Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

А каква марка купи, може ли да споделиш?

mitakinen

Ennexy Energy 75Ah - при моя човек само този беше с ниския профил. Но не я бях чувал тази марка, но в наши дни много боклуци има - видях върнати гаранционни и Bosh и Varta. Ще видим колко ще издържи, но едва ли колкото оригиналния.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Bobi

supertorr

Bobi

Първо бях купил друг ключ, който се оказа, че е за keyless автомобили  (hammer). Бях го купил за 9.90 паунда.Сега го пуснах на търг в ибей и ще го продам за същата сума. Този го спечелих за 10.50 паунда. Отделно си имам и ненарязан нож. Чакам да дойде, да оправя нещата и тогава да се похваля, че с този мой късмет...  (beer)

Bobi

Комплект накладки от колегата FordOil :)

road runner

Айде и аз съм в групата на OSRAM NIGHT BREAKER PLUS .Тези дни ще ги сложа ,че не мога да си намеря колата от толкова сняг :)

alishanov

За моето форд-че вземах гумени стелки цена 28 лв. (thup)

petermitkov

Четири броя зимни гуми Vredestain Snowtrack 3  с размер 205/55 на 16.
sapienti sat

Bobi

Личното ми мнение е , че си дал излишни пари за гуми, които ще караш още месец и половина максимум .Гледай да ги съхраниш правилно :)

petermitkov

Имах известна дилема за това но все пак ги взех - кеф цена няма.
sapienti sat

Alexi

няма да те разочароват аз съм със сноутрак 2 ,отлична гума е

petermitkov

На другата кола съм също с Сноутрак 3 и знам за какво  става дума.
Старите гуми  които свалих са с ДОТ 2006 и са нисък клас и доста зле се държат въпреки големия грайфер.
sapienti sat

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Да не си пикап бе, кви са тия heavy duty  :P

Pyrhel

Идва време за бустан и пълен багажник с дини, после лозето, после картофите... (rofl)

Иван Вълков

Да се надяваме че няма да стегне толкова голям студ, но за мое успокоение днес сложих добавка към горивото. Ще се ходи до Габрово а там го дават да стане достатъчно студено  :'(. Да се надяваме че ще е добра като Bomel/ RS AntiGel (тествана от офроуд форума)

Като допълнение, ( с пожеланиие да не ги ползвам) си купих въже, кука и взех от един приятел вериги назаем.... (hammer)..... как е мразя тая зима  >:D

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Bobi

2 оригинални маслени филтри "Моторкрафт"от Ибей за 27 лв с доставката.

supertorr

Е не са купени точно днес но:
Течност за размразяване на стъклата до -40С NO FROST от МЕТРО за 4,99лв.- НЕ СТАВА пробвах го на -7 С уж трябва да подейста,а то замръзна (hammer)

Добавка, като на Иван, но за 8.19лв
Цитат на: Иван Вълков в 28 Януари 2012 13:57:48

Антифризче MA FRA за 7,30лв

Vasilev

4 броя подгревни свещи Eyquem. Без отстъпката 80 лева, с нея - 45  8)

Иван Вълков

Цитат на: supertorr в 01 Февруари 2012 18:46:50
Е не са купени точно днес но:
Течност за размразяване на стъклата до -40С NO FROST от МЕТРО за 4,99лв.- НЕ СТАВА пробвах го на -7 С уж трябва да подейста,а то замръзна (hammer)

Добавка, като на Иван, но за 8.19лв Антифризче MA FRA за 7,30лв

Само да се повторя, че добавката се слага при плюсови температури, а не когато нафтата е на боза вече.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

supertorr

Цитат на: Иван Вълков в 01 Февруари 2012 20:13:57
Само да се повторя, че добавката се слага при плюсови температури, а не когато нафтата е на боза вече.

ЦитатПродуктът трябва да се добави преди да е започнал процесът на слепване на парафинните кристали
това не изключва минусови температури

Backstage

най накрая се сдобих със стелки "леген" въпреки че май края му се вижда ама все пак...голямо търсене падна!
От метро за 23 кинта

Backstage

И познайте какво стана вчера?! Понеже беше много студено и стелките замръзнали в колата със снега от предния ден по тях...Вадя шофьорската да я зачистя малко...Туп веднъж с длан...... ииии стелката се пръсна по средата на кръст!!!  (rofl)

tropper

Аз преди 2-3 год. си бях намерил в "Практикер" едни много сериозни - за около 35лв италиански, черни, от мека гума. Те са много издръжливи и събират достатъчно много вода.   ;) Предишните ми бяха същите и ги смених, защото за 4-5 год. шофьорската се изтърка и проби на мястото на петите под педалите. Други забележки не съм имал никакви.  (fri)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

ffmk1l

Освен многото пари за глупости, реших да дам някой лев и да обслужа колата. Благодарности на колегата от нашия форум, за един ден дойдоха нещата.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Pyrhel

Предни и задни накладки на TMD Friction на много сладка ценичка - 65 лева общо >:D

Сега трябва да ме отмързи да ги сменя, че заднтие ми са станали като вестник...

hotblooded

Комплект резервни крушки OSRAM + 1 br Osram Nightbraker+ H1 + спрей против изпотяване на стъкла! Впрочем в МЕТРО има разпродаджаба на Nighbraker+  - Н4 е 12 лв.  Н7 - 16. Н1 беше някъде по средата.

petermitkov

Комплект от 4ри калобрана.
За съжаление не ги намерих в ибей или алтернативни магазини и ги купих от МотоПфое. Естестевно цената беше друга от тази която ми казаха като ги поръчвах....
sapienti sat

hotblooded

По случай първото си излизане от сервиз - колата получи..... прахосмукачка :)   
Да питам колегите със 2.2TDCi - 370 лв скъпо ли е за смяна на масло и филтри (горивен, маслен, въздушен) ??? В МП искат толкова