Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

KOKAIN70

hotblooded

http://www.cars.bg/c1082177   Най-високо  ниво на оборудване?  (rofl)   А колко неща му липсват - няма подгрев ни на предни ни на задни седалки, няма автоматични фарове, предна дясна седалка май не е ел., темпомата го няма, фаровете с лупи и измиване са избегали някъде  за задната аудио-система да не говорим.... 

http://www.cars.bg/c783140   Тоя май послъгва за годината....

Pyrhel

За първи път виждам бежав салон с черни колани...

А тоя втория ме подсеща - имам чувството, че когато се напише, че е "нов внос" и колкото по-малко неща има платени - номера, застраховки, еко-такси - толкова по-лесно се продава... Странната логика на българина?!
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Моята е с бежов (макар и не кожен) салон и черни колани . Белите колани се цапат ужасно и им личи от далече...

Alexi

8800 ??? годината е завишена щото не е последния фейс а той е от 06.2005 ,бедничка на екстри ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 18 Март 2015 07:42:20
8800 ??? годината е завишена щото не е последния фейс а той е от 06.2005 ,бедничка на екстри ..
Ти виж че има бутон за отваряне на багажника - нещо дето уж го има само първия фейс... ама там няма 2.2 :) стоповете също са от първото поколение Мк 3... нещо е сбир-щайн тази кола

Alexi

междинния фейс е ,има такива 2.2 аз дори се бях засилил да купувам такава навремето ама не се разбрахме за цената ,пак от МР беше

hotblooded

Alexi

мда кугата е на безобразна цена то за това не я виждаме и по улиците...

hotblooded

Не съм фен на SUV овете, но 184 коня дизляк с автомат и 4х4 с прилично оборудване за 45 бона и то с найлоните на седалките е биваща оферта.

Alexi

hotblooded

В интерес на истината цените по каталог на Мондео, Суперб, Мазда 6, Акорд, Инсигния са долу - горе наравно. Кога, Антара и Тигуан също са долу горе наравно.  Но разликата идва от такива промоции,  но МП са скарани с тях

Septerra

Всичко е вярно, с тая разлика, че Антарата конструктивно е много по-стара кола и тоя автомат на Опел... пълна скръб!

hotblooded

Цитат на: Septerra в 18 Март 2015 22:40:18
Всичко е вярно, с тая разлика, че Антарата конструктивно е много по-стара кола и тоя автомат на Опел... пълна скръб!
Вярно е че Опел чистят старата Антара може би в очакване на новата, но става дума че  МП не правят такива намаления, дори и когато "чистят". Примерно до последно Мондео Мк4 Титаниум с 2.2 TDCI струваше 65 хил. лв, докато в Румъния малко преди да го свалят от продажба бяха го пуснали на 28 хил. евро...

Alexi

те форд правят промоции ,ама нещо цените доста отидоха нагоре а втора ръка знаем как "държи" цена .. супърба не можеш да го барнеш под 20к докато мондео мк4 има и по 10 ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 19 Март 2015 00:30:18
те форд правят промоции ,ама нещо цените доста отидоха нагоре а втора ръка знаем как "държи" цена .. супърба не можеш да го барнеш под 20к докато мондео мк4 има и по 10 ..
Kaто знам какви са тези Мк4 за 10 хил. лв - по добре да си карам Мк3ката.... А и повечето от тях са няма и година - година и половина по нови от моята Мк3 - за какво са ми?  Ако говорим за 4-5 годишни коли - Да, супърб си държи цена, за 20 хил. лв (10 к евра) в Аутосакута излизат 10тина супърб, като само 2 не са с 1.6 TDI/105 к.с  (puke) Октавия не върви с тоя мотор, какво да чакам от Супер-а...  За сметка на това за 10 к евро си има прилични Мондео 4 след 2010. Като ей това примерно: http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=266005552&cd=635611501630000000&asrc=st 

Alexi

точно това ми е мисълта .. я сега се постави на мястото на щастливия собственик на мондеото дал преди 5г 60к и решил да го сменя .. моето дори още повече се беше обезценило като го взех 4 годишно

valeri1972

Колеги дайте едно "рамо"....от пръв поглед виждам, че е със CVT - кутия.....но ме интересува общото впечатление. Благодаря за което:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416838977205230&slink=95wmkj

hotblooded

Цитат на: valeri1972 в 20 Март 2015 16:07:49
Колеги дайте едно "рамо"....от пръв поглед виждам, че е със CVT - кутия.....но ме интересува общото впечатление. Благодаря за което:

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11416838977205230&slink=95wmkj
На книга - прилично оборудване, на практика - със проблемната кутия и тази проскубана тапицерия - не ме грабва...

valeri1972

Alexi

тапицерията е добре тя е плюш отстрани и под определен ъгъл изглежда с друг цвят .. ама тая кутия е таралеж в гащите ..

hotblooded

valeri1972

G_o_c_e_v

Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

pAbLo

Цитат на: Alexi в 18 Март 2015 20:20:31
мда кугата е на безобразна цена то за това не я виждаме и по улиците...
То и АНТАР-а под път и над път се виждат (rofl) (rofl)
Мондео Мк4 преди да замине в историята имаше готини отстъпки.
НО само за сделки на място,цените не се обновяваха в интернет 8)
П.С.
От двете коли - Антара или Куга...

По-добре МАЗДА :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

Septerra

Fiesta с климатроник

Просто я видях и ми стана интересно - оказва се, че тези Фиести ги има с климатроник като на Мондео МК3. :)

Alexi

мда ,много рядко .. също така и на Фюжъна се среща

hotblooded

Alexi

Septerra

Откакто са го пуснали, всеки ден си го поглеждам поне по веднъж... :D Няма такава кола! :)