Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

AlexanderBozhinov

Мен това най-много ме дразни-избирателността при слагането на жълтите листчета(за зелени площи) , паяците и общо взето още много неща.

hotblooded

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Backstage

AlexanderBozhinov

http://novini.dir.bg/news.php?id=11371074 и
Защо,ромите са толкова важни за нас ? Такова постижение ли е,че манго ходил на училище ? И разбираш ли : Манго,ето ти едно апартаментче...а има толкова много българи,които кандидатстват за тези общински жилища,които биха си направили ремонт,биха си обитавали апартаментчетата с най-голямо удоволствие,биха била щастливи.
Истината е ,че живеем в много неуредена държава,в която най-важното е да имаш правилен познат или приятел.

zliqiliq

Мангустите са много подтиснати от бабите и дядовците ни по селата и около гетата.Причината за това е, че старците са джипчии и отрепки И ИМ влизат в къщите,И ИМ крадат добитъци някви,И ИМ изнасилват децата,И ИМ е....т мамата направо.Но това не е всичко, децата ни(поне който има) са същите и бият малките циганета и им взимат парите и ги тормозят когато (ако) ходят на училище. Затова заслужават уважение и добро отношение.Ние им плащаме тоци води и социални помощи ама това не стига.Трябва да се замислим как да помогнем на милите ни родни цигани.Все пак това е БЪЛГАРИЯ.

Backstage

Цитат на: BIGFORDFAN в 16 Юни 2012 15:45:00
http://www.cars.bg/u700224   ???  (hammer)
(rofl)  аааахахахаха
само че Марто объркал си темата.Тва е за "Селски тунинг"
и откога МК2 има ESP?  (rofl)

Alexi

битува мнението ,че малките коли се карат малко ,особено в малки държави като БГ .. тая на Горубляне ще е на 18-28к км "качваш се и караш"

BIGFORDFAN

Цитат на: backstage1978 в 17 Юни 2012 00:46:28
(rofl)  аааахахахаха
само че Марто объркал си темата.Тва е за "Селски тунинг"
и откога МК2 има ESP?  (rofl)
Доколкото знам 99-2000 година има с ESP, но не знам как се познава, може би по VIN.

Bobi

Марто, я кажи дали има интересни фокуси, че ме мързи да търся?  :D

Alexi

Vasilev

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

BIGFORDFAN

hotblooded

Alexi

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

ForeverFord

Marlboro

Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

escobar

AlexanderBozhinov

Ех че сме бедняци в УНСС  (снимката е правена днес,имаше си и шофьорче) ->

Alexander

Само на Саздов Bentley-то го няма :P
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

hotblooded

Утре
Носи
Съответната
Сума
  (rofl)

AlexanderBozhinov

Саздов в последно време кара една Пежо 406 ,но и аз знам,че имал Бентли :) Но това Майбахче беше на едно момченце :)

ForeverFord

Bobi

Днес се провъзгласявам за най-големият карък на форума. Егати късмета. Вчера излезна обява за един Сеат Леон, звънях му- всичко ток и жица. Днес сутринта си пуснах отпуска 2 дни ( колата беше в Силистра), ходих в банката да изтегля кеша и до 12 часа колата вече беше продадена. Мамка му !

AlexanderBozhinov

Цитат на: Bobi в 20 Юни 2012 15:06:23
Днес се провъзгласявам за най-големият карък на форума. Егати късмета. Вчера излезна обява за един Сеат Леон, звънях му- всичко ток и жица. Днес сутринта си пуснах отпуска 2 дни ( колата беше в Силистра), ходих в банката да изтегля кеша и до 12 часа колата вече беше продадена. Мамка му !

Боби,всяко зло за добро :) Бъди сигурен ,че ще намериш нещо още по-добро :)