Габровското Mondeo Mk3

Започната от Dmitarcho, 23 Март 2012 17:47:28

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Alexi

е ако искаш като се видим ще ти направя някъде отвор за цигари със зегето :)

G_o_c_e_v

Ей карате нови коли и технологични изгъзици (rofl) вземаш теслата и почваш на трески :)) (rofl)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Благодарение на Васко /ihovahi/ вече си имаме оригиналДъ ключ с всичките джажи вътре. Нарязах си го, чаклам само пича от МП да се върне от отпуска да го обучи да пали. Пак да благодаря на Васко за ключа и сапуна :P :P :P
Ръца Пръца

ihovahi

Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

Колеги,Приятели, Познати и Непознати /за сега/, имам нужда от съвет. Реших се сам /с помощ на колега от фирмата който е минал през това/ да си отворя фаровете, че рефлекторите на късите са се поопушили над крушките и ще ги чистя ....
Замислям се, така и така ще ги отварям, дали да не ги боядисам от фаровете от вътре ?!? Ако ще ги боядисвам ... черни ли или в цвета на купето, дали да сложа нещо като "ангелски очи" /рефлекторите така са се закръглили .... :P Не искам да става цигания /или поне не толкова голяма/ :P
Давайте акъли и критики ... може да се подкрепяте със снимков матрял :P

Благодаря предварително ;)
Ръца Пръца

moni74

аз мисля да направя това, което е направил Анатолий - сваляне и миене на фаровете, без да отварям стъклата.

----------------------------

Dmitarcho

Това с миенето не сатва ли само налупите ?!? Аз имам моторчета които връткат рефлектора ... май не става с миене при мен ;( С обикноен фар съм, без ксенон.

На такова дередже са ми рефлекторите ;(
Ръца Пръца

mirohristov

Най-добре става като ги разлепиш. Сваляш всички части и във банята със сапунена вода, с внимателно пипане за да не ги обелиш. А онова тъмното на рефлектора отгоре над крушката сигурно няма да можеш да го махнеш . Това се получава от "хубави" крушки.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Marlboro

Миро продава два фара в добро състояние, като гледам твоите, даже отлично. Убий го с габровски пазарлъци, смъкни му цената и си ти.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Dmitarcho

Имам си моментен разход :P :P :P :P :P :P :P
Ръца Пръца

hotblooded

G_o_c_e_v

Държи си елка под седалката и смята на момента (rofl) (rofl)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Bobi

Хаха, това ли е детайлното описание, за което говореше в темата за софийските срещи ?  :))

Dmitarcho

Нема само вие да пускате тийзъри, мийзъри :P Пуснал съм отделна тема :P Иначе, кога ще влезнете тука да отупате прахта :P
Ръца Пръца

Dmitarcho

Как не снимах процедурата за отварянето :( Да направя едно ръководство ;( Като отида на работа други ден, че другите половини на фаровете са там, ще нащракам и ще опиша ;) Елементарно е, като за първи път, за няма и половин час се отвориха и двата фара. Очаквах да е много по-тегава процедурата.
Ръца Пръца

mirohristov

Това лепкавото с което е залепен фара  да не вземеш да го махаш.
Остави го  и после като притиснеш стъклото с него ще се залепи отново .
Ако имаш влага ще го попълниш със силикон чак тогава.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Dmitarcho

Късно е вече ..... Голямо търкане докато го махна :D поне от стъклото. Ще слагам силикон после някакъв ....
Ръца Пръца

mirohristov

Ами питайте бе , питайте !  (rofl)

Dmitarcho

В началото беше светлина ...

..после се появиха скочбраитът, водата и някаква паста ... за да махнем лъскавината /много лесно се изтърква, помеждодругото/..

...и на финала матово черно  >:D . Много добре са се боядисали :D
Ръца Пръца

ihovahi

Браво браво, сега чакаме да видим крайният резултат :) Не се мотай ми действай.

Dmitarcho

На обяд ще госложа да видим на колтакак ще стой :)
Ръца Пръца

ihovahi

Да полираш фаровете ейййй :)

Dmitarcho

Ръца Пръца

pAbLo

Далматинец (rofl) (rofl)
Лично мнение - ляво - оригинала кефи повече (pnga)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Jamari0

Глас за черния фар! Мисля си че и ако халогените са така ще стане супер, но лично мое мнение.

Така можеш на фотошоп да ги направиш да видиш как е  8)

ffmk1l

И на мен черното ми харесва повече, може би малко по-светло, Митак.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Dmitarcho

Няма какво да си играя с фотошопа,само да си взема книжката и отивам на канал да свалям и халогените,че сега е закотвена пред фирмата,без книжка малко ме е страх да карам. Трите месеца до сегане се броят - не знаех,че е изтекла :)))
Ръца Пръца

Marlboro

Мите, недей бре. Дръж си ги светли, виж как хубаво си стоят...
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

Според мен стъклото на фара е в ужасно състояние - не знам дали са мръсни или побити от камъни, но според мен обезсмислят цялата работа от боядисването. Отвори ги отново, почисти ги или ги дай да ти ги полират и тогава ги слагай. Ще станат чук, ако го направиш. Ако ще ги оставяш така... и аз съм за хромираните. :)