Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

escobar

Иван Вълков

Цитат на: escobar в 03 Юли 2012 22:23:40
http://youtu.be/elxuGbkvETQ

Правила "Студентски град".

.....незнам в кой момент ще взема сопата...... :D

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

а где нахуй ти едеш рот ебаньй :))

escobar

RAT Style.
Има движение и форум и в България. http://www.hoodride-bg.com/news.php

Pyrhel

Ш' ни трият от викито ве! цък (omg)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Alexi

ъъ не разбрах причината да искат ни трият .. но инициатора ако не е от другия форум ей ма на !

mitakinen

Оставете ги тия болни мозъци от Wiki-то. Преди няколко години беше ме хванал ентусиазма да пиша статие и след някокло се взе да ме радактират и променят хора, за които материята която съм писал явно не им е много позната - да ми редактират статия за Задбалкански котловини при условие, че неговите статии остновно бяха Въоръжения от Втората световна война. И като ме ядоса в един момент започнах да му трия статиите в отговор - той ме блокира по IP - рестарт на модема на БТК и продължих докато ми върна състоянието както го бях направил. Но се уверих, че там май повечето т.нар. редактори са комплексирани, незадоволени в някаква насока пъпчиви очилатковци  ;)
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Pyrhel

Цитат на: mitakinen в 08 Юли 2012 10:27:12
Но се уверих, че там май повечето т.нар. редактори са комплексирани, незадоволени в някаква насока пъпчиви очилатковци  ;)

Мда, нещо такова и аз установих, сетих се за 2 бивши съученички, които са редактори... :)
Алекси, до колкото четох онова приложение, което е дадено, че е нарушено при писането на статията е, че няма независими източници, чрез които да се потвърди информацията. :D

Много ми хареса частта с "това не е безплатно уеб пространство". Че са решили да трият и ще изтрият - ясно, но мисля в седващия 1 месец да ги натроля :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

zliqiliq

TourneoRS

Вики то го използвах за втори път тази година и то защото писахте за него  :)) 
на 20 тата секунда е поздрав за тях  :P
My Link
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

AlexanderBozhinov

Днес в тунел Витиня , посока Русе ме изпревари черно 750Li,което караше най-малко със 150,защото ме мина все едно бях спрял, но най-забавното бе ,че след тунела ме спря чичко полицай за проверка и като го попитах за бавареца ми се усмихна и ми каза,че не го бил видял ,че толкова бързо карал БМВ-то :) Сладур...
А да ви се похваля...Вчера направихме София-с.Паничище(оттам с лифт до Рилски езера,не бях ходил досега,но си заслужаваше болките в краката) , днес маршрута бе София-ландшафтен парк Искър-Панега(много красиво,но с ужасно много комари) - Луковит-Карлуково( разгледахме пещерите ).
Карах като един истински примерен водач и фокуса през тези 2 дни ми подари разход около 5 :) На кажа ,че на магистралата карах със 100-110 и  климатик :)

hotblooded

Danchev

How about a magic trick?

Bobi

Backstage

Bobi

Може ли да пуснеш обява за продажба на кола и да сложиш снимки на, с извинение, насрана отвсякъде кола :) ?

http://www.cars.bg/u553926

П.С. Някой , ако ще пуска обява да си продава колата и иска обявата да му е ВИП, да ми драсне лично, имам код, активен до 2013 г.

amplified

Стига издребнява, бе адаш  :))
Нали знаеш... важното било под капака, пък боята и ламарините кой ти ги гледа  (hammer)

escobar

TourneoRS

http://fakti.bg/avto/43519-129-litrova-cobra-samo-za-450-000-evro

ако можех да си го позволя , бих си го купил ..бих го предпочел пред вейрон .. много повече емоции ще ми създаде  ???

Баси .. какво означава следното

Von 0 auf 200 - 5.4 sek  не нее   не скам да знам

ратататататататта
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Bobi

Споделям с вас един евтин и проверен сайт за нови дисплеи за лаптопи на нормални цени :)

http://www.laptopscreen.com/language/English/

AlexanderBozhinov

nipresi

Отива ученик при Далай Лама и го пита:
- Учителю, каква е разликата между жените и перлите?
- Ще медитирам върху това – отвърнал Далай Лама – ела след 3 дни за отговор.
След три дни отива ученикът и Далай Лама му казва:
- Разликата между жените и перлите е тази, ученико, че перлите се нижат от две страни, и отпред, и отзад, а жените само отпред!
- Но, учителю, аз съм чувал, че има жени, които също се нижат и отпред, и отзад!
- Това, ученико, не са жени – това са перли!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Новини от Колумбия:
"Деца направиха снежен човек. Малко по - късно полицията го оцени на 25 милиона долара.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Баща намира вибратора на дъщеря си, чуди се човечеца как може такова хубаво момиче така да няма късмет в любовта, че да прибягва до такива инструменти, станало му тъжно и мъчно.

Сипал си една ракия да удави мъките, сложил вибратора на масата срещу себе си и го гледа. В това време се прибира дъщерята, вижда баща си и вибратора и пита :
- К'во пра'иш бе, баща ми?
Той отговаря с малкото гласец, който му е останал:
- Пия ракия със зетя....
:))

Alexi

(.)(.) + € = ( . )( . )  - уравнение на Пайнер

zliqiliq

Червената шапчица, разказана от каруцар:
Еба да го оба, оная майката вика на Червената капа да въри да носи на баба си качамак със зеле у горътъ, у къщата й. Каскета тръгнал да го оба, ама го срещнал вълка и му кай дека е тръгнала. Оная му вика, че е тръгнала къде баба си, нал й е унука, и й носи качамак със зеле, да го ебъ у гъзъ. Тогава вълка, да го еба в детето, тръгнал по прекото, стигнал пръв и зел да лопа на портата. Пъкнала бабата и оня я изел, деба тая женка парлазирана. Еба й се мамата, начи. Тогава вълка зел дрехите на дъртата и ги навлекъл и се завил у леглото й. Тогава иде Червената капа, деба нейната пичка тясна, влезла у дома и гледа баба си с ей такива очи, ей такива уши, бе ебала си е майката. И почва да я пита, деба нейната мама проста, що има такива очи, що има такива уши, бе пита я, сякаш си нема друга работа, да й го тура отзаде, мама й деба. И вълка по едн време зел, че я изел. Та като се наял зел, че заспал и по едно време дошъл авджията и му ебал мамата с бриникето. После зел че му разпорил тумбака и оттам пъкнали Червената капа и бабата, да й го тура у устата.

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

BlackMesa

http://vbox7.com/play:bdbc6be526 и за почитателите на хард техното  (beer)