Всичко за Национален Събор 2013

Започната от toretosz, 19 Декември 2012 00:39:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

kenwood

Цитат на: BIGFORDFAN в 26 Декември 2012 21:10:14
Супер колега, ама да не чакаме до лятото, може ли по-рано да видим бегачката в София на някоя среща?

Чак до лятото не, но тия месеци някъде ще трябва да е готова и тогава  ^-^

Предполагам ще има среща на Сепарева баня пролетта?

Pyrhel

Какво ще кажете за датата 6ти септември - като миналата година? Тая година се пада петък, което пак е удобно, а 6ти септември 100% е почивен ден.

Другото ми питане е мненията ви за пистата в Габрово. Тая година ще има около 20 коли повече, които ще се включат в състезанията и не се знае колко повече като посетители. Та въпросът ми е хареса ли ви пистата и има ли някой нещо против (и какво) да отидем пак там тази година?

ПС: Сапарева Баня си я правим когато ни кефне - вместо някоя неделя от 15:00 на Фестивална - от рано на Сапарева Баня :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

А ... пак ли ще ме нагърбвате да Ви обикалям да Ви уидисвам на претенциите :P :P :P На мен пистата ми харесва - има къде да стоя на сянка докато си пилите гумите :P :P :P

п.п. Ако ще сме пак тук, Алекси да се чувства глобен един литър ферментирали кайсии :P :P
Ръца Пръца

deshi

Като се има пред вид че нямаме коли за калояново... а и там цената за млад клуб като нашия е доста висока, аз лично предпочитам габрово датата 6 септември е супер , а и смятам че дори и 30 коли повече да има , които искат да карат де ... пак ще стигне мястото
Грозен си кат` OHC  .....

ffmk1l

На Междени е хубаво, асвалт има доволно, може би ще е проблем с нощуването, мисля, че ще има повече хора от 2012, къщичките няма да ни поберат.:)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Pyrhel

Къщичките със сигурност няма да ни хванат, а са много готино местенце, да :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Dmitarcho

Проблем е банята във всяка стая, да е на сносна цена ;) Миналата година много късно /тогва и се разбрахме къде ще сме/ започнах да търся място за спане - и всичко беше заето ;) Сега ако се знае от по-рано, се надявам да намерим нещо згодно ;)
Има време ;) Да чуем карачите какво ще кажат :P
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

Определено мисля че трябва да е проучи и Сливен като вариант, че миналата година май закъсняхме със запитването към военните, малко късичка ми се струва Междени, но аз с моята ''печка'' няма да съм от най-активните на пистата все пак. Но ми се иска да надграждаме всяка година - Междени - Сливен - Калояново...... Нюрбургринг ...  :))

P.Kostadinov

митак усещам,че ще ти правя комания на сенчица с биричка в ръка и да зяпаме изпълнения  8)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Dmitarcho

А ... аз тая година мисля поне на драг-а да се пусна 1-2-3-4 пъти :D ако има кой да ми се опре де :D :D :D
Ръца Пръца

TourneoRS

То ако всички ще сме с биричка отстрани ,  кой ще се пече на пистата  :D
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

Цитат на: BIGFORDFAN в 06 Януари 2013 20:33:04
Определено мисля че трябва да е проучи и Сливен като вариант, че миналата година май закъсняхме със запитването към военните, малко късичка ми се струва Междени, но аз с моята ''печка'' няма да съм от най-активните на пистата все пак. Но ми се иска да надграждаме всяка година - Междени - Сливен - Калояново...... Нюрбургринг ...  :))
то ако ще правим засичания от 0-100 ще трябва 4-5 км писта :))
според мен пистичката е супер както и къщичките но там тоя път ще е тясно .. но може един палатков лагер на пистата да спретнем с огън и скара

deshi

леко с бирите тоя път  (beer) (beer) (beer)
Грозен си кат` OHC  .....

Alexi

аз за това писах огън и скара ,то бири има :))

joro

Здравейте колеги, тази година мисля и аз да се присъединя към купона.

P.Kostadinov

Майтапа на страна,ако се намери хубава права може да покажем малко времена,хем да видя до какви висоти мога да стигна  :D

Dmitarcho

Цитат на: P.Kostadinov в 06 Януари 2013 21:33:33
Майтапа на страна,ако се намери хубава права може да покажем малко времена,хем да видя до какви висоти мога да стигна  :D

Ти права имаш  - около 80 км. трилентова ;) Тръгваш от Варна, Алекси ще ти засече за колко време ще стигнеш до Шумен :D
Ръца Пръца

P.Kostadinov

toretosz

И ние коментирахме че не беше лошо в Междене.Дата 6ти си е супер от сега пускайте ден отпуска за работещите.Спенето може и на друго място.Тая година каращите от СТЗ ще сме повече + 2 сиери и едно КАПРИ има и още един ентусиаст с скорпио мк1 ама още го събира.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Alexander

Като цяло пистата си беше ок, макар че, аз и намирам 2 кусура - беше къса и този бетон ядеше гумите за закуска... Знам че много хора отивам там да ги гръмнат, но все пак някой караме всеки ден с тях. Ако се проучи Сливен по-отрано е добър вариант! Иначе дата-та си е ОК! :)
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

SICKandPROUD

Датата е супер, но и аз бих искал да поопъна мунда на по-дълго трасе. На пистата в Сливен съм ходил преди време и тогава беше доста добре, за сегашно време не мога да говоря, но на 2012 срещата, когато редихме конусите всички трябваше да изчистим пистата защото нямаше място, докато там е бая широко и докато едни вършат работа, други могат да правят магарии на безопасно разстояние в другата страна.

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Виктор Велев

Пистата в Междене не беше лоша но беше малко къса в Сливен е по добра но може би и цените там ще са други ,а някой знае ли колко ще е наема на Хасково там асвалта е супер но пък няма толкова дълга права не че мен това ме притеснява  :-\

SICKandPROUD

В Хасково през 2010 бях на Пежо събора. По бегъл спомен помня, че им искаха 700 лева, но не съм сигурен, пак казвам по спомен май беше толкова.....

Не са важни конете в мотора-важно е магарето зад волана !!!

Виктор Велев

Ами ако сме 100 човека по 7 лв вход не мисля че е кой знае кво все пак е Хасково там пистата е идеална и асвалта е супер ще направим страхотен тайм атак и дрифт за драга май е малко правата.

moni74

Датата я разбрах - 6-ти, ама месеца и мястото не  :D

----------------------------

BIGFORDFAN

6-ти Септември, мястото още не е уточнено на 100%.

Bobi

Мисля, че е време да кажем, че мястото ще е Междени или Хасково, като съотношението за момента е съответно 70:30. Пистата в Сливен по последна информация е затворена за подобни мероприятния, а Калояново е прекалено скъпа.

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

BIGFORDFAN

Аха, ясно. Аз си мислех че е 40% за Междени, 30% за Сливен и 30% за Хасково, но явно почти сигурно ще сме на Междени.

Alexander

Няма нищо сигурно! Ще се пусне анкета! На мен лично Междене ми е на последно място от трите!

by hotblooded