Габровското Mondeo Mk3

Започната от Dmitarcho, 23 Март 2012 17:47:28

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

emkata

(thup)  Браво! Хваща окото. (thup)

pAbLo

Цитат на: Dmitarcho в 06 Август 2014 22:57:19
Е

Май малко а престарах...все едно съм без халогени :D
Хората пари дават за хром,Форд ги пласират по-скъпо в по високите нива на оборудване...
Неразбирам,честно ::)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

hotblooded

Aз все си мисля че целта на халогените е да светят. Можеше да продадеш халогените и да купиш капаци за бронята (от кола без халогени). На външен вид -  наистина изглежда добре... но поне аз не бих се лишил от халогените в името на външния вид.

Dmitarcho

Те си светят халегоните ;) Снощи излизах по тъмно да покарам - вярно, че са една идея по слаби от преди. Престарал съм се малко със затъмняването ;) Но е хубаво, че халогените са с истинско стъкло, и лесно ще се истрие спрея ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Не исках да го казвам, затова си замълчах по-рано, ама май малко верно си се престарал със спрея :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

И вече монтирано на колата :)

Работи си перфектно :) Смених и подгревните свеши :) 2 не работиха изобщо :)
Ръца Пръца

VENTCI

Браво  8)
За един месец си изминал   250 000 км. (fri)

emkata

Браво Митак, станало е.

За един месец си изминал   250 000 км. (fri)
  Нали виждаш, че и двете свалени табла са с по половин резервоар нафта, а сложеното е на 0-та.   (rofl)  (rofl)  (rofl)

ffmk1l

Обяснете на по-невежите каква е разликата, на мен ми се струват еднакви.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Dmitarcho

Визуална е разликата само, Венко ;) Числата и деленията на километража и обортомера са различни. Ринговете на нафтата и температурата са хромирани ;) Това са разликите ;)
Ръца Пръца

martin1977

Цитат на: Dmitarcho в 07 Октомври 2014 20:14:45
Визуална е разликата само, Венко ;) Числата и деленията на километража и обортомера са различни. Ринговете на нафтата и температурата са хромирани ;) Това са разликите ;)

Да, ама сигурни ли сте, че са напълно съвместими двете табла? Преди имах Астра и като сложих по-ново табло, месеци по-късно установихме, че показанията въпреки, че работят, не са коректни спрямо старото фабрично табло, а деленията бяха еднакви. Много странно, но значение имало версията на таблата- трябвало да съвпадат определени числа в номерата, иначе нито едно от показанията не е коректно и се разминава от реалното.

Dmitarcho

Карах го днеска, на 6-та с 2к оборота си е 120 км/ч Гледах и номерата, има 3 на таблото. 2 бяха еднакви, само в единя се разминаваха 2 числа - явно преди /след фейса :)
Ръца Пръца

К.Методиев

Абе щом пали и върви значи всичко е наред, честито.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Alexi

Dmitarcho

Няма продаване вече... Кой ще си вземе кола на 400 к км. Ама пък много запазено като за толкова. То като нищо може да е на толкова ;) че и на повече
Ръца Пръца

martin1977

Цитат на: Dmitarcho в 07 Октомври 2014 22:47:59
Няма продаване вече... Кой ще си вземе кола на 400 к км. Ама пък много запазено като за толкова. То като нищо може да е на толкова ;) че и на повече

Е що да няма продаване? Ти като тръгнеш да го продаваш, връщаш старото ... даже още по-добре, щото километрите които си изминал с новото, бъдещия собственик няма да ги знае.....

Dmitarcho

Днеска сложих и аз зимните гуменки :) Чакаше ме изненада кто свалих задна лява гума :D

За това ми показа толкова добро ниво на обработените газове като минавах преглед  (rofl) (rofl) (rofl)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Имаме си нов AirBag ;) С бутони за темпомаааат :)
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Баси кефа, да ти е честито адаш.  (buddies)

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Alexi

сега остава да заработят тия бутони .. а волана ти такъв ли беше ,с дървенията .. кефи ме ама не изпадат евтино

Dmitarcho

Мда .. с "махагона" си беше :) Имаше преди време такъв волан с бутони ... за около 50 лв. в ибей ;) За да проработят копчетата, трябва да си взема прекъсвачи за педалите и да прекарам кабели до ЕКУ-то ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Ето с какво се сдоби послушния Форд ;) Sony-то е с mp3 :) Има огромна разлика във свиренето спрямо старата музика :)

А това е проблема с който с сблъсках - не пасва на мястото си :) Сами преден панел е под наклон, и не иска да се прибере целия. Явно му пречи шината по която се води касетофона /вътре в конзолата/, самия касетофон трябва да влзен под наклон.
Ръца Пръца

mirohristov

За да стане, се сменя и централната конзола.
Иначе вадиш клещите и чука и го пасваш.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

ihovahi

Важното е да свири. Тел, пирони и чук все ще намериш  :D :D :D Айде честито.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

може да го оставиш така ,и без това доста загряват тия сонита да взема въздух от там

Dmitarcho

За Сонито отзад трябва да е така =>

с по малка планка, която явно е по-надоло от отвора, за да може задната част да падне малко надаоло. Pyrhel ще ми прати такава пластинка, да видим дали може да се нагоди лесно :)

При мен, тази пластина /шина/ минава през целият отвор и няма как да се наклони кастфоня ;)
Ръца Пръца

Septerra

Ей, супер ъпгрейд. Отвсякъде чувам, че качеството на звука е доста по-добро.

Това ми е и на мен следващо в листата (заедно с ксенона), но възнамерявам да взема и 4-те колони от Сони радиото. Намерил съм в UK човек с морга, ще ми прати колони, плейър и конзола, ако някой се интересува - да свирка, мога да го свържа. :)

Dmitarcho

Да сменям цялата конзола .. нещо не ме кефи идеята :) Кой знае колко пари ще е и тя :D Ще видим какво ще стане с тази планка ... Иначе така като стърчи горния край ... като сменям скорости, понякога натискам някоя копче :D И тези колони свирят повече от добре със Сонито ;) Само като се усили повече започват да пляскат малко колоните, но и тогава почти не се стой в колата :D
Ръца Пръца

pAbLo

Виждал съм S-max с такова СОНИ,та ти ли няма да си го напаснеш...
Бой до откат и това е ^-^
Честито и със здраве да се ползва ;D
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Alexi

мда сонито свири по добре но то върви и с други колони ако смениш и тях още по добре ще свирне