Какво купих за колата днес?

Започната от Bobi, 03 Ноември 2011 04:25:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petermitkov

По спомени давам цени на оригинални части от алтернативен магазин като цените са: 80лв масло (6 литра формула) + 90лв горивен филтър(делфи) + 24лв маслен (не е делфи)+ 18 въздушен (шампион) = около 210/220 лв. и труд около 30/50лв.  - ами май е малко много, но цената в МотоПфое е около 400лв за обслужване доколкото знам.
sapienti sat

Alexi

Цитат на: hotblooded в 17 Февруари 2012 13:00:10
По случай първото си излизане от сервиз - колата получи..... прахосмукачка :)   
Да питам колегите със 2.2TDCi - 370 лв скъпо ли е за смяна на масло и филтри (горивен, маслен, въздушен) ??? В МП искат толкова
в МР е това цената ,но е горе долу х2 на същите оригинални консумативи само че закупени от ибей .. прочети темата за евтини онлайн магазини и разгледай цените ..

road runner

Ето с какво подобрих визията на каляската ми   

Което пък значи че старата маска се продава . Ако някой търси здрава маска да свирка :)

tha22don

Предни светлини за мъгла от Mondeo MK3 S. Платени са и чакам продавача да ги прати. Ще има пооправяне, рязане и напасване към леглата на сегашните...ако не изпаднат само панелите от ST 170..
P.S. Дано не стане като задните LED стопове, които спечелих, а продавача ме мота 1 месец и накрая не ги прати и трябваше да се разправяме чрез paypal.
P.P.S. Прати ги пича...остава да ги чакам  8)

Иван Вълков

Днес т.е. вчера де си напазарих тампони за носачите от Euro Car Parts

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

след разни експерименти с неоригинални капачки за джантите реших да взема оригинални и издебнах един търг

alishanov

Ароматизатор от тези който се закачат на огледалото и въздушен филтър. (thup)

supertorr

6 литра масло Formula F 5w30  за 74лв.

hotblooded

Цитат на: VENTCI в 12 Март 2012 20:22:37
Ето това за 158 лв.
За да видите този албум въведете парола:

TourneoRS

Масло 4 литра rock oil 15w50 полусинтетика , два литра 75w90 за скоростите , маслен и въздушен филтър , и за смяна ми взеха всичко на всичко 10 лв / с два лв повече отколкото се бяхме разбрали но както и да е  (angry)/
Обща сметка 76 лв (happy)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Pyrhel

Чакай, чакай, за смяна масло и филтри на мотора и смяна на маслото за скоростите са ти взели 10 лева? :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

Да , иначе само за двигателя смяната струва 5 лв  :-[ със скоростите за 3 лв трябваше да платя 8 ..ама тоя се намръщи що не съм взел консумативите от него и отряза 10 лв  (angry)  . То при него само двигателното масло струва 64 лв .. (hammer) ... не че аз не си го сменям сам .. но тоя път бързах .

Vasilev

Pyrhel сменяй ти още в София, а ние будалите ще сменяме масло, накладки и гуми за 10 кинта  :P Предният път като сменях маслото (+ доливане на масло в скоростите), биелета и един лагер на задно колело, човека ми обяви 10 лева и на мен ми стана неудобно чак  :D

hotblooded

Kak 10 лв за това което си изброил бе  ???  ??? Тоя механик е мазохист - сигурно ако поискам да ми смени крушка - ще ми даде пари... Не обичам да ме "ръсят", но този човек просто сам не се уважава...

Vasilev

Карам му колата всеки месец на оглед и вече не иска да ме вижда. Докарал съм го до цени от оглед на ходова част за 2 лева  :D Но все пак като ми прави нещо по колата, бачкаме заедно, защото ми е интересно. Биелетата примерно аз си я смених, гумите аз си ги сменям при него и не го занимавам. Пък и знае, че всеки месец има някакъв оборот от мен. А и става въпрос за Радомир и цените на са софийски.

