Габровското Mondeo Mk3

Започната от Dmitarcho, 23 Март 2012 17:47:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Мда .. знам,че има и "премиум" колони :) Ще се оглеждам, ако изпаднат евтино от някъде :)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Вече монтирани :) Най-голямата разлика във звука идва от самото Sony ;) Колоните просто носят на повече "товар" ;)

И какво намерих, докато сменях колоната на шофьорската врата :(
Ръца Пръца

Septerra

А така, дискотеката е налице. Честито! :) Чакам си ги и аз с нетърпение.. :)

ihovahi

Премиума си е премиум. Айде честито и да не ги издъниш ей :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Mondeicho

Аз съм с такова Сони и колони и звука мога да кажа, че е доста приличен. Като се затопли и сложа битумна лента и микропореста гума за шумоизолация ще се чува още по плътно и качествено...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

Ръца Пръца

ihovahi

Айде честито. Новият дом на сони-то  8) Отивай да го монтираш.

Alexi

Митак да не си я пуснал на части :)

Dmitarcho

Как на части ... тя си ме слуша :) Аз само я тормозя :)

И без нито едно болтче да ми хартиса, нито една щипка не загубих :)

Вече нищо не стърчи, всичко си дойде на мястото :D
Благодарности на Septerra за джокерите с разглабянето ;) Довечера ще пусна тема със снимков материал как се сваля всичко ;)
Ръца Пръца

Septerra

А така, така е друга работа вече. Струва си блъскането! Честито. :)

Mondeicho

Оригинално си е най-добре ! ;D
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

То и другото беше оригинално .. но не Сони :P :P :P
Ръца Пръца

botev73

Браво!!!Сонито си е Сони,спор няма.
Ford Fokus MK 2,5 100

Dmitarcho

С какво се занимавам днеска :)  (rofl)

Ръца Пръца

Septerra

Действай, действай! Няма да е лесна операция... :)

Dmitarcho

Операцията по местенето не е сложна :) Току що сглобих едната седалка .. но ще пусна отделна тема за връзването на кабелаците .. и всичко останало, че нещо се закучиха много нещата от към ток :D
Ръца Пръца

Dmitarcho

Да отупаме прахта :) Със седалките .. я докарахме до "ръца пръца" .... копчето свети .. ама на дупето срудено :) Но направих други базикни ;) Преди година бях прекарал кабели за осветление в краката на пасажерите отзад ... и наскоро събрах кураж и yoshi  помага и колата светна ;)

После ... тръгнах да си търся гуми ... и попаднах на джанти с гуми ;)

Старите ми джанти ... с обелен лак ...почернели

и новото лъскаво желязо :)

Смених и предните дискове и накладки ;)

да не съм чул "ръца пръца" за марката :D Минал съм има няма 100 км. в града ... няма скърцане, няма мърдане ;) Спира си нормално от пърсия километър.
Ръца Пръца

ihovahi

Еее реши се за тия светлини най-накрая. Заслужавало си е чакането. Честито за джантите. Внимавай по дупките ей. Старите да вземеш да ги възстановиш.  ^-^

Dmitarcho

Мда ... в събота имам среща с едно момче, което може да ги боядиса прахово. Ще видим какво ще се налъжем. Ако не, със шкурката и спрея :)
Единствения сакатлък който стана докато сменях джантите ... скъсах едната шпилка /баси якото копеуе съм/ ;)
Ръца Пръца

Иван Вълков

Честито за новите придобивки Митак.

П.п.Старите джанти като ги изтъркаш, дай някой да ги пръсне с пистолет.....с тия спрейчета ще ги търкаш после пак ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Septerra

Браво, браво. Много сериозен напредък изведнъж. :) Ебати ме кефи осветлението, искам и аз вече! :D

Като изключим 18-ките от Титаниум Х, тези 17-ки са ми любими. Много свежо стоят на колата. :)

Dmitarcho

Мда...и на мене ми харесва джантата....за това си взех същите. Днес смених и задните накладки - мислех,че свирят новите дискове и накладки отпред....то от зад нямало никой ;) Едиственото кофти, че сега трябва да карам малко без музика, и да се ослушвам :) Но за сега всичко е тихичко - няма свирене и бучене :) Остана само шпилката... Мислех, че ще стане само със избивяне....ни уви :( Трябва да се разглабя малко повече...и сигурно ще я карам на майстор ;) Ангеле, на Васко му пратих диодна лента - да засилвам и една към София ;)
Ръца Пръца

Septerra

Къде ще ги слагате тези диодни ленти? :)

Dmitarcho

Под праговете ... и ще сме като луноходи :D Аз такава слагах да свети в краката ... рязах и за единя плафон :)
Ръца Пръца

ihovahi

Аз съм намислил в багажника. Само да пристигне лентата от Dmitarcho  8)

Dmitarcho

Минахме джантите на пясък ... Много добре станаха, даже вземам да се замислям дали да не ги карам така :D :D :D
Ръца Пръца

Dmitarcho

Ръца Пръца

Иван Вълков

Ей най накрая ще си начешеш крастата ;)
Честито!

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Septerra

martin1977

Откъде ги взе и колко ги плати? Някъде бях чел, че афтърмаркет лупите са тежички за рефлектора на МК3. По стандартния начин ли мислиш да ги монтираш или имаш предвид някакво по-специално "укрепление"? Надявам се да споделиш ефекта след монтажа, а ако снимаш и описваш самия монтаж, грешка няма да имаш....