Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexander

Надпис от новия Фокус! Утре ще се лепи!  (happy)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Vasilev

Цитат на: Alexander в 06 Април 2012 18:19:51

Надпис от новия Фокус! Утре ще се лепи!  (happy)

Сега ще вземеш да ни зарибиш всички  :D

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

G_o_c_e_v

Ето какво си купих от avto.bim.bg

С отстъпка от 10% ми дойдоха на 14,4
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

road runner

Еееее открадна ми идеята  :)) :)) :)) Пусни снимки като ги сложиш :)

G_o_c_e_v

През деня не са кой знае какво...

Ще видим довечера...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Сега се чудя да си купя бели габарити или да ги изхвърля тези от фаровете?

Dmitarcho

Не са оригиналните от МП ... но като за 20-тина пари толкова. При първо налагане пасват, по празниците ще се правят опити за монтаж ;)
Благодарности на Петър Митков за помоща при намирането им ;)
Ръца Пръца

petermitkov

(fri) Сподели като мине слагането дали е имало проблеми.
20лв мисля че е реалната цена на това нещо.
sapienti sat

Иван Вълков

Браво, ...който търси......намира  (thup). Да качиш снимки като ги сложиш

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Pyrhel

Хром фолио за капаците на огледалата - 3M за 145 лв/кв. м. Обаче верно това се оказа супер сложен детайл, а и фолиото е трудно за лепене и не станаха добре... Разлепих го и го хвърлих :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

Абе днеска май не ти е ден...  :-[ . Нищо де, другия път! ;)

Pyrhel

Мда, на следващата изпусната сиера (puke)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

joro

Днес купих масло немско на Addinol разработено за Ford,а горивен филтър в Пловдив от къде мога да си взема,ако някой знае бл.предварително.

road runner

Другата седмица ,батко ви ще се сдобие с 4бр от тези

petermitkov

Едно разкошно филтърче Бош на много тънка цена
sapienti sat

tropper

- Кабели за свещи "Тесла" от Косер за около 40лв и колата веднага се оправи в ниските обороти  8)
- 2л АТФ хидравлична течност, че рейката и/или помпата нещо прискърцва напоследък и мисля да сменя течността...
- Червен антифриз концентрат - 3л, защото имам теч някъде, пък видях на един приятел как червения антифриз оставя следи като изпуска.
Всичко за 102лв  8)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

road runner

Вчера си купих гайки за алуминките :) След 2 дневно търсене на гайки и обаждането на нема такива цени ,едни приятел ми намери оргинални гайки от Хонда Сивик срещу 20лв . В момента са на колата и са супер :)

petermitkov

Нова антена плюс основата която е на покрива (не питайте защо) .
sapienti sat

Backstage

Аз пак я поглезих

много съм доволен от шампоана купих го по съвет на колега от форума (не помня кой...някой го беше показал тук)

А спрея за гуми го препоръчвам горещо! от 4 дена не е мръднал от гумите!

Alexi

днес пристигнаха ей тия педалчета ,спечелени на търг за 1 паунд :))

Педалите са новички ,много подходящи за обръщане на волан .Оборудвани са с мастър цилиндъра на съединителя ( който е над 100 лв нов ) и ще ми стои за резервен .

toretosz

намерих си броня и прагове cossy за сиерката  (happy)
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Иван Вълков

Днес ходих да ми напълнят и заредят пожарогасителя( че манометърчето показваше 0) - 6 кинта. Съветвам всеки да си прегледа, оборудването че полицайте доста започнаха да го търсят, а и е добре да знаеш че пожарогасителя ти е годен. И както каза човека от сервиза за пожарогасителите : С пожелание да не ти се налага да го ползваш.

п.п. Води се 1 килограм. Абе друго си е големият Ятрус, но да не ти се налага да го ползваш

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

с тоя пожарогасител масовия дето е като шише бира фас не можеш да изгасиш ..

Dmitarcho

Цитат на: Alexi в 27 Април 2012 19:51:19
с тоя пожарогасител масовия дето е като шише бира фас не можеш да изгасиш ..

Факрт ! Да не ти се налага найстина да го ползваш при каквито и да е обстоятелства ;)
Ръца Пръца

toretosz

намерих си блоу офф и охладител за масло от пежо.

Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Dmitarcho

Ръца Пръца

Иван Вълков

Днес си купих нова антена че старата даде фира......баси от Габрово до Димитровград търсех по моргите и едвам намерих, за протокола 10 пари за втора ръка. Поне е оригиналната

G_o_c_e_v

Alexi

оф и мене това ме чака че врътнах едни 1000 км тая седмица ...