Фън, спам, шитня, тр, тд!

Започната от Bobi, 18 Септември 2011 20:29:53

« назад - напред »

0 Потребители и 5 гости преглеждат тази тема.

whaaazp

Dmitarcho

Кръгово .. с 6 кгъга вътре :D Баси лудницата. Да влезнеш там за първи път ще си е ебаси преживяването, особено ако с ляв волан  (happy) (happy) (happy)
Ръца Пръца

Pyrhel

Ейй, там ще е рай за сиерата :D
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

amplified

Само за мен в момента.... :D:D

Alexi

тва мое ли да го сечем напряко освирквайки с клаксона и показвайки среден пръст в 3 посоки :))

whaaazp

Цитат на: Alexi в 31 Май 2012 11:33:58
тва мое ли да го сечем напряко освирквайки с клаксона и показвайки среден пръст в 3 посоки :))

:)) :)) :))

hotblooded

Цитат на: Alexi в 31 Май 2012 11:33:58
Не може! Караш Мондео, не Гоуф..... И си от Шумен не от Пеуник

Pyrhel

Клаксонът ми не работи, оглеждайте се за средния ми пръст :))

hotblooded

Цитат на: Pyrhel в 31 Май 2012 14:20:33
Клаксонът ми не работи, оглеждайте се за средния ми пръст :))
Купи си флакон сгъстен въздух и тромба :)

mitakinen

В един друг сайт видях интересна информация за супер коли ползващи задни светлини от обикновени. За Форд бяха тези:
NOBLE M400 със "крадени" стопове от Мондео

TVR CERBERA - от Фиеста

Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

amplified

Danchev

How about a magic trick?

Pyrhel

Цитат
ИзложИхме се.
Не думай, сефте... (facepalm)

Цитат
Ъъъ, само ей-са да свършиме и че, ъъ, я изслушаме.
(facepalm)

Откакто му подариха онова дъртото бмв 850 и правеше простотии по улиците му следя изцепките, трудно го дишам човека :)
Бойко Борисов си показа рогата на Гергьовден.

Сашо Диков ядоса Бойко Борисов

Борисов: Точно на тебе знайш кога шти отговоря?

Борисов към журналист: Я си глей работата!

и т.н. :)

Типично полицайче... Днеска, отивайки към Билата да се видя с Олег и Любо на новия (от преди 2 години) завой, където може да се влиза в паркинга на въпросната Била в Младост завивам (бях със сиерта) и някъв от една кола ми се извика "Откъде минаваш, бе, да ти еба майката". Прозореца ми беше свален и го чух, реших да се засиля от по-далече и да го изшибам между вратите и да го забия в бордюрите, така и така сиерата има ламарини за ремонт (това е друга тема, обичам да се движа с тая кола в София). Засилих се, и от колата излизат 2ма шапкарчета да ми обясняват как са се объркали и какво са имали предвид, пусто не си бях закачил камерата да покажа клипа и обяснението:
ЦитатАз не казах "откъде минаваш, бе, да ти еба майката", а казах "откъде минаваш, бе, да му еба майката"... А, ама то вече може ли да се минава от тука, има знак ли?
Как вика Данчев - убавци - фани единия, удари другия :)

escobar

Бойко е големец и босче, тая Тундра я мъкнат ако намерят некви Висаж-ки, да не се чудят къде да ходят, а да ги тупа направо там.

whaaazp

Цитат на: Pyrhel в 31 Май 2012 19:35:46
Типично полицайче... Днеска, отивайки към Билата да се видя с Олег и Любо на новия (от преди 2 години) завой, където може да се влиза в паркинга на въпросната Била в Младост завивам (бях със сиерта) и някъв от една кола ми се извика "Откъде минаваш, бе, да ти еба майката". Прозореца ми беше свален и го чух, реших да се засиля от по-далече и да го изшибам между вратите и да го забия в бордюрите, така и така сиерата има ламарини за ремонт (това е друга тема, обичам да се движа с тая кола в София). Засилих се, и от колата излизат 2ма шапкарчета да ми обясняват как са се объркали и какво са имали предвид, пусто не си бях закачил камерата да покажа клипа и обяснението:Как вика Данчев - убавци - фани единия, удари другия :)

Да, определено е забавно със Сиера /по-стара кола/ из София и не само...   ::)

mitakinen

Приятели ще започна от това, че не съм върл фен на Б.Борисов. Гледах днешната издънка и се чудя после на коментарите, че едва ли е той лично врътнал копчето на Тони Димитрова. Направи го някой слагач и човека като разбра се извини на жената. Бойко няма школовката на партийната класа и реакциите му са първични понякога, но поне виждаш, че е човек. До сега да сте чули някой политик да се е извинил за гаф. Започва да говори два часа безмислици за да обърка хората и да не каже нищо - и да не направи нищо. Работих в една местна телевизия няколко години и съм снимал и Иван Костов и Първанов и Станишев и Царя и ред други политици от края на 90-те и след това. Нямате си представа как се държат без камера и какви стават като се включи. Единстевния естествен беше Симеон и си му личеше. 2001 г. го снимах и товага срешнах Б.Борисов за пръв път - същия си е до сега. Човека ме пусна да снимам там, където по-принцип не трябваше, въпреки, че можеше да се направи на велик бабаит - и на тръгване се изпратихме като първи приятели. За пръв път от 1990г. има човек, който се мъчи да свърши нещо и мисля, че трябва да го оставим.