VENTCI

Ето това за 158 лв.
http://media.snimka.bg/s1/0177/026598764.jpg?r=0

hotblooded

Цитат на: Vasilev в 12 Март 2012 23:34:24
Карам му колата всеки месец на оглед и вече не иска да ме вижда. Докарал съм го до цени от оглед на ходова част за 2 лева  :D Но все пак като ми прави нещо по колата, бачкаме заедно, защото ми е интересно. Биелетата примерно аз си я смених, гумите аз си ги сменям при него и не го занимавам. Пък и знае, че всеки месец има някакъв оборот от мен. А и става въпрос за Радомир и цените на са софийски.
Ако не прави нищо, а само му даваш "наем" за помещение и оборудване - друг въпрос (но пак е малко)

supertorr

След масълцето днес взех и филтрите 159лв / 102 горивен, 23 маслен, 34 въздушен/ оригинални от МП !!! Като ще е гарга да е рошава :P

Чебурашка

Спрей за климатик МАФРА  - 11 лв

Alexi

Цитат на: supertorr в 13 Март 2012 13:03:30
След масълцето днес взех и филтрите 159лв / 102 горивен, 23 маслен, 34 въздушен/ оригинални от МП !!! Като ще е гарга да е рошава :P
да ти продавам горивния по 80 лв ,че аз го вземам по 50 от Пайнеса :)) десетина като тебе и няма да има нужда да работя :))

supertorr

Цитат на: Alexi в 13 Март 2012 19:24:19
да ти продавам горивния по 80 лв ,че аз го вземам по 50 от Пайнеса :)) десетина като тебе и няма да има нужда да работя :))

Ако имаше и беше в София с удоволствие, но като си погледнах графика и реших днес ще се сменя маслото и пред избора менте за 35-40лв, и проблеми и 102лв. и поне малко сигурност избрах второто (fri) следващия път ще си поръчам от теб (thup)

Alexi

след известно издирване тъй като не ми се плащаше куриер за такава дреболия се сдобих срещу 6 лв с тия декоративни капачета на бомбетата на амортисьорите :

Alexi

днес пристигна ей тая водна помпичка ,новичка оригинална спечелена за 22 паунда .. за момента не ми трябва ,но не се знае кога ще затрябва а може и да я сменя профилактично по някое време .. турбинката както знаем е пласмасова :

hitrata_lisi4ka

Жило за съединител + малка грозна пластмасова щангичка, биалета - предна лява, външен кормилен накрайник - преден ляв, задни накладки за барабаните и утре малко други глезотийки :)
Искам нещо русо, може и метла!

BIGFORDFAN

Цитат на: TourneoRS в 12 Март 2012 20:38:53
Масло 4 литра rock oil 15w50 полусинтетика , два литра 75w90 за скоростите , маслен и въздушен филтър , и за смяна ми взеха всичко на всичко 10 лв / с два лв повече отколкото се бяхме разбрали но както и да е  (angry)/
Обща сметка 76 лв (happy)
4 литра масло на Спринтер? ??? Моя събира над 9 !

TourneoRS

Цитат на: BIGFORDFAN в 30 Март 2012 20:34:57
4 литра масло на Спринтер? ??? Моя събира над 9 !
Това беше за Пасата , иначе да прав си,  около 9 литра наливам и аз . В неделя ще сменям и неговото масло снабдил съм се с две 5 литрови туби 10w40 пак от същата марка на цена от 36.4 едната и филтрите/ въздушен , маслен/ за около 22 лв . (happy) . Стъпва ми малко под 100 тарка с нормални консумативи  . 8)

road runner

Я вижте ,новите нещица наречени Джанти :)

16" , 7J , ЕТ38 . Ще се карат с гуми 195/50-16 :)

hitrata_lisi4ka

Честито за джантите! Много хубавко изглеждат :)

Вчера купих крушка за фара...отново изгоря.
Искам нещо русо, може и метла!

Pyrhel

4х 215/55 R16 Nokian-а (dance) Не са от високоскоростните (до 270км/ч), а до 240км/ч и това значи, че ограничителя на мондито няма да се маха :D но поне пък са с усилен борд за нашите невероятни пътни условия... Утре и снимки в моята тема.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Vas

Плафони за предните врати.. Монтажа незнам кога ще се осъществи