Промоции по бензиностанции

Започната от escobar, 23 Април 2013 11:23:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

moni74

----------------------------

opex

Преди няколко седмици щандистката ( :D ) на омв на бул. България ми каза, че януари/февруари пак ще пуснат промоция карти за отстъпка срещу същите точки. На който са му останали от преди това да си ги пази.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Alexi

от кино Арена някаква томбола ми се падна карта за Ромпетрол ,5ст отстъпка .. и без това напоследък там зареждам ,ще ми е от полза .

pAbLo

Картите на ОМВ са пълен...
3ст за литър,при 5 преди картите :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

moni74

Имаше период четвъртък и петък отстъпка 5ст + още 5ст с карта :)

----------------------------

pAbLo

Този момент съм го пропуснал...
Тъкмо дойде време за картата и беше петък,налях 60+ литра нафта и... ресто 2.51 (rofl) (rofl)

amplified

Nebhotep

Днес си купих кантарче GRUNDIG с отстъпка от новата игра с точки на OMV. Доста добър уред- мери % на мазнини, костна плътност, индекс на телесна маса и др. ;D  ;D

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Alexi

Иван Вълков

Чрез заложен алгoритъм, според килограмите

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

ала бала е това .. аз може да съм културист или манекен на родопа все по 120 кила ..

opex

аз събирам точки от омв пък на някой ако не му трябват :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Vesel

Преди седмица заредих на "Газпром" и цената беше с 10 ст. под останалите бензиностанции - 2.45. Освен това ми казаха че ако заредя за 50 лв ми дават талонче за отсъпка 7 ст. на литър, което може да се ползва веднага, т.е цената става 2.38.  Доста добра оферта. Талончето важи за 3 зареждания и е за 1 месец. Оттогава минах около 200 км. и не виждам някаква разлика с предишната нафта, която заредих от Лукойл. Доколкото разбрах са отскоро на нашия пазар и предполагам в началото ще държат на доброто качество и точното количество.
Конкуренция му е майката ;)

amplified

Някой да е купил сешоара Grundig от OMV? Става ли? :)

Vanko

Цитат на: Vesel в 07 Март 2014 18:39:11
Преди седмица заредих на "Газпром" и цената беше с 10 ст. под останалите бензиностанции - 2.45. Освен това ми казаха че ако заредя за 50 лв ми дават талонче за отсъпка 7 ст. на литър, което може да се ползва веднага, т.е цената става 2.38.  Доста добра оферта. Талончето важи за 3 зареждания и е за 1 месец. Оттогава минах около 200 км. и не виждам някаква разлика с предишната нафта, която заредих от Лукойл. Доколкото разбрах са отскоро на нашия пазар и предполагам в началото ще държат на доброто качество и точното количество.
Конкуренция му е майката ;)
Тия талони ги даваха с вестника на Кауфланд, ама явно са се изхитрили да те карат да заредиш повечко и тогава...

hotblooded

Миналия понеделник е имало, а може би и този ще има- в бензиджийниците на ЛукОил, които са в близост до такива на Газпром ще има 10ст отстъпка за бенз и дизел, а за екто - 15ст.

TZahariev

Промоцията на Лукойл е до 21 април и важи за всички обекти. ЦЪК! Има и опция като заредиш 20 литра гориво да ти издадат карта за отстъпка (обикновено е 5 ст./л, а събота и неделя е по 7 ст./л), а ако заредиш 20 литра ЕКТО гориво да ти издадат карта за отстъпка на ЕКТО горивата - 10 ст./л, събота и неделя по 12 ст./л

Btw: Аз Ecto Diesel-a им го харесвам и от предишната промоция по коледните празници бях спечелил ЕКТО карта и сега с тази промоция взех още 2 - на баща ми и брат ми.
Най-"обичам" сектанти и разбирачи, които побългаряват!

