Обстановката на пътя

Започната от Backstage, 14 Ноември 2012 04:35:04

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Alexi

направих някакви жалки опити да разрина една от 2те си коли .. снега е до прозорците им :))

P.Kostadinov

Аз се отказах дори и да я отворя,току виж скъсам някое оплътнение... стабилно е залепнала.
Иначе през прозорчето в нас,до камината видях доста Ниви , Нисани,Аудита и всичко това все 4х4 и ринаха сняг...  и накрая ги за*баваха посредата на кръстовищата ...........
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

G_o_c_e_v

Днеска пак го играх снегорин, ама тоя път с това...

Общо взето хората за къде са тръгнали по това време, 3 коли бяха затънали на едно кръстовище, да си правят компания.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

escobar

В София сняг няма, ама хората са изтрещели и е трафик мощно.

Dmitarcho

Ей сега ще се опразни Софията ;) Като всички столичани се приберат по родните си места за празниците ;)
Ръца Пръца

Alexi

ако са от североизточна БГ няма да се приберат :))

Bobi

АМ "Тракия" е ..... суха . Въобще до Пловдив почти нямаше сняг. Имаше и ненормалници, които си караха с 200+ даже.

Bobi

By the way... .съм супер доволен от пътищата в София. Никакви пясъци и гняс няма по асфалта, явно химията е добра :)

escobar

Химията верно е добра и много лесно се установява разликата, щото там където не е хвърляно е коренно различно.
Около моловете и хипермаркетите е готино, както винаги по това време на годината.

Alexi

малко снимчици от Шумен :

Uploaded with ImageShack.us

Bobi

На това му се вика сняг. Баси...

road runner

Като гледам колата от последната снимка ще излезне напролет чак !!! :)

Dmitarcho

Аз като гледам колата от последната снимка ... започвам да режа салата ... че май ще пия каисиева ракия :D
Ръца Пръца

Alexi

днес ме вадиха с лебедка да отида на бач :) но се получи след 2 часа ринене .. това с реното ,мондеото е зазимено  :)

Vas

Хахаха Яко  :D Айде да познаваме колата от последната снимка :D

road runner

Залагам на Рено меган Сценик :)  ::)

Vas

Цитат на: road runner в 21 Декември 2012 18:19:38
Залагам на Рено меган Сценик :)  ::)

Не е честно! Видя и емблемата на предния капак  :D :D хахаха

G_o_c_e_v

Първа фаза, с малките фарове :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

supertorr

Цитат на: Alexi в 21 Декември 2012 17:50:33
това с реното ,мондеото е зазимено  :)

Срамота- само твойто Мондео да е неподвижно :D

Pyrhel

Обстановката в София в 11 часа... Празни улици. Празни, ама хлъзгави като бананови кори. Химията не я знам каква е, ама е много лигава - ни се тръгва, ни се спира, ни се завива...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

AlexanderBozhinov

Съгласен съм с Анатоли,явно спряха да хвърлят химия,а навън са тотални акита :) Опитах го в Младост,Дружба,Цариградско , а след малко ще имам щастието да се разходя до Захарна Фабрика .

Backstage

pantata

Хм, току-що се прибирам и не забелязах подобно нещо.. забравих си панела на цд-то вкъщи и се поизрязвах по светофарите да има малко "музика" в купето и няма тракшън няма нищо.

Bobi

Катастрофа на АМ "Тракия" след "Траянови врата", посока София- Пловдив. Според източници има 20 километрово задръстване и участъка се минава за 2 часа (omg).

pantata

Цитат на: Bobi в 22 Декември 2012 15:23:35
Катастрофа на АМ "Тракия" след "Траянови врата", посока София- Пловдив. Според източници има 20 километрово задръстване и участъка се минава за 2 часа (omg).

Абе до сега не бях стоял в лявата лента и да си пуша цигара до колата :)) 3 километра ги минахме за около 1 час, след това тапата започна да се поотпушва, но до Пловдив магистралата повече приличаше на бул Цариградско. Плътно движение в 2 ленти и изпреварващи през аварийната, полицаите не можеха да насмогнат да ги спират тия камикадзета.

Катастрофата е била край Пазарджик: http://www.blitz.bg/news/article/172317
Мен задръстването ме хвана километър преди тунела...

Dmitarcho

Спирам да гледам нови вече. @ дена говореха как пътищата покрай Шумен, Варна и Добрич били затворени ... ала бала. От Търново до Добрич през Варна пътя си е абсолютно чист, няма и помен от сняг по асфалта !!! Спокойно се кара със 100+ км/ч. На магистралата Шумен-Варна има участъци в които е очистено само едното платно и трябва да се внимава като се изпреварва, но като цяло съм съпер доволен от пътната обстановка. Преувеличават по телевизиите с тяхните глупости.
Ръца Пръца

Alexi

е те минаха 3 дена .. през това време се чистеше яко .. но самия град Шумен са изчистени само главните улици ,малките улички си е екшън ..

ForeverFord

почнаха и малките да ги чистят,ама с това темпо.........
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

P.Kostadinov

Днеска нямаше проблеми.Пътувах Варна-Пловдив ,през Бургас-Карнобат-Стара Загора .. и до петолъчката беше що годе изчистено и може да се кара,но след кръговото драстично намали снега и пътищата в момента в Пловдив са дори сухи  ??? как става тоя номер незнам,но времето тук е хубаво :)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

pantata

А някой да знае за Айтос-Провадия пътя как е?