Всичко за Национален Събор 2013

Започната от toretosz, 19 Декември 2012 00:39:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

В навечерието на 2013 и няколко дни преди края на света да попитам дали ще има Национална Среща 2013.Гледам че в фейса вече има анкета та да почнем  и в форума да си чешем езиците.Аз да кажа от сега че съм там да ме броите за хотел на 1вия етаж че до 2рия надали ще се кача след миналогодишните преживявания и да съм близо до басеина. :))А и да видим колко бира ще трябва че миналия път ебати сухия режим.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Pyrhel

Еехеххехе, Дмитърчо заради сухия режим после ходи да ремонтира комбито! Но споменаваш само за басейна, колко шезлонга ще трябват тоя път? :))

Иначе  по-сериозно - ще има и се готвим за нещо доста по-голямо и доста по-сериозно от 2012-та, не само в пиенето, а в големината на парчето асфалт :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

и по големичък басейн да има място за всички :))

G_o_c_e_v

Аз мога да плувам на сушата :D
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

vladi tanev

на мен ми трябва един микрофон да ви демонстрирам как свиркат турбинките и какви блоу офове прави   :)) :)) :))
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Gredarov

Аз защо не я откривам тази анкета?!?!

Pyrhel

Gredarov

А мястото.Приблизително.Райой

Pyrhel

Има няколко варианта, трябва да се проучи първо като хора колко сме горе-долу :)
Иначе 2013-та ако ще трябва за повече хора да се търси място за спане ще е сложно. Ако ще сме група, то това значи, че няма да можем да имаме условията като 2012-та - хем бани във всяка стая, хем да си приготвяме ние храната и да си носим пиенето, хем двор, хем открито и т.н. :)

Трябва да разберем кое смятат повечето за приоритет - дали да се съберем заедно, примерно на поляната и пържолите на огъня, или да спим на бели чаршафи и да има баня във всяка от стаите. Защото не "ако", а тая година ще сме повече от предната, то комбинацията от 2те става доста трудно възможна :)

Alexi

догодина може направо един палатков лагер и палим огъня някъде на някоя полянка по големичка ,колите до нас ..

Dmitarcho

Цитат на: Alexi в 19 Декември 2012 20:11:33
догодина може направо един палатков лагер и палим огъня някъде на някоя полянка по големичка ,колите до нас ..

То нали и за тази гопдина го имаше като вариант. Предполагам повечето няма да се сърдим /аз ще се радвам даже/ да сме на полянка, край огъня. Все пак няма да сме на края на света ... все ще има нещо с чаршави наблизо за по претенциозните :P Има време ... ще се доразбираме ;)
Ръца Пръца

TourneoRS

По - добре две срещи , едната на писта другата на пържоли  (hrn)
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Dmitarcho

Е то ще е първо на пистата ... и после на пържолите ;) В зависимост от пистата .. може да е на едно всичко :P
Ръца Пръца

Pyrhel

Начи... Пържолите са като бирата - без тях не може. Въпросът е за белите чаршафи и баня във всяка стая. На 2012-та имаше няколко интересни предложения за местенца, но с няколко общи бани и имаше противници на идеята, това ми е мисълта. Иначе, че ще има пушещи гуми и пушещи скари - задължително :P

Dmitarcho

Нали знаеш, че няма угодия на всички за всичко :P Гледаме булшинството хора какви претенции имат ... и с тях ще се съобразим ;)
Това, че пържолите са като бирата ... не съм много съгласен - някой да си е тръгнал от Събор 2012 с пържола в багажника :D
Ръца Пръца

Alexi

за общата баня обаче трябва да се носи сапунче за навеждане :))

Иван Вълков

Може да е тунинг сапуна, с дупка и връзка ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

P.Kostadinov

Цитат на: dmitarcho в 19 Декември 2012 21:50:05
Нали знаеш, че няма угодия на всички за всичко :P Гледаме булшинството хора какви претенции имат ... и с тях ще се съобразим ;)
Това, че пържолите са като бирата ... не съм много съгласен - някой да си е тръгнал от Събор 2012 с пържола в багажника :D
Току виж някой сложил хладилната чанта в багажника и доволен прибира у тях прясно паржоле скатано от срещата  :D
А иначе +1 мятам се и аз ,само да решите къде ще бъде.Без претенции съм ! :)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

gambit

2013 мисля и аз да присъствам ако нещо не ми попречи, иначе бирата от мен ;) само кажете място.

Pyrhel

Миналия път вечерта на масата седнахме 40-тина човека... Бирата беше 120 литра. Май си вкарваш таралеж в гащите :)) :)) :))

Радко

Цитат на: gambit в 25 Декември 2012 11:22:46
2013 мисля и аз да присъствам ако нещо не ми попречи, иначе бирата от мен ;) само кажете място.
.. незнаеш какво си пожела хем навръх Коледа точно!  ???  (dwo)

gambit

Alexi

Цитат на: gambit в 25 Декември 2012 11:22:46
почвай да събираш от сега :))

gambit

Споко  (fri) работя от 3 години в Каменица, бира има МНОГО, 120 литра са 4 кега или 10 стека или 12 каси все ще измислим нещо  ;)

P.Kostadinov

Вай вай вай... ще има здраво яденийе и пиенийе :))
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

Gredarov

Едно добро изкарване не се състои в това да се наядем и напием.Все пак ядеме за да живееме,а не живееме за да ядем.
На срещата ние с Виктор,Иван и още няколко човека решихме да не се бутаме в механата и седнахме до басейна.Въпреки,че не ядохме и пихме си изкарахме страхотно.Та в този ред на мисли ви казвам,

toretosz

Мисля че миналогодишния формат си е повече от колкото сме искали.Каране после яко каране.После на мохабед да се запознаем и да си говорим за кой каквото му е на сърце.А напиването беше бонус за добър завършак на всичко.Проблема от миналогодишния събор е че мина като миг.Няма оплакали се от събор 2012 което ме навежада на мисълта че най добре и 2013 да е същия.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

kenwood

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!!!

Не успях да дойда на таз годишната среща, но видях после в темата,че се е получило уникално! Здраво каране, каране и пак каране...ето това липсваше досега през изминалите години на феновете на Форд. Да, завиждам примерно на феновете на БМВ за грандиозните събори и т.н. но пък и искам да направя нещо уникално и неповторимо, нещо което не се среща всеки ден по улиците, но и не отстъпва по перформанс параметри. Да много по трудно е да се прави форд в България, но удоволствието след това е несравнимо.
На следващото събиране съм там.

BIGFORDFAN

Супер колега, ама да не чакаме до лятото, може ли по-рано да видим бегачката в София на някоя среща?

Радко

Аз като гледам как се разговори от сега за Среща 2013 ... дали няма да направим 2 национални срещи тая година, а?   8)  (koo)