Re: Въпроси, мнения и коментари за конкретни обяви

Започната от JohnyCage, 14 Декември 2011 14:39:36

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

vasko123_4

-Драскотини з.дясна врата, драскотини заден десен калник, драскотини задна дясна лайсна прозорец, драскотини задна броня, драскотини корпус дясно огледало, драскотини пр. броня, подбита предна лява врата, ударен десен праг,  драскотини задна лява врата, точки челно стъкло, Установено след оглед в сервиз: за смяна предни накладки, обелени бутони волан в ляво, чистачки за смяна, откачени тапицерии на предните седалки, за сяна амортисьор жабка. има и две възлагателни писма, с който най-вероятно ще отстранят драскотините. За още инфо питайте.

hotblooded

vasko123_4

Така е, добрите излизат веднага. Някои сигурно дори и не влизат!

hotblooded

Цитат на: vasko123_4 в 05 Август 2015 08:50:14
Така е, добрите излизат веднага. Някои сигурно дори и не влизат!
Бях видял на живо в МП Младост едно Мк4 2.0 Екобууст 200 к.с автомат на година и половина (нямаше и 30 к км) за 31к лв - така и не се появи в сайта им :)  Както и да е, след малко ще звънна по телефона - ако се съгласят да изкупят моята кола на приемлива цена - в събота съм в София и ще се метна на едно от тези...

vasko123_4

В Бургас няма ли да ти дадат цена за изкупуване? Или просто преди да го вземеш искаш да го видиш? Могат да ти го докарат до Бургас.

Alexi

няма да ти дадат цената която заслужава колата ти .. има какво да се желае от формирането на изкупните цени

hotblooded

Цитат на: vasko123_4 в 05 Август 2015 10:19:37
В Бургас няма ли да ти дадат цена за изкупуване? Или просто преди да го вземеш искаш да го видиш? Могат да ти го докарат до Бургас.
Имам горчив опит с докарването на кола от друго МП. Преди години не пожелаха да ми докарат кола от Люлин в Младост, ти искаш от София до Бургас... След това мой близък хареса едно Мк4 за 28 к лв, беше в Бургас - не пожелаха нито да оставят дежурен в събота (да дойде той) или да го закарат в София. 

hotblooded

Цитат на: Alexi в 05 Август 2015 11:17:33
няма да ти дадат цената която заслужава колата ти .. има какво да се желае от формирането на изкупните цени
Мен реално ме интересува колко + моята кола ще поискат за тази която съм харесал като им отида на крака. Ако наглеят - просто няма да купя нова. Хляб в нашите коли има и то не малко (моята ще я дам с два комплекта гуми и джанти, току що обслужена и със сменени ремъци и ролки + каско на 9700 до края на януари, освен в МП е обслужвана само в един сервиз в който също и се води история). А 4 годишни коли за 18-20 к има и в Рено, има и в Шкода, за 2 хилядарки отгоре има и Мазда 6.  Ясно ми е че на моята повече от 8 нямам реален шанс да и взема, просто не искам да се циганят с оценки от рода на 5-6 к...  Защото се вижда колко искат за 2.2 TDCi 2006та на 180 000 км :)

hotblooded

Обадиха ми се от МП... 5000 лв давали преди сервиз   (rofl)   

Alexi

Pyrhel

Мен ме изненадва че дават и 5, честно казано :)
Какво значи преди сервиз, преди да я прегледат? Т.е. 5 е макса и после за всяко нещо намаляват?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 05 Август 2015 17:03:00
Мен ме изненадва че дават и 5, честно казано :)
Какво значи преди сервиз, преди да я прегледат? Т.е. 5 е макса и после за всяко нещо намаляват?
Toчно. 5 било оценка преди сервиз: ако има нещо за смяна се приспада по цени на МП, ако не ми хареса - плащам прегледа. Много добре знам че трябва да имат и печалба, че такава кола се продава трудно (ти знаеш най-добре), ама да слагат 9900 (след сервиз) на кола дето е 1:1 с моята но е на 50 к км отгоре, а на мен 5000 преди сервиз - е меко казано прекалено.  Ако бяха казали 5 000 (преди сервиз за вашата), но ще свалим 5-8% ако плащате в брой колата която купувате - утре им превеждах капарото и в събота отивах (и то бос в тръните - не знаейки колко ще свалят за моята, въпреки че има повече неща от колкото като излезе от МП-Младост)...  Както и да е, колата ми върви и ще си я карам. МП да са живи и здрави, зорлем ще ме откажат да купя следващата си кола от тях.

