съм ги засичал покрай тунела. Ам това си е жива гавра за това тунелче да те глобят, найстина е докато ги пуснеш фаровете трябва да ги спираш /ако не караш на фарове попринцип/ не трябва да пускаш ключа даже ;) То пак добре, че е фиш само. А помеждудругото, миналата седмица получиш "Честитка" за неплатен фиш, от Държарнмата Агенция по Взиманията /или нещо подобно беше. Демек ..... ще ме съдят за дето не съм си плоатил фиша ?!?! 
Ръца Пръца

Bobi

Адаш, защо в Бургас нон стоп се използва възклицанието " Въъъъъййййййй" :D ?

Bobi

amplified

Въъъъй, лек, ти си баси маняка, не разбирам какво лице си, бе човек. Давай да слагаме по една странджанка на масата, жената ще забърше със стирката и всичко е шест.  8)

Иван Вълков

Цитат на: amplified в 26 Юни 2012 04:55:02
Въъъъй, лек, ти си баси маняка, не разбирам какво лице си, бе човек. Давай да слагаме по една странджанка на масата, жената ще забърше със стирката и всичко е шест.  8)
.......защо ли ми е толкова познат този начин на говорене ;) жена ми е от Бургас и голямо въйкане падаше в началото. Това ме подсети за един виц:
Попитали Бог защо най-хубавите хора са от Бургас, а той отговорил: Въйййй незнам бе маняккк ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mitakinen

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

ГЕРБ кани русенците с лика на ББ за членове

Егати и пародията! Такъв култ към личността е нямало дори през комунизма!!!

BIGFORDFAN

Danchev

Поразрових се, но не намерих информация ... газовата бутилка на колтлона почна да изпуска където е завит винтила към самата бутилка. Подлежат ли на рециклиране тия пущини, ако не се ремонторат има ли местта където вземат старата и ти дават нова (с предполагаемо доплащане) или направо се купува нова?
How about a magic trick?

viksata

Цитат на: Danchev в 26 Юни 2012 23:12:40
Поразрових се, но не намерих информация ... газовата бутилка на колтлона почна да изпуска където е завит винтила към самата бутилка. Подлежат ли на рециклиране тия пущини, ако не се ремонторат има ли местта където вземат старата и ти дават нова (с предполагаемо доплащане) или направо се купува нова?

На някои бензиностанции и в Топливо има точно така... оставяш твоята празна а взимаш пълна, и в Шел мисля имаше едно време за сега не съм 100% сигурен

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

supertorr

Цитат на: Danchev в 26 Юни 2012 23:12:40

" Клиентът на Топливо Газ може да замени своята празна бутилка за пълна във всеки пункт за продажба на бутилирана газ на Топливо Газ или директно в дома или на работното си място, след като направи заявка по телефона. Транспортните разходи се поемат изцяло от Топливо Газ."

Dmitarcho

По бензиностанциите е така, но мисля, че първо трябва д аси купиш бутилката .. или като вземеш за първи път, си я плащаш .. или нещо подобно беше. Не става май, да оставиш каква да е бутилка и да вземеш от тяхните пълна ...
Ръца Пръца

pantata

042-616532 Зара Газ

Ако е синя и голяма, направо ти оставят заредена и взимат твоята, но по-добре питай по телефона. Най-лошия вариант е да ти продадат нова и след това само ще ги въртиш празна-пълна.

Danchev

За съжаление е от средните ... голямата не я събирам :-[
How about a magic trick?

amplified

Ремонтирали са ми на газ станция за левче малка газова. Точно изпускаше леко винтила.

Иван Вълков

По принцип резбата на вентила е конусна към самата бутилка. Като я изпразниш развиваш слагаш тефлонова лента стягяш здраво. След това отиваш и слагаш малко газ 1-2 литра и порапяш вентила във вода и гледаш за мехурчета. Имай впредвид, че при  отваряне на дори и празна бутилка има остатъчно налягане. Може да пробваш и само с притягане и пак в легена за проверка.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Danchev

Цитат на: Иван Вълков в 27 Юни 2012 08:15:17
По принцип резбата на вентила е конусна към самата бутилка. Като я изпразниш развиваш слагаш тефлонова лента стягяш здраво. След това отиваш и слагаш малко газ 1-2 литра и порапяш вентила във вода и гледаш за мехурчета. Имай впредвид, че при  отваряне на дори и празна бутилка има остатъчно налягане. Може да пробваш и само с притягане и пак в легена за проверка.

Мда тя оригинално е с нещо като калчища ... ще трябва да поразпитам някъде дали предлагат подобна услуга и евентуално да я надуят след това, ако не намеря нищо най-вероятно ще играе тефлона :)
How about a magic trick?

Alexi

навий тефлон ,стягаш добре можеш да я тестваш за пропуск със сапунена вода .. налягането вътре не е много високо и няма нужда от специална паста за резби

Dmitarcho

Ако ще слагаш тефлон, гледай да е жълт - той е за газове ;) Белият е за вода :P но и той върши работа ;)
Ръца Пръца

ForeverFord

Чебурашка

това много захабено за толкоз малко км,ето едноо на 432000 ,даже е доста изгодно :P
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=216359358  (wtf)

BIGFORDFAN

"Здр.,колега!Ако все още си търсиш кола,моята е Форд Мондео 1.6 16V 90 коня,юни 1994 г. производство,цвят бордо,двигател DOCH,с климатик/работещ и допълнен преди месец/ и всички екстри за модела,с хубавия плюшен салон/доста запазен,много добър външен вид за годините си,на реални 158500 км,внос през 2004 г. от Германия и първи собственик в България,никога не е карана на друго освен на бензин,всички консумативи сменени наскоро и всичко платено,с годишна винетка.Давам я и с 4 зимни гуми,двете от които са с джанти и почти нови гуми Ласа с червената лента още,а сега е с 4 летни много добри гуми.Има за смяна само едно външно каре и ел.машинката на предна дясна врата й се счупи пръстена и в момента е изолирана.Цената ми е 2400 лв.Ако отговаря на твоите изисквания ми се обади на 0878126118 да се разберем.В момента нямам снимки на колата,но ако проявиш интерес ще направя актуални с днешна дата.Колата не е пусната по сайтове за продажба,понеже не съм решил твърдо да я продавам.''
Цитат от авто форум...  ???
П.С. ми аз моето на 3к да го пускам направо  :))

Alexi

tropper

Цитат на: BIGFORDFAN в 28 Юни 2012 12:34:48
"...Форд Мондео 1.6 16V 90 коня,юни 1994 г....Цената ми е 2400 лв....
Марто, поста да не е от преди 5-6 год. ?  (fri)

Алекси,
по посоката на задната чистачка ли я позна?
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

ForeverFord

Сега като се загледох,верно че е англичанка.Аз го познах по ръчната спирачка,трябва да бъде от страната на шофьора.

Alexi

като за начало модела ST TDCI никога не е излизал с ляв волан .. интериорен сбирщайн ,СТ лого на волана но пък с дървен аплик - няма такъв волан .. бутоните на панела с часовника са на обратно ,ръчната също е от грешната страна ..