Mondeo 2,0 16V >> RS

Започната от К.Методиев, 03 Август 2012 17:26:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

Днес удължих тръбата на кита и направих преграда, и Танев се оказа прав отново, ефект има, мотора се развърта по добре от ниски обороти, а се промени и малко звука, предполагам заради по дългата тръба.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Виктор Велев

Супер е станало би трябвало и във високите да има промяна към по добро !!!

П.П. Танев винаги е прав.....  ^-^

К.Методиев

Във високите нещо почна да малее, трябва да видя налягането как го държи, но предполагам, че филтъра ми е за смяна, има още нещо което я спъва според мен, генерацията на 2.0 е на 60мм, моята е на 52 в момента и скоро съм решил да правя друга.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Виктор Велев

Колкото и да ти е мръсен филтъра няма как да не дърпа въздух по скоро генерацията ти е малкa за този мотор слагаѝ фи 63 и ще си супер  ^-^

К.Методиев

Имах в предвид филтъра на изпаритела.

Виктор Велев

vladi tanev

има и нещо друго вече навлиза и по студен въздух естествено повече кислород и може да иска и малко повечко гориво
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

К.Методиев

Искаш да кажеш да обогатя малко сместа в горивната карта ли?

К.Методиев

Днес сутрин Виксата подозрително ми се навърташе около колата с една бормашина.

И ето какво свърши:

ihovahi

Ам че хубава я е свършил човека  :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Днес покарахме малко на Калояново, точно почнах да свиквам с пистата защото за първи път се качвам на писта, и ми изби водно съединение, колата се представи много добре на пътя като пътно поведение, доволен съм как седи на пътя.

ffmk1l

И е красива с RS пакета. Като боядисаш всичко ще стане много добре. Мислил ли си да махнеш теглича?
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

К.Методиев

Мислих си Венко, обаче онзи ден пак се разубедих след като едно бмв 7-ца спря в мен, не знам не им ли слагат спирачки на тия коли, та само заради теглича ми е здрав пакета.

ffmk1l

Аз преди време също бях пред тази дилема, но в крайна сметка реших да го махна. Някакси не се връзваше с визията, която исках. Още веднъж, колата е чудесна и ще продължаваме с ъпгрейдите, предполагам... ^-^
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

К.Методиев

К.Методиев

Ето го и виновника който се предаде и трябваше да напусна пистата.

Маркуча беше оригинален моторкрафт и бил рязан някога, нап пистат и яз го отрязах и така се прибрах, ето го колко с  е скъсил в сравнение с новия.

К.Методиев

Днес за пореден път се убедих, че това жените са чума дето много не им се отдава да карат, слизам от околовръсното на детелината посока Бояна и пред мен жена с някаква тойота седи и чака, ама какво чака никой не знае, по България имаше доста движение и жената тръгна, а имаше достатъчно место да мина и аз, тръгвам си и поглеждам отново към идващите коли, а междувременно чумата спряла и ей ги последствията.

viksata

Еииии ... (headbang)
това сега с гадната броня дето не се лепше с поялник ли си ..!?

а добавката здрава ли е поне...?

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

К.Методиев

Бе не знам дали се лепи бронята, правил съм такива и ще я направим и тая, а беше готова за боя почти, иначе добавката е здрава. Яд ме е, че пак с тъпотии требва да се занимавам.

viksata

Ти сега с 2.0 неможеш го ударжа... :D

Ако ти трябва хелп ...свиркай (hello)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

К.Методиев

Няма проблем, изправих вече номера събрах пукнатината, ще я свалим някога другия месец чак сигурно да я оправим, а за 2.0 не че не се удържа, още не бях тръгнал. :D

Backstage

баси мамата......тъкмо я сложи яката броня.....

pAbLo

И довечера кокошката ще каже:
- Па тея от Перник са ебаси некадърните шофьори.Седя си аз на пътя и оня ме удари отзад ^-^
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D

momo76

За такива удари винаги си е виновен задния. Няма какво да се сърди човек на каката.

opex

Що се отнася до теория, кой ще плаща и официално пред КАТ относно точки и акт - да. Но само до тук. Виновността не е винаги на задния.
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

К.Методиев

То аз съм си виновен, обаче като на някой хора не им се отдава е нормално.

Dmitarcho

Не си виновен, ама грам .. тя хем е тръгнала .. за какво е псирала после ?!? Женска логика :D /разбира се има жени, който могат да карат изключително добре и разумно - но са рядкост/. Кофти за инцидента - като гледам бронята не е бил голям удар, и на "мацката" едва ли и има нещо на задната броня.  Двустранен портокол, кат или "и следващия път да внимаваш ?
Ръца Пръца

К.Методиев

Тя беше с теглич, дефакто нищо и няма спря и потегли веднага, даже не разбра за случката.

Dmitarcho

Жена .... :D :D :D Жалко за твоята броня ....
Ръца Пръца

pAbLo

Цитат на: К.Методиев в 18 Септември 2013 16:08:33
Тя беше с теглич, дефакто нищо и няма спря и потегли веднага, даже не разбра за случката.
Само като видях облата вдлъбнатина и ми стана ясно,че е била с БГ парктроник :))
"If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling" - Paul Walker
Човек дори и добре да живее,рано или късно ОТНОВО си КУПУВА ФОРД :D :D :D