Габровското Mondeo Mk3

Започната от Dmitarcho, 23 Март 2012 17:47:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Marlboro

На мен много ми харесаха изчистени от хрома, преди да ги пръснеш. Много почнах да се замислям.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

deshi

черното е BAD ASS ...така че +1 за черния вариант
Грозен си кат` OHC  .....

momo76

Черните, то аз ако кажа, че хрома по ми харесва и ще решите, че нещо съм се чалнал.

Dmitarcho

Цитат на: Bobi в 11 Ноември 2013 18:17:32
Според мен стъклото на фара е в ужасно състояние - не знам дали са мръсни или побити от камъни, но според мен обезсмислят цялата работа от боядисването. Отвори ги отново, почисти ги или ги дай да ти ги полират и тогава ги слагай. Ще станат чук, ако го направиш. Ако ще ги оставяш така... и аз съм за хромираните. :)

Фара не е затворен още ;) Стъклото съм го сложил колкото да се придобие някаква представа как ще изглежда ;) Сис сигурност ще се полира стъклото ;) Снимката донякъде лъже, не е толкова зле, но от телефона - толкова ;) Миро ми вкарва мухата за лупи .... и за тях ще умивам.
Ръца Пръца

momo76

Миро като ти вкарва мухи, го викни и да ти ги монтира лупите.  :D

Bobi

Слагай лупи. Ще се родиш с тях, а и колата ще изглежда по друг начин.

ihovahi

Ухааа лупички... ще е перфектната кола... само да не беше на габровеца  :D :D :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Dmitarcho

"хахахаха", Ти като не щеш да ми направиш подарък ... да се реваншираш за грешния ключ и фаровете без крушки ..... едва ли ще има лупи ;(
Ръца Пръца

ihovahi

Ааа ключа... ако знаех, че е такъв по-рано да ти го бях дал  :)) А за фаровете - Миро е виновен  (rofl) (rofl) (rofl)

Alexander

Черният е в очевидно по-лошо състояние и лъже окото.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Alexi

мен лично в оригиналния си вид по ме кефят .. а и тоя спрей ако се олюпи след време ( там е горещо ) кво правим ..

Dmitarcho

отваряме и боядисваме на ново :))) Как все хубави работи ми мислите :)
Ръца Пръца

momo76

Ами май не се люпи. На старото ми Мондео са боядисани от 2 години и май още не са се олюпили, Тошко да каже. На Фиестата за половин година нищо им няма.

tropper

Не се люпи черното, няма проблем.   (rofl)
Но! Трябва стъклото (така де - челната прозрачна пластмаса) да е в идеална форма, иначе е малко под върпос...
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Dmitarcho

На края от двата комплекта фарове ще зглобя един :D :D :D 
Ръца Пръца

vladi tanev

Определено и на мен ми харесва повече черното така че и от мен +1 за черния фар,а за това дали ще падне боята определено няма аз досега проблеми съм нямал.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Иван Вълков

Митак на мен някак оригиналното по ми харесва. Един съвет ако почерниш фаровете обмисли да почерниш и хромираната част от решетката че само тя остава хром и някак не на място.

п.п. като го помислих ако е всичко черно - фарове + решетка ще стане много добре

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Василей .... Миро ... пращайте една решетка ... да я боядисвам и нея :D Ванка, да оправим фаровете .. ще мисля и за решетката. Мислех си, че така ще се откроява повече. Още като сложих фара и ми мина през ума за нея ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Днес сложих мокета, зглобих централната конзола, барчето и всичкото .... и ми хартисаха само 2 дивиики :D :D :D
Ръца Пръца

Dmitarcho

Новото място на AUX-а :) За сега ще е там ... докато му измисля ново място :)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Пуснаха от любимите ми ароматизатори :))

Сложих си ветробрани,от Аутопро... Уж са италянски...но не съм много доволен. Прозорците понякога се връщат.
Ръца Пръца

Dmitarcho

След повече от година. асен /малборото/ най-накрая ме изнудване и се наложи да сглобя черните фарове. Сега следват халогенните
Ръца Пръца

Nebhotep

Браво, отваря се доста предницата! (clap) (wdo)

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Alexi

трябва да затъмниш и халогените сега

SICKandPROUD

Харесва ми, много добре седят.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

G_o_c_e_v

Няма да кажа, че не ми харесва , но освен халогените, и предната решетка трябва да стане черна, за да се върже всичко. Все пак черни фарове и халогени, основния цвят на колата и БАМ!!! лъскава решетка...
Можеше да си поиграеш, да направиш повече хром частите, както има за долната решетка (пример Pyrhel) или пък на пластмасата над номера (за комби на дали има ама можеше да се измисли нещо).
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Dmitarcho

Е

Май малко а престарах...все едно съм без халогени :D
Ръца Пръца

SICKandPROUD

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

ihovahi

Интересно ще е да споделиш как ги затъмни халогените. Иначе добре се е получило. Браво.

Dmitarcho

Със транспарантен спрей. На живо не изглеждат толкова тъмни.

Ръца Пръца