"Много обичам Ford обаче, ще си купя Mercedes да не си помислят, че съм беден!"

pAbLo

OMV ми пратиха смс - ДВОЙНО ПО-голяма отстъпка за карти Save & Drive от 01.04 - 06.05.2014
Обаче смс-а дойде на 1ви април,та не му вярвам много (rofl) (rofl)

Nebhotep

Що бе на сайта им си стои промоцията за двойни отстъпки. Утре ще зареждам Premium Diesel и ще видя дали ще ми приспаднат 10 ст. на литър.

OMV Save&Drive

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

escobar

Сега почват пътуванията и се борят за клиенти. Еваларката им бичим.
Бях си изгубил картата от Лукойл и сега изкарах нова, 10 стотинки е стабилна отстъпка.

Alexi

премиум горивата им не вървят от една страна ,от друга отстъпката на Шел със смарт точки за литър пак е двойна за V-power горивата на което трябваше да отговорят с нещо от ОМВ .. но това са смешни отстъпки на фона на надценката която си слагат

pAbLo

Заредих - 6 стотинки на литър А95..
Мисля да си ходя на ГАЗПРОМ - там с талонче е 7 (rofl) (rofl)

hotblooded

Цитат на: pAbLo в 03 Април 2014 14:10:53
Заредих - 6 стотинки на литър А95..
Мисля да си ходя на ГАЗПРОМ - там с талонче е 7 (rofl) (rofl)
Aз си взех карта за ЕСТО на "ЛукОил" - Екто-дизляка с 15 ст. отстъпка идва по евтин от нормалната нафта..

supertorr

Газпром ги мачка всички в София на Цв. Лазаров. В някои дни пуска с по 5 ст. под останалите около нея / ОМВ, Ром, Еко/ + 7 ст с талонче, + на опр. Литри кафе и вода за клиента, като комплимент.
Все още се налагат и могат да.си го позволят. Като качество спрямо ОМВ няма разлика в разхода и поведението на мотора

TZahariev

А забелязахте ли как плавно цената на горивата започна предпразниччно да пълзи нагоре -  вчера бензините и дизела (премиум и обикновен) се вдигнаха с 1 ст. Не е нещо колосално, но по стара традиция следващата седмица Вариант А -  ще се вдигнат с още 2 ст., а точно в седмицата на Великден ще скочат с още 1-2 ст.; Вариант Б - направо следващата седмица ще ги вдигнат с още 3-4 ст. и така ще си останат до седмицата след Гергьовден.
Най-"обичам" сектанти и разбирачи, които побългаряват!

"Много обичам Ford обаче, ще си купя Mercedes да не си помислят, че съм беден!"

opex

От 14 до 24 април в OMV ще можете да си вземете карта Save and Нещо-си ако заредите за 30лв май беше. Питайте, ще ви кажат.
qaяכSTuning
Suum cuique

baibradar

Те хубаво дават карти ама в Лукойл карта може да се ползва само ако плащаш в кеш. Аз отдавна плащам с дебитна карта и тези карти така ми стоят неизползваеми.

pAbLo

Сега се сетих защо не ходя на ЛУК-а...
Един път натрясках догоре от скъпата нафта,съботна отстъпка и... КЕШ само...
Ай сиктир.
ЕКО и те се правеха преди време но вече дават с отстъпка и при не касово плащане

Alexi

на Гъзпром вярно ли е 2.40 нафтата .. жалко че няма в Шумен такава станция ..

hotblooded

Цитат на: pAbLo в 07 Април 2014 11:18:04
Сега се сетих защо не ходя на ЛУК-а...
Един път натрясках догоре от скъпата нафта,съботна отстъпка и... КЕШ само...
Ай сиктир.
ЕКО и те се правеха преди време но вече дават с отстъпка и при не касово плащане
Сега за ЕКТО отстъпката е 12 ст с карта, а при кеш - 15 ст. няма събота, няма неделя.  На обикновените горива е 8ст с карта, кеш - 10 ст.