Обстановката на пътя

Започната от Backstage, 14 Ноември 2012 04:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

moni74

Хаха, тук пак почна да вали сняг. Вярно, ситен, но все пак :) Скоро няма да мога да оправя Мондеото значи...

----------------------------

escobar

В София е чук! Даже старите и неизправни дизели палят най-много от втори опит... Тук-таме има лъзгавица, но пълно щастие няма...

Backstage

Ало Софията....таааааа..... кой разправяхте си бил сложил летните гуми? щото на колата ми има 5см сняг...!?  ???

amplified

Alexi

няма да се задържи тоя сняг дори и да побелее .. тука прехвърча ама слаба работа .. таман няма да се търкат летните щото са вдървени при 1° :))

Vasilev

Аз от вчера съм със летните   :D Не очаквам някакви драми.

Vas

Бързоо да слагате отново зимните гуми  :D И ние хляб ядем

amplified

В София снега валеше хоризонтално посока Ихтиман-Пловдив... може там да има :D

whaaazp

Цирка в София днес беше пълен, голяма част от колите с летни гуми. :D

escobar

За какво бързат толкова хората с летните, не ми е ясно. Грайферът и износването са незначителни, а сутрин, вечер и на по-усойните места си има замръзвания.

pantata

Абе и аз скочих с летни от 16-ти, нямах търпение да сложа джантичките пак :)) ама не ми пречи де, не се пързалям..

Dmitarcho

В Габрово си е пролет пак :) Снощи вярно валеше сняг ... ам днеска едно слънце напекло :D
Ръца Пръца

Vas

И при нас е така :) След малко изкарвам мотора и обличам късите гащи :D

supertorr

Alexi

покрай Омуртаг 3 пръста сняг днес ..

Dmitarcho

В Габрово цял ден прехвърча сняг, но не натрупало никъде /даже по тревичките/ . За това пък си сложих летните джапанки :D
Ръца Пръца

tropper

Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

escobar

Ще може да се ходи до Сандански на минерални бани за 40 минути...

Backstage

Айде бре....некой нема ли да каже кво става с тая магистрала....колко време,с каква скорост,...нещо?

П.П. става дума за Тракия

bay_huy

Цитат на: Backstage в 26 Юли 2013 02:22:54
Айде бре....некой нема ли да каже кво става с тая магистрала....колко време,с каква скорост,...нещо?

П.П. става дума за Тракия

Магистралата е супер от бургас към софия до преди пловдив можеш да настъпваш на корем нема камери нема нищо. Малко преди пловдив стааа шит до пловдив и след тва пак на пазарджик до преди тунела не стааа за каране. Миналата вечер бургас софия около 90мин с 214 средна скорост като на лошите участаци повече от 140 не мога да карам че ще фрукна на некаде. Иначе с средна 140 за малко под 3 часа се зима. В посока бургас малко след стара загора е леко на вълни ама е търпимо. Лично на мене ми хареса как са я направили стото е и с виражи мн приатни наклони има и стаа за развозване

Dmitarcho

"развозване" със 214 км/ч средна скорост ;) Ти да не си изтребител бе ... :D
Ръца Пръца

supertorr

Цитат на: dmitarcho в 26 Юли 2013 02:50:53
"развозване" със 214 км/ч средна скорост ;) Ти да не си изтребител бе ... :D
тренира за събора; )

Drake

Цитат на: bay_huy в 26 Юли 2013 02:35:24
Миналата вечер бургас софия около 90мин с 214 средна скорост
И по-голям мъж ли се чувстваш от факта? Ей такива развозвачи красят темата "идиотите на пътя"  :-X

hitrata_lisi4ka

Байо...какви са тия скорости бе младеж? А да ти дърпам ушацитe? :D
Искам нещо русо, може и метла!

ihovahi

Незнам каква е обстановката... ама днес в Пловдив на едно кръстовище една (само на ум ще си кажа каква)... ми спря в задната броня... пък тамън я сложих... нищо де поне всички сме наред.

Та внимавайте като спирате на червено, че не се знае дали другите ще го направят!!!
Който фôрка "майстор" си нахôда!

bay_huy

Цитат на: Drake в 26 Юли 2013 23:32:01
И по-голям мъж ли се чувстваш от факта? Ей такива развозвачи красят темата "идиотите на пътя"  :-X

Нещата не опират до мъж или жена. Аз патувам само кусно вечер когато няма никакъв трафик точно защото ги няма идиотите по пътя. Ако си чел внимателно щеше да видиш че сум написал и на отиване пътя ми е бил 3часа но само другото ти е направило впечетление. Имал съм причина карал съм всеки има право на мнение къв развозвач съм и какъв идиот съм. Пътните на отиване са ми били 140лв на връщане 280 с сигорност не ми е приатно за една и съща дистанция да давам двойно повече пари.

Хитрушо не е нужно да ми дърпаш нищо глобите който плащам са ми достатъчни

Dmitarcho

Цитат на: ihovahi в 27 Юли 2013 00:01:05
Незнам каква е обстановката... ама днес в Пловдив на едно кръстовище една (само на ум ще си кажа каква)... ми спря в задната броня... пък тамън я сложих... нищо де поне всички сме наред.

Та внимавайте като спирате на червено, че не се знае дали другите ще го направят!!!

Много ли е натрошена бронята, ще може ли да се оправи ? Не можа да и се порадваш ... тц тц тц ;( Други поражения ? Неприятна случка ...
Ръца Пръца

ihovahi

За моя изненада бронята се оказа здрава (само две щипки счупени има).. но ще е за боя... добре, че ние сме здрави, пък м......а му на друтото

hotblooded

Оригиналните брони са здрави - мен ме изтряска цял "жип" изотдзадзе, нямаше и 10 км от както бях купил колата имаше две педи сняг и просто ме изстреля няколко метра напред.... в първия момент нямаше поражения, после бронята се охлаби от щипките...

ihovahi

Да ти кажа, Франки даже не се и поклати... баси непукиста излезна  :D но ще я пребарам тези дни да видя има ли нещо по-така...