Alexi

между другото цените им се коментират но в тесни граници .. аз като избирах кола ходих 2 пъти до София ,но така и нищо не вземах от тях - колата която харесах я бяха купили преди 1 час ( странна работа но го приех за истина ) все пак се пазарих и ми бяха смъкнали 500-600 лв за едно мондео .. също така колата може да се покара - карах 1 фокус за проба макар че нямах намерение да го купувам .. според мен трябва да изкупуват коли на цени близки до реалните след като взимаш друга кола от тях пак на реална цена .. и от 2те неща ще спечелят ,тия коли са върнати от лизинг след като е минал 3/4 от срока това със сигурност е било крайно неизгодно за собственика

hotblooded

Не ща да ми коментират цените. Ама да му бера лайката - то бива да ми свалят 25-30% от застрахователната оценка, бива да ми кажат 2000 лв по евтино от колкото подават същата кола - не им искам коментарите. Мразя да се пазаря.  Между другото все пак ги запитах по каква методика са оценили същата кола за 9900, а моята за 5000 - направо ме отсвириха "ама аз нямам нищо общо с оценката, други колеги я правиха"  (rofl).  Много ми е интересно колко нови коли продават на частни клиенти....

Alexi

то като гледам тая от 9900 на моята трябва да и искам повече от колкото като я купих преди 5 години и половина ..

hotblooded

To това 9900 е нереално. Но да речем 7500-8 е нормална (пазарна) цена у нас за Мондео Мк3 с реален пробег под 150 к км и сменени скъпите консумативи (ремъци, ролки, демпф. шайба). При мен е сменен и скъпия EGR....  Та дори на  горублянките им искат 6000

gsto

Какво стана с всички коли в МП. По едно време имаше фокуси, мондеота, сега има-няма 10 коли?
И то не е само МП. В сток-център и в интерлийз всичко изчезна изведнъж. В петък ги гледам колите, в събота всички обяви изтекли или пише - продадено.

Да не ги крият нещо тия коли?

hotblooded

Не ги крият, колите които си струват, заминават почти веднага. Отделно че между 2009и 2012 няма кой знае какви продажби на нови коли, че да излизат 3-5 годишни....  В интерлиизз,  райфайзен лизинг, алинац лизинг - отдавна не е излизало нищо на прилична цена.

gsto

Цитат на: hotblooded в 11 Август 2015 19:33:23
Не ги крият, колите които си струват, заминават почти веднага. Отделно че между 2009и 2012 няма кой знае какви продажби на нови коли, че да излизат 3-5 годишни....  В интерлиизз,  райфайзен лизинг, алинац лизинг - отдавна не е излизало нищо на прилична цена.

Аз имах предвид 20 коли които гледам от 2 месеца - изчезнаха за 1 ден. Имаше Ford, Toyota, Ranault, Citroen, VW и т.н.
Тия явно или ги препродадоха или ги скриха.

Иначе да, вече 2ра кола изпускам защото не реагирам навреме. За един ден си заминават хубавите, а и наистина в някой случаи още преди да ги пуснат за продажба ги разграбват.

Chr81

Колеги, мнения за ей тази колица - Фордче? Оглеждаме се за втори член на Фокус Мк2 във фамилията, щото съм адски, ама адски недоволен от колата и модела!  :D Благодаря предварително!
http://www.cars.bg/c1209306

hotblooded

Цитат на: Chr81 в 12 Август 2015 13:20:25
Колеги, мнения за ей тази колица - Фордче? Оглеждаме се за втори член на Фокус Мк2 във фамилията, щото съм адски, ама адски недоволен от колата и модела!  :D Благодаря предварително!
Kлиматроник и темпомат са редки екстри, нека я преслушат в някой сервиз (най вече дали не хлопа маховиха и времената на дюзите/обратна нафта)... на снимки изглежда ОК.

T-Mac

Цитат на: Chr81 в 12 Август 2015 13:20:25

За тия пари ще ти продам 2.0 TDCI Ghia купувана от Мото Пфое. Според мен цената е висока.

Chr81

Може би е малко висока, но толкова й искат. :)

T-Mac

Някой знае ли историята на този S-Max?
Продават го със сигурност повече от година.

hotblooded

Alexi

ония другите бяха по хубави ама свършиха за 1 седмица ..

hotblooded

Цитат на: Alexi в 25 Август 2015 15:07:36
ония другите бяха по хубави ама свършиха за 1 седмица ..
Toва не е карано... а темпомат и дневните фарове - ще си ги добавя. Ама нещо неестествено май стои предната броня..

Pyrhel

Спираш се на 5 годишен тренд за 17к? Те колите от каране не се плашат...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 25 Август 2015 16:13:22
Спираш се на 5 годишен тренд за 17к? Те колите от каране не се плашат...
Титаниумите 2011, от първи собственик започват от 25... (освен кенефите от автоморгите). И Мазда 6 и Опел Инсигния, и Шкода Супърб гледам, но маздата и шкодилак са по скъпи от Мондео, а опиля е по тесен

Alexi

супърба сериозно превъзхожда останалите ,особено като моторизация .. 3.6fsi закупена от БГ и на около 100к км е 20к лв .. мотора подлежи и на газификация .. не знам що се занимаваш с малолитражки :)