Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

mitakinen

Тази кола я познавам от преди няколко години. По едно време беше в Търново, но гледам, че пак се е върнала в София
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Pyrhel

Мне, тази е друга, великотърновската беше с коженото табло, СТ топката за скоростите и изцяло кожения волан. На тази Светльо си е продавача. И другото беше негово, после отиде във ВТ.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

petermitkov

Да това е СТ-то на Светльо.
sapienti sat

mitakinen

Вярно, в грешка съм. На другото таблото беше направено със синя и черна кожа.

Danchev

How about a magic trick?

petermitkov

Както се казва "Качваш се и караш"
sapienti sat

BIGFORDFAN

Цитат на: tropper в 28 Юни 2012 14:00:47
Марто, поста да не е от преди 5-6 год. ?  (fri)
Аз мойта като ти я давах за 1200 с повече екстри... ся щеше 2800 да й искаш  :P

amplified

Помагайте пичове, тая година ми пропадна акредитацията за Spirit of Bourgas, пък много ми се снима, други години винаги снимам, ама тая няма как да стане. Имате ли някой познат с медия да бутне едно рамо с акредитация? Или идея какви условия трябва да спазя за да се квалифицирам да съм аз акредитирана медия?

hotblooded

poppy

Купих си ФОРД и сега съжалявам. Мноо ми е гадно, но не мога да го върна. Затова сега изкъртих емблемата му и сложих емблема на БМВ. Сега е малко по-добре

valeri1972

Цитат на: poppy в 29 Юни 2012 16:03:14
Купих си ФОРД и сега съжалявам. Мноо ми е гадно, но не мога да го върна. Затова сега изкъртих емблемата му и сложих емблема на БМВ. Сега е малко по-добре

Мммммдааааааа.......много мъка :'( има в нашата страна :)) :)) (fri)

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

supertorr

escobar

Тоя е като джудже на стероиди!

BIGFORDFAN

Бахти, сигурно супер красиво е станало, сега го направи и на задно и се кефи!
П.С. пусни някоя снимка и ние да намажем...  ;)

Marlboro

Лепнии и стикерче "///M3 AMG"  и си ти!  (rofl)
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

mitakinen

Тоя младеж май май е толкова от София, колкото аз съм от Бургас!!! и май май има уникат Фокус с TDDI от 2011г.

Marlboro

Нека се забавлява малчугана, живот и здраве ще си вземе някоя Е36ца като стане пълнолетен, да види какво е кола.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

BIGFORDFAN

http://www.cars.bg/u720017 еее, друго си е Бизнес класата!  (nut)

П.С. снимката на задната щора няма да я коментирам...  ???

Alexi

най "здравия" мотор на рено 2.2д .. и евтин за обслужване .. ангренажен комплект около 700 лв ..

BIGFORDFAN

Цитат на: Alexi в 29 Юни 2012 22:03:02
най "здравия" мотор на рено 2.2д .. и евтин за обслужване .. ангренажен комплект около 700 лв ..
Ибаси змиЪтЪ.... моя беше 130 кинта Dayco, ролки INA.

Bobi

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11340968067472325&f1=details

Това не е ли онова мондео, което беше карано в чужбина и беше на 250 к + км ?

Alexi

мда то е .. беше на 290к км .. само не знам как ще ги скрие ако има досие в МР

Alexi

днес реших да загледам ценичките на Хюндай и40 .. 1.7д със 136 коня ,така височко оборудване еквивалентно на мондеото ми някакви си 67 990 .. ми той без пари ...

AlexanderBozhinov

Вчера се прибираме от морето и какво да видя - Петолъчката - Ямбол пак затворено,преглътнах го...стигам Стралджа,ама пътя за Зимница и той затворен,и има сладка табела насочваща те към други села,които са в тотално различна посока от Ямбол( да не коментирам как господата полицаи пишеха честитки...в Стралджа) ...тръгнахме напред...следват села Паулиново(май се казваше),след него Недялско и т.н (около 40км.) и се сетих да си пусна навигацийката(да е жива и здрава)...Гледам отбивка за Иричеково( и се сетих ,че оттам може да се мине напряко),спрях,казах на няколко коли,които и те като мен не знаеха къде отиват и тръгнахме всички.Резултатът какъв беше : Път с адски дупки...разстояние Петолъчка-Ямбол = 25км , обходен път(заради господата умници) = 65км
Магистралата край Ямбол няма да я коментирам...тя е просто на вълни...Днес се прибрах в София...утре ще пускат Нова Загора-Стара Загора(за да може Бойко да резне лентичката), а днес движението бе трагично,адски трафик,много камиоини и тирове,всеки се опитваше да лети...адски много рискови изпреварвания (дори и аз се включих :) ) .Много е важно да има лентички и т.н ...с естакадата в Бургас(за пътя към Созопол) същата работа беше вчера. ... Днес ще отивам към Студентски от Младост 4,правя си левия завой...Стигам почти до Еуромаркет(бул.Ляпчев ако не се лъжа) и гледам той затворен...и маршрута какъв е - бул.Ляпчев ...Младост 1(спирката на метрото),от светофара обратен към Мусагеница и после към Г.М. Димитров и после Студентски...мн забавно...навръщане поне ще е през Околомръсното.
Казали хората-хубава работа..ама българска.
Лека почивка на всички желая :)

Лентички да има :)
http://www.webcafe.bg/id_1598375392_Tri_pati_shte_se_rejat_lenti_na_Trakiya_prez_lyatoto

pantata

Цитат на: BIGFORDFAN в 30 Юни 2012 22:34:09
http://fakti.bg/avto/40084-moje-li-vw-golf-iv-da-izmine-1000000-km   ???

Един от коментарите искрено ме разсмя

Цитат
Човека заслужава уважение... Издържал е 700 000км в Голф...
Гррррр....

Bobi

escobar

В Швейцария яко натегат на най-високите нива оборудване по колите. Колкото пъти видя кола от там - все е OPC, S, Ghia Platinum  и т.н. Дори съм заглеждал разни Пежа, дето имат лепенка за 5 години гаранция Швейцарски пакет, докато в цяла Европа бяха с по 2 години на PSA групата. Та тия не си поплюват.

Никакви палатки, природи, огньове, къмпинги, езера и добри компании неща.
Искам хотелски стаи, наркотици, чистичко и токове.
Ти тъп ли си.