Обстановката на пътя

Започната от Backstage, 14 Ноември 2012 04:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Ха шах, сутринта като пътувах за работа беше 3 градуса.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

ihovahi

Дамммм на Пампорово преваля сняг снощи... дори днес колите, които слизат от там са покрити със сняг :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

tropper

Хора, внимавайте! След като тази година няколко човека се опитаха а други успяха да се самоубият в метрото, новата мода е каране на обратно по магистрлата.  (hammer)
Тия дни пак е имало някаква мома в бързата лента на насрещното с над 100км/ч - цък.

Това е висша форма на егоизъм и заслужава доживотен затвор без право на помилване. Като си решил да се самоубиваш - скачай от моста и спасявай света от един идиот. Защо трябва да излагаш на опасност и други хора (hammer) или да ги травмираш доживот (говоря за машиниста в случаите с метрото) (hammer).
Няма такава малоумщина.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Backstage

Хо хо хооо -2 градуса...кви са тия летни гуми не знам...

Bobi

Почнали са да кърпят участъка между Пазарджик и Пловдив на АМ "Тракия". Има ограничения и видях няколко патрулки с мобилни камери да следят за трафика около ремонтираните участъци. Имайте едно на ум!

Най-накрая започва и изграждането на кръстовище на две нива на "Симеоновско шосе" и "Яворов". Очаква се да бъде готово до другото лято.  ^-^

Vanko

Колега, между Пазарджик и Пловдив настилката е перфектна, какво ще й кърпят?

opex

А какви са ограниченията при мобилните камери Боби? Че там бяха нацвъкали някви малоумни ограничения около 100...
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

Bobi

Сигурно пропускам някоя табела, но по спомен : 120/100/90/70/40  ;D

opex

хахаха да, 80, 60 и 50 :D Мисълта ми беше за тези, които постоянно стоят забодени там от около началото на лятото заради неравностите :D
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

hotblooded

Цитат на: opex в 19 Октомври 2013 01:13:56
хахаха да, 80, 60 и 50 :D Мисълта ми беше за тези, които постоянно стоят забодени там от около началото на лятото заради неравностите :D
110 и 90

Alexi

Nebhotep

Вчера едни Македонци минаха покрай стационарна камера на лошия участък с малко над 130 км и светкавицата блесна. Значи снима при горница над 131

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

hitrata_lisi4ka

Някой да знае как е в района на Боровец? Ще мога ли с летни гуми да се справя?
Искам нещо русо, може и метла!

hotblooded

Цитат на: Nebhotep в 19 Октомври 2013 09:38:32
Вчера едни Македонци минаха покрай стационарна камера на лошия участък с малко над 130 км и светкавицата блесна. Значи снима при горница над 131
Ако има ограничение 120.... вече снимат при +10 :(  Другия вариант е скоростомера ти да не отчита вярно.

Nebhotep

Бях с включена навигация, така че варианта с неточността отпада. ВНИМАВАЙТЕ!

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

escobar

Почва реконструкция на Семинарията - 8 месеца ще бъде цирк минаването там.

moni74

Вчерa минaх оттaм и до Черни връх си беше приключение /зaрaди мaчa/

----------------------------

pAbLo

Цитат на: Nebhotep в 19 Октомври 2013 09:38:32
На мен нави-то ми казва,че скоростта е 140 по магистралата ???
За какво да ме снимат със 131...
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Bobi

Може да пробваш за по-сигурно :D

hotblooded

Покажи им навито като ти връчват акта.... Ако няма знак - КАТ са в издънка. Ако има знак - ще ти кажат "да си гледал"

pAbLo

АКО има участък в ремонт и са сложили подвижни знаци - ОК.
Но на права магистрала без други ограничения - 140км/ч по закон
П.С.
Ако е било в Този участък - 131 си е скорост 8)
Иначе в събота ходих до Панагюрище...
Нямаше никъкви ограничения  ::)
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

pantata

На всеки втори светофар в София... почва да ми писва от идиоти.

Alexi

при мене тоя номер не минава .. ако иска да ме блъсне ще си извикаме кат и така .. аман от тарикати .. скоро чукнахме огледалата с една А7 дето си мислеше че като е в кола за 100к и правилника е по специален за него ..

Dmitarcho

уууууууу и аз не ги пускам такива тарикати. Да сме колона и да излиза от някоя пресечка -пускам го веднага,ам така да се засилва ....да си гледа работаа
Ръца Пръца

hotblooded

Ако пътувате Плевен - Севлиево на влизане в Ловеч - не разчитайте на GPS... Един мост е в ремонт и GPSa даде заето.....

momo76

Тоя мост е в ремонт от бая време, а и прекия път Ловеч Севлиево си е гаден. Най добре от Ловеч продължаваш по пътя за Троян и се качваш на главния път София-Варна.

hotblooded

Цитат на: momo76 в 04 Ноември 2013 06:50:41
Тоя мост е в ремонт от бая време, а и прекия път Ловеч Севлиево си е гаден. Най добре от Ловеч продължаваш по пътя за Троян и се качваш на главния път София-Варна.
Toва и направих.....    И който иска от АМ тракия да се "качва" на Хаинбоаз - да знае че пътя Нова Загора - Паничерево е гаден... За идващи от София препоръчвам  - през Ст. Загора - Мъглиж(пътя за Казанлък, отивате на Тулово, Мъглиж - подбалканския път - Хайнбоаз), за идващи от изток - отбивката за Сливен (не през петолъчката, а пътя Сливен-Ямбол)-подбалканския път  и Хайнбоаз.
На околовръстното на Ст. Загора - внимавайте за "цивилна" бяла Астра...

Bobi

В сайта на Столична община има анкета за това каква да бъде новата настилка около Руски паметник.  (clap) Крайно време е да ремонтират този участък, че буквално си е е*** мамата. Сигурно кратерите на Луната са по-равни.

Marlboro

Къде ги гледаш тия работи, освен по разни сайтове, официална информация не намирам...

EDIT:
То общината и блог имала... та там е анкетата.
http://blog.sofia.bg/  от ляво на сайта.
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Bobi

От 10 минути си играя със скрийшотове и изрязване и чак се видях, че си го намерил. :D