Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

pantata

Pyrhel

Днеска пъплех до новата 6-ца на БМВ - 2012 640D... Мно'о ми хареса машинката и се разрових малко за нея - сладко, сладко :)
BMW 640d M Sport Review - Fifth Gear Web TV
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Имам си една мечта... :D

hotblooded

Alexi

бах ,кво е това панелче отзад .. сефте виждам такова .. на моята там е подгрева на задните седалки  .. инак евтинийка да но все пак нов внос , км надали са реални ,някой е обрал и джантите на Ghia

Pyrhel

викат му rear audio entertainment system controls :)
Разгледай каталога за мк3-то има разни още неща, дето ги нямаме :D

amplified

ЦитатДепутатите приеха окончателно и промените в Закона за пътищата, максималната скорост по магистралите вече ще бъде 140 км/ч
Мамичката им!!!
Сега ще трябва да карам със 149 и хептен да ми гори много  (hammer)

Danchev

How about a magic trick?

Иван Вълков

Цитат на: amplified в 12 Юни 2012 20:11:57
Мамичката им!!!
....то още няма задължително минимална скорост,  Боби ;) пък и тази наша " магистрала" си е за стах да даваш много гас.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Мамичката им!!!

То това е само за "новите магистрали" !!!
Ръца Пръца

Alexi

Мамичката им!!!
ще трябва да завиша със 100 оборотите на 6-та  :P

amplified

Цитат на: Alexi в 13 Юни 2012 00:26:17
ще трябва да завиша със 100 оборотите на 6-та  :P
Аз пък ще трябва да слагам 100, ама не оборота, ами лева... в резервоара за Бургас-София :D
Според мен извъградското трябва да го направят 100 като в Италия. Хем е приятна скорост, хем не е бързо. И никой не изпреварва!

Alexi

е ,то като ти се кара със 100 никой не те задължава да караш по бързо .. и аз обикновено карам със 110-120 на магистрала когато не бързам ,хем малко икономия на гориво ...

Alexi

Pyrhel

supertorr

Цариградско затворено от алея Яворов към Орлов мост??!!

amplified

ForeverFord

Ако някой намери повече инфо за този сблъсък между СТ-то,Реното и Голфа,нека сподели
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Danchev

Случайно да имаме стоматолог в редиците за малък съвет?
How about a magic trick?

Pyrhel

Цитат на: Danchev в 13 Юни 2012 21:40:59
Случайно да имаме стоматолог в редиците за малък съвет?

Има, довечера като си в скайп'о :P

ForeverFord

Pyrhel

Тая тема като гледам как набъбва... Май идеята на yoshi да направим един чат ще се окаже доста добра (rofl)

amplified

Pyrhel

amplified

Аз си я бутам до следващата  страница, нали ти казах за оная огромната картинка   :)) :))

ForeverFord

AlexanderBozhinov

Няма по-големи прасета от полицаите...днес отново (преди минути) един чичко поуицай усилено си просеше 20лв.,ама ме изнерви и му казах да ми пише акт-а,защото няма да му дам нищичко,той пък от своя страна се притесни и реши нищо да не ми пише...случката спира ме чичко полицай и ми вика : виждам ,че излизаш от дупките,ама защо си с халогените ? И аз му казах :  за да виждам по-добре дупките. Той ми вика : Ами в нарушение си ,заслепяваш.Аз му казах : В нарушение съм,да, ...но заслепявам комарите в тия дупки само . Прегледа ми талончето и ми вика : Това талонче ще си го вземеш от Ямбол,г-н Божинов.Но както вие решите...нали знаете...Аз го спогледах,той включваше,изключваше фенерчето си нервно... и аз реших от яд да му кажа : Ами г-н полицай,пари за даване нямам,дайте да пишем акта и да си ходя.Той поседя , и ми каза : Ай махай се бе ... И си тръгнах .
Сигурно му се пиеше биричка и ядеше цаца на прасето мазно .

Pyrhel

Alexi

получих скобичка днес ,и то за 3 минутно паркиране на место което е оживено но няма паркинг наблизо ..

pantata

Пък на нас ни вдигнаха колата с паяк... Посрещнах приятел, караше майка си до ИСУЛ, не познава София. Отидохме до болницата, паркирахме се на синя зона и 3 часа поред чинно си плащаше, но разбрахме че трябва да чакаме резултати още 5-6 часа и му предложих да обиколим квартала да намерим безплатен паркинг покрай блоковете. Намерихме едно място върху "тревна площ", но трева е имало преди 20 години. На същото място имаше паркирани още 4 коли. Тръгнахме да се връщаме към болницата и покрай нас мина паяка с неговата кола отгоре... Отидохме да я приберем от наказателния паркинг и естествено не ми дадоха имената на служителите вдигнали колата. По сигнал било, да бе да... алчна работа. Не казвам, че не бяхме в провинение, но наказателната дейност е доста избирателна.
В крайна сметка резултатите от изследването бяха повече от добри, та майната им на тия 31 лева.