Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

още една глезотия за бабето ;D
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

dimkaraganchev

Цитат на: Alexi в 11 Май 2012 22:53:10
оф и мене това ме чака че врътнах едни 1000 км тая седмица ...
Това прозвуча, като със 100 лв минавам 1000 км. Mission impossible. :))

TourneoRS

Нови дискове - 60 лв , нови накладки -30 лв  (hammer)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

supertorr

Лост за мигачите с Info бутон за 10 лири

Ключ с 3 бутона с нова заготовка за 25 лири

Alexi

ти тая функция нямаше ли я ? сега дали ще сработи само с подмяна на лоста или ще иска софтуерна намеса ..

supertorr

Цитат на: Alexi в 18 Май 2012 11:54:46
ти тая функция нямаше ли я ? сега дали ще сработи само с подмяна на лоста или ще иска софтуерна намеса ..

Предстои да пробвам. Надявам се да е само с поставяне и софтуерно активиране

Pyrhel

Активиране си мисля, че не трябва, дано клъстера с уредите ти го поддържа, че имам някакви съмнения :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

mitakinen

Тия хриле - от оригиналния пакет

Bobi

Да разведрим темата малко. Какво купих преди инцидента за колата, която вече нямам  :))

Alexi

днес пристигна кората под мотора с крепежните си елементи :

tha22don

1 метър маркуч за излишната нафта, която се връща от инжекторите към резервоара мисля :) . 1м. - 6 лв.

ffmk1l

Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

ForeverFord

Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Иван Вълков

Моето не е точно само за колата но заради нея ми трябва

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

Bobi

(clap) (clap) Ухаа! Алекси, кажи ми, че това са онези 18-ки, за които говорихме, моля те : ))) !

VENTCI

Честито   Май скоро ще заформим среща 8)

tha22don

Шайба на колянов вал за колата от подписа - Производител BGA . 171лв. с ДДС (имаше алтернативна испанска 149лв.)

Адапторна рамка за CD  от 2DIN към 1DIN с джоб - 15лв.

lazarkk

Малко лъскавина за 12лв. със специални благодарности към Pantata за съдействието.
Ще се радвам да изразите мнение, че съм малко резервиран как седят на белия фон.

tha22don

Цитат на: lazarkk в 31 Юли 2012 20:38:07
Малко лъскавина за 12лв. със специални благодарности към Pantata за съдействието.
Ще се радвам да изразите мнение, че съм малко резервиран как седят на белия фон.

Мен точно белия фон ме грабна  :)) . Лъскави са - въпрос на свикване. Аз като сложих моите от Ghia (пак лъскави) си мислех "Защо просто не пръснах старите черни в сиво?", но сега си ми харесват  (beer)

Иван Вълков

Съжалявам но на мен някак не ми се вързват с останалото черно и бяло. Според мен черното повече контрастира с бялото и стой по-добре.  За да съм 100% обективен постни една снимка и как е с черните дръжчици.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

lazarkk

Цитат на: Иван Вълков в 31 Юли 2012 21:55:31
Съжалявам но на мен някак не ми се вързват с останалото черно и бяло. Според мен черното повече контрастира с бялото и стой по-добре.  За да съм 100% обективен постни една снимка и как е с черните дръжчици.

Ето и черната, малко под ъгъл, но само тази намерих.

Bobi

Определено с черната е много по-добре!

Marlboro

Съжалявам, но и аз съм за черните.  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Dmitarcho

И на мен с черното по ми допада. Но все пак ти ще си се возиш в колата, твоето усещане е най-важно  ;)   (beer)
Ръца Пръца

Backstage

+1 за черните !
OFF - Тоя белия волан как се поддържа чист тука в тая кочина в която живеем  ??? ??? ???

hotblooded

Цитат на: backstage1978 в 01 Август 2012 15:50:09
+1 за черните !
OFF - Тоя белия волан как се поддържа чист тука в тая кочина в която живеем  ??? ??? ???
С пакетче мокри кърпички в джапката и бършеш постоянно. Красив е... едно време имаше черни волги с бял волан...

Иван Вълков

И аз съм за черното, след като видях двете....сори брат O:-)

tha22don

Боядисай пластмасите черни и ще си паснат с хромираните дръжки :) абе не е лесна дилемата...важното е на теб да ти харесва все пак.

lazarkk

За сега ще карам с тези за малко разнообразие, пък после може някой колега да се порадва на тях. Но и сякаш на живо не са чак толкова зле, въпреки, че и на мен нещо не ми допадат много.