2004 Ford Mondeo 2.0 TDCi

Започната от Septerra, 18 Ноември 2014 13:10:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mondeicho

Честито и дупки няма как да не видят, но да излизат победители с тях. Искам да попитам тези капачки на болтовете със щипки ли се захващат за джантата, че не ми се вижда много сигурно из траповете?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Dmitarcho

С щипки са...или нещо подобно. От долна страна има една метален обръч, който държи капачката. Здраво е направено ;)
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

На една от моите капачки е счупено едното ухо, а те са четири и пак стои здраво на мястото си. Докато обръча е на мястото си, няма да паднат капачките.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Septerra

Днес придобихме визия от последния фейслифт, с някои много дребни изключения, които ще набавя с времето. Сложихме и дръжки с хром лайстна, готови са и Zetec S праговете, скоро ще ги монтираме. Добре, че има кой да ме търпи с непрестанните ми прищевки за тая кола, че не знам (давам му номера, за желаещи... :) )

ihovahi

Геле, това от шоурума ли го изкара?! Браво. А новите дръжки с хрома направо са заспали дето се казва. Много лачена кола. И решетката си е на място вече.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Иван Вълков

Браво визията коренно се е променила, а уж са само няколко детайла. Браво браво, аз ако пръскам колата задължително и аз ще пръсна добавките и лайсните в цвета на купето. Гредите на тавана черни ли ще ги оставяш. Много странно мойте са сиви.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Septerra

Мерси! :)

Да, неочаквано голяма промяна дават черните елементи като се направят в цвета на колата. Остава, освен праговете, и две хром лайсни - една на задната броня и една под долната решетка отпред, за да допълня хром пакета от последния фейслифт. Но има време. :)

Alexi

хром лайсните на стъклата не забравяй :)

Septerra

Ами, то на комбито няма, само на хечбека и седана. Правят ги и за комби, но е с рязане и не става много заводско. :)

Septerra

А вашите коли стават ли на спалня?   ;D

ihovahi

Ей тия коли за какво ли не ги използвате вече  :D :D :D Браво. Добре сте си изкарали.

hotblooded

Цитат на: Septerra в 24 Май 2015 20:25:39
А вашите коли стават ли на спалня?   ;D

Някога имах Рено 5 - и то ставаше на спалня.... зависи колко силен е хормона :)

TourneoRS

Има място дори и за втори етаж, когато е ударил хормона и копривата не е пречка.. :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Septerra

Е, чакайте бе - аз за спане говоря. :D То за другите работи спалня ти не трябва. :)

Septerra

Вече с боядисани и монтирани прагове от Zetec S. Почти незабележима промяна във визията, но на мен доста ми харесва. :)

ihovahi

Геле, доста е разликата с новите прагове. Добре са застанали. Браво.  (fri)

SICKandPROUD

Бе забелязва се, даже бая. Не бях прочел поста още, но ми закова погледа на праговете веднага.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Septerra

Една дреболийка от вчера - хромирани интериорни дръжки. Задават се и ел. прибиращи се огледала със светлинка тези дни. :)

ihovahi

Еее честито. Нямаш спиране ей. Застанали са си на място  8)

Septerra

Такам. Сложих ел. прибиращи се огледала с плафонче в долната част. Засега се прибират с бутон от купето, но ще ги направя да се прибират със заключването на колата. И зимата ще го изключвам, че като замръзнат... да не стане мяу. :)

Засега са с обикновена крушка, но ще сложим диодчета. Впрочем, диодите и допълнителните плафони са ми следващата задача по колата.

ihovahi

Работата по колата не спира явно  ^-^ То май не остана какво да правиш  8)

Иван Вълков

Браво браво сериозно си се заел да става ghia X

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

SICKandPROUD

Хайде да са ти честити. Голяма глезотия са си тея огледала.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Septerra

От уикенда - заден плафон с три светлини от Мондео МК4. Задава се темпомат и LED светлини, където може. :)

ihovahi

Айде честито за плафона. Остава да пуснеш и в краката на пасажерите отзад и си готов. Дано се разминеш леко с поставянето на темпомата.

Alexi

то май никой не се е разминал леко с поставяне на темпомат на мк3 :)

Septerra

Един бърз реглаж на предница и смяна на предни дискове и воланът заспа, а преди стоеше накриво и тресеше при спиране.  ^-^

ihovahi

Шило в торба не седи  :D :D :D Честито за дисковете. Какви сложи?!

Septerra

Майстора (баща ми :) ) препоръча Brembo. Не знам оригинални ли са или какви, но колата спира мазно и добре, няма тресене, няма нищо. Много съм доволен. :)

Septerra

След 25 часа пътуване и над 2000 км. - благополучно се приземихме във Франция. :)