Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

mitakinen

Rock Фокуса е твоята кола, Боби. Трябва просто търпение и де не се ядосваш за глупости :)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

valeri1972

Боби, моята кола я търсих 11 месеца.....колко такива обяви прослушах.....после разбрах, че било масово.....защо го правят така и не разбрах....Продавам и след "2 часа" Продадена.....живи, здрави и  (fri)

hotblooded

Цитат на: Bobi в 20 Юни 2012 15:06:23
Днес се провъзгласявам за най-големият карък на форума. Егати късмета. Вчера излезна обява за един Сеат Леон, звънях му- всичко ток и жица. Днес сутринта си пуснах отпуска 2 дни ( колата беше в Силистра), ходих в банката да изтегля кеша и до 12 часа колата вече беше продадена. Мамка му !
Та*ак бе..... Коли и то хубави  стоят по 6 месеца и  не се продават! Карай, явно не е бил "твоя" тоя "испански москвич" :)

Alexi

слушай ,не съжалявай ,в Силистра няма читави коли .. по мое мнение най читавите коли са в София ,просто там са 1/3 от колите в БГ и има много купени нови и почти некарани ..

Bobi

Ето го повелителят на тунер мастерите :) http://www.cars.bg/u716682  :)) Това сигурно е V12102123

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Danchev

How about a magic trick?

Backstage

Цитат на: Danchev в 20 Юни 2012 18:30:00

Тая такива нерви ми е образувала че дано не ми се мярка из телевизята

Danchev

То това отдавна си е национална стратегия на медиите начело с БТВ, а на тая просто и се отдава и го играе ударник :D

Диана Найденова, БТВ поръчкова журналистика
How about a magic trick?

Bobi

Знаете ли че:
Когато автомобил удари пешеходец, вероятността от смъртоносен изход, в зависимост от скоростта, е:
при 30 км/ч - опасността от смъртоносно нараняване е нищожна
при 50 км/ч - загиват 50% от блъснатите пешеходци
при 70 км/ч - загиват 100% от блъснатите пешеходци

Иван Вълков

??? ??? аз лично загубих главният герой тоя какво  Продава

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

amplified

Цитат на: Alexi в 20 Юни 2012 17:46:21
слушай ,не съжалявай ,в Силистра няма читави коли .. по мое мнение най читавите коли са в София ,просто там са 1/3 от колите в БГ и има много купени нови и почти некарани ..

Тцъ, кола се купува от Бургас щото кмета оправи всички улици и нямаме дупки, имаме и гърбици на всеки булевард та колата няма да е толкоз изпържена  :)) :))

escobar

Цитат на: Иван Вълков в 20 Юни 2012 23:55:49
??? ??? аз лично загубих главният герой тоя какво  Продава
Тоя само дето не е вписал гръдните обиколки на съседките на тая къща...

Чебурашка

Цитат на: Иван Вълков в 20 Юни 2012 23:55:49
аз лично загубих главният герой тоя какво  Продава
Офертата, която се опитвате да отворите,е неактивна. :'(  сигурно я е продал
ПЕЖО 406  ??? ???

pantata

Pyrhel

hotblooded

pantata

Danchev

How about a magic trick?

AlexanderBozhinov

Чебурашка

Семейство Плевнелиеви са си купили "Ауди Q7" за 39 117 лева през 2009 г. :)) :)) за тези пари сигурно и нов внос на горубляне не е имало 2009,направо да го бяха писали 4500 при нотариус

zliqiliq

Леле Панта страшна компилация честно.

AlexanderBozhinov

Цитат на: Чебурашка в 22 Юни 2012 19:04:58
Семейство Плевнелиеви са си купили "Ауди Q7" за 39 117 лева през 2009 г. :)) :)) за тези пари сигурно и нов внос на горубляне не е имало 2009,направо да го бяха писали 4500 при нотариус

А даренията на Дянкови са комични : Дарения от роднини 148 102 лв. . Ако не се лъжа по принцип имаш право да дадеш дарение в размер до 10% от положителния счетоводен резултат. Представете значи да речем на майката,бабата,лелята и всички прави връзки за колко фирмички става дума,с каква печалба ... За колите и всичко друго : Цена на имот на придобиване...хаха...добре го е придобил 2007г. ,ами той през тези години нищо ли не е правил по този имот...сигурно цената му е същата..
Много ми е интересно г-дата Данъчни защо не се загледат...много е лесно да си затвориш очичките,но в България явно така се прави.Иначе на едно малко или средно предприятие като му дойде одитора и му сваля яко гащите,показва му всички несъответствия със законите и т.н 

Danchev

How about a magic trick?

hotblooded

Bobi

Pyrhel

И после мене ме спират, че съм се пързалял със Сири... (rofl)

Vasilev

Alexi

днес на 10 метровия тунел до Дряново получих фиш за шофиране в тунел без светнати фарове  :)) тунела се минава за около 2 секунди ,дори бях със слънчеви очила което допълнително подразни старшина Генко Димитров :))