Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

supertorr

Е бил си поредния за деня...

Dmitarcho

Там пък откога има милиционери ?!?  ??? Никоига не съм ги засичал покрай тунела. Ам това си е жива гавра за това тунелче да те глобят, найстина е докато ги пуснеш фаровете трябва да ги спираш /ако не караш на фарове попринцип/ не трябва да пускаш ключа даже ;) То пак добре, че е фиш само. А помеждудругото, миналата седмица получиш "Честитка" за неплатен фиш, от Държарнмата Агенция по Взиманията /или нещо подобно беше. Демек ..... ще ме съдят за дето не съм си плоатил фиша ?!?! 
Ръца Пръца

Bobi

Адаш, защо в Бургас нон стоп се използва възклицанието " Въъъъъййййййй" :D ?

Bobi

amplified

Въъъъй, лек, ти си баси маняка, не разбирам какво лице си, бе човек. Давай да слагаме по една странджанка на масата, жената ще забърше със стирката и всичко е шест.  8)

Иван Вълков

Цитат на: amplified в 26 Юни 2012 04:55:02
Въъъъй, лек, ти си баси маняка, не разбирам какво лице си, бе човек. Давай да слагаме по една странджанка на масата, жената ще забърше със стирката и всичко е шест.  8)
.......защо ли ми е толкова познат този начин на говорене ;) жена ми е от Бургас и голямо въйкане падаше в началото. Това ме подсети за един виц:
Попитали Бог защо най-хубавите хора са от Бургас, а той отговорил: Въйййй незнам бе маняккк ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

mitakinen

Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Bobi

ГЕРБ кани русенците с лика на ББ за членове

Егати и пародията! Такъв култ към личността е нямало дори през комунизма!!!

BIGFORDFAN

Danchev

Поразрових се, но не намерих информация ... газовата бутилка на колтлона почна да изпуска където е завит винтила към самата бутилка. Подлежат ли на рециклиране тия пущини, ако не се ремонторат има ли местта където вземат старата и ти дават нова (с предполагаемо доплащане) или направо се купува нова?
How about a magic trick?

viksata

Цитат на: Danchev в 26 Юни 2012 23:12:40
Поразрових се, но не намерих информация ... газовата бутилка на колтлона почна да изпуска където е завит винтила към самата бутилка. Подлежат ли на рециклиране тия пущини, ако не се ремонторат има ли местта където вземат старата и ти дават нова (с предполагаемо доплащане) или направо се купува нова?

На някои бензиностанции и в Топливо има точно така... оставяш твоята празна а взимаш пълна, и в Шел мисля имаше едно време за сега не съм 100% сигурен

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

supertorr

Цитат на: Danchev в 26 Юни 2012 23:12:40

" Клиентът на Топливо Газ може да замени своята празна бутилка за пълна във всеки пункт за продажба на бутилирана газ на Топливо Газ или директно в дома или на работното си място, след като направи заявка по телефона. Транспортните разходи се поемат изцяло от Топливо Газ."

Dmitarcho

По бензиностанциите е така, но мисля, че първо трябва д аси купиш бутилката .. или като вземеш за първи път, си я плащаш .. или нещо подобно беше. Не става май, да оставиш каква да е бутилка и да вземеш от тяхните пълна ...
Ръца Пръца

pantata

042-616532 Зара Газ

Ако е синя и голяма, направо ти оставят заредена и взимат твоята, но по-добре питай по телефона. Най-лошия вариант е да ти продадат нова и след това само ще ги въртиш празна-пълна.

Danchev

За съжаление е от средните ... голямата не я събирам :-[
How about a magic trick?

amplified

Ремонтирали са ми на газ станция за левче малка газова. Точно изпускаше леко винтила.

Иван Вълков

По принцип резбата на вентила е конусна към самата бутилка. Като я изпразниш развиваш слагаш тефлонова лента стягяш здраво. След това отиваш и слагаш малко газ 1-2 литра и порапяш вентила във вода и гледаш за мехурчета. Имай впредвид, че при  отваряне на дори и празна бутилка има остатъчно налягане. Може да пробваш и само с притягане и пак в легена за проверка.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

Danchev

Цитат на: Иван Вълков в 27 Юни 2012 08:15:17
По принцип резбата на вентила е конусна към самата бутилка. Като я изпразниш развиваш слагаш тефлонова лента стягяш здраво. След това отиваш и слагаш малко газ 1-2 литра и порапяш вентила във вода и гледаш за мехурчета. Имай впредвид, че при  отваряне на дори и празна бутилка има остатъчно налягане. Може да пробваш и само с притягане и пак в легена за проверка.

Мда тя оригинално е с нещо като калчища ... ще трябва да поразпитам някъде дали предлагат подобна услуга и евентуално да я надуят след това, ако не намеря нищо най-вероятно ще играе тефлона :)
How about a magic trick?

Alexi

навий тефлон ,стягаш добре можеш да я тестваш за пропуск със сапунена вода .. налягането вътре не е много високо и няма нужда от специална паста за резби

Dmitarcho

Ако ще слагаш тефлон, гледай да е жълт - той е за газове ;) Белият е за вода :P но и той върши работа ;)
Ръца Пръца

ForeverFord

Чебурашка

това много захабено за толкоз малко км,ето едноо на 432000 ,даже е доста изгодно :P
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=216359358  (wtf)

BIGFORDFAN

"Здр.,колега!Ако все още си търсиш кола,моята е Форд Мондео 1.6 16V 90 коня,юни 1994 г. производство,цвят бордо,двигател DOCH,с климатик/работещ и допълнен преди месец/ и всички екстри за модела,с хубавия плюшен салон/доста запазен,много добър външен вид за годините си,на реални 158500 км,внос през 2004 г. от Германия и първи собственик в България,никога не е карана на друго освен на бензин,всички консумативи сменени наскоро и всичко платено,с годишна винетка.Давам я и с 4 зимни гуми,двете от които са с джанти и почти нови гуми Ласа с червената лента още,а сега е с 4 летни много добри гуми.Има за смяна само едно външно каре и ел.машинката на предна дясна врата й се счупи пръстена и в момента е изолирана.Цената ми е 2400 лв.Ако отговаря на твоите изисквания ми се обади на 0878126118 да се разберем.В момента нямам снимки на колата,но ако проявиш интерес ще направя актуални с днешна дата.Колата не е пусната по сайтове за продажба,понеже не съм решил твърдо да я продавам.''
Цитат от авто форум...  ???
П.С. ми аз моето на 3к да го пускам направо  :))

Alexi

tropper

Цитат на: BIGFORDFAN в 28 Юни 2012 12:34:48
"...Форд Мондео 1.6 16V 90 коня,юни 1994 г....Цената ми е 2400 лв....
Марто, поста да не е от преди 5-6 год. ?  (fri)

Алекси,
по посоката на задната чистачка ли я позна?
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

ForeverFord

Сега като се загледох,верно че е англичанка.Аз го познах по ръчната спирачка,трябва да бъде от страната на шофьора.

Alexi

като за начало модела ST TDCI никога не е излизал с ляв волан .. интериорен сбирщайн ,СТ лого на волана но пък с дървен аплик - няма такъв волан .. бутоните на панела с часовника са на обратно ,ръчната също е от грешната страна ..