Danchev

България има нужда от силен, интелигентен и най-вече ерудиран и гъвкав лидер ... ББ е само първото или по-точно беше. Той беше силен докато си мислеше, че е самодостатъчен ... след това осъзна колко трудно се управлява цяла държава, омекна, остави мишките да му се качват на главата и те отдавна не са мишки .... те тоя филм вече сме го гледали.
How about a magic trick?

escobar

AlexanderBozhinov

Борисов: Който пуши в заведение, е простак!
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2012/06/01/borisov-koito-pushi-v-zavedenie-e-prostak.160173
Събираемостта на тези дългове ще клони към минимум...това е абсолютно изгубена кауза според мен.Да подчертая ,че съм непушач,но защо се опитват да налагат такива правила,при положение,че продажбата на цигари е абсолютно свободна...
Типично по български...давам пример...колко дни валя и трещя в София,вчера на 31.05.2012 беше малко по-слънчево и не валя толкова и господата от Общините тръгнаха да пишат честитки,кой спрял върху тротоар,кой бил в/у "кална" площ и видиш ли  цитирам : "Даденото МПС Форд Фокус с рег.номер ... пречи на израстването на зеленина" . Този сладур трябва с камшик да го биеш затова му обяснение...
Защо не работеха и не раздаваха правосъдие,когато валя ? И с пушенето по заведенията ще бъде същата работа->от ден за ден...да не говорим ,че така хубаво някои "Инспекторчета" ще се нагушат с парички...защото ще се обаждат по телефони,ще предупреждават за акцийки...ще си затварят очите и ушите,за тези които плащат...,а другите да ги ядат бездомните кучета.

Bobi

Колеги, въпросът ми всъщност е малко деликатен, но все пак ще попитам. Както бях излезнал да си купя парацетамол от аптеката ( разболях се посред лятото (facepalm), видях как един таксиметров "джигит" от ромски произход изпревари на пешеходна и за малко да отнесе един пич. Въпросът ми е провокиран от това, че след таксито мина една учебна кола и ми просветна, че за 26-те години от моя живот, аз НИКОГА не съм виждал, засичал, мяркал ром в учебна кола...Аз ли греша?

AlexanderBozhinov

Ами май грешиш,защото мангала ако има 300 лв . първата му работа е да си изкара книжка :) (За Ямбол говоря).Докато карах курсовете,беше пълно с циганета,сега предполагам е същото .
А на изпита с теорията на няколко пъти едно цигане ме караше да му чета въпросите.Но като се замислиш много е вероятно мангала да няма диплома за завършен 8-ми клас(затова доста често си купуват фалшива диплома). Боби,а джигити на пътя,колкото искаш.

Bobi

Ясно.. Значи при мен е свързано с кофти случайност  :)).

mitakinen

Не само ромите са неграмотни, много и българи има такива. Шофьора ни в казармата правеше 15 правописни грешки на един пътен лист. Звучи като виц, но е самата истина, която ми разказа негов братовчед - като завършвал основото си образование на село (Белащица, Пловдивско) бил оставен на поправителен и учителката му казала, че ако си напише правилно името (Рангел) ще му пише 3 - и той написал - Ранагел.

AlexanderBozhinov

hotblooded

Цитат на: mitakinen в 01 Юни 2012 09:43:30
Не само ромите са неграмотни, много и българи има такива. Шофьора ни в казармата правеше 15 правописни грешки на един пътен лист. Звучи като виц, но е самата истина, която ми разказа негов братовчед - като завършвал основото си образование на село (Белащица, Пловдивско) бил оставен на поправителен и учителката му казала, че ако си напише правилно името (Рангел) ще му пише 3 - и той написал - Ранагел.
Ти заеби шофьорите, ама имахме един в техникума който написа "ОФЦЪ" и днес е КАТаджия :)

Marlboro

Цитат на: Bobi в 01 Юни 2012 09:19:54
Колеги, въпросът ми всъщност е малко деликатен, но все пак ще попитам. Както бях излезнал да си купя парацетамол от аптеката ( разболях се посред лятото (facepalm), видях как един таксиметров "джигит" от ромски произход изпревари на пешеходна и за малко да отнесе един пич. Въпросът ми е провокиран от това, че след таксито мина една учебна кола и ми просветна, че за 26-те години от моя живот, аз НИКОГА не съм виждал, засичал, мяркал ром в учебна кола...Аз ли греша?

Един път съм виждал и беше инструктора!  :D
Момичета, при тези цени на бензина, не идваме само за се видим!

Danchev

How about a magic trick?

Pyrhel

Точно поради тая простотия и пошлост не отидох на моя "бал". И сега се подсещам като ги гледам тия образи - същата работа - големите гъзари, ама не знаят как да си закопчаят костюма :)
ПС: че те половината се сетиха за жените си след като си заминаха и се връщаха (rofl)

http://off.net.mk/zezalici/kanta/bugarija-odi-na-matura

AlexanderBozhinov

Всички думи са излишни.Никога не съм разбирал идеята да си вземеш кола под наем за да отидеш на бал.Свиленград е 3 пресечки на кръст,но не...лупи глупавият вълк трябва да се "покаже" с лъскавия костюм ,оскубаните вежди и лачените обувки.Но след това като отиде някъде да учи...ще се раздава до зори в дискотеката,а на сутринта ще се чуди какво да яде,защото снощи е оставил 80 лв за бутикла Джак...(имам такива колеги) и ще се чуди как се пише инженер,висше и още куп други думички,за които ще използва речник...

amplified

Атомна бомба.... естествен подбор... :D :D
Деа и пошлата селяндурщина... Кефи ме колко си вярват обаче.
Надувки все едно имат дини под мишниците ходят все едно имат и пъпеши между краката. Жените не ги коментирам :D Прохождащи мутрески