Mondeo 2,0 16V >> RS

Започната от К.Методиев, 03 Август 2012 17:26:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

К.Методиев

По скоро имат разлика в задвижването на съединителя и скоростите са с жила при мк2.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

К.Методиев

И една малка интериорна промяна мисля, че така е по добре.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

ihovahi

Чисто визуално изглежда много добре. Браво.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

К.Методиев

Вече си имам домашно произведен интеик, направен е с подръчни средства но мисля, че стана добре, а звука е перфектен.

Виктор Велев

Много добре е станало дори по добре от оригиналното! Браво продължавай все така  ^-^

amplified

Сподели после как ти се отразява на разхода, щото моята вдигна до небето с подобен филтър.
Вярно потръгна малко, ама неоправдано.

deshi

Грозен си кат` OHC  .....

К.Методиев

Разхода ми се струва като от преди, аз съм от два дни с кита, но днес го довърших, сложих си и малко филтърче на картерната вентилация но не съм го снимал.

slavov92

Какъв разход ти дава с 2.0 ?

К.Методиев

Ми като при 1,8 ми е разхода, а на магистралата дори по нисък от 1,8 ми даде, извънградско с ГИ 7,5/100, градско около 10-12 според това как я настъпваш.

К.Методиев

И вече е време да премахнеме тъпо сложената зареждачка:

Вече леко преработена:

И накрая монтирана:

Сега остава само да си взема един накрайник.

К.Методиев

Днес направих и предната броня пръснах я с филер и я качих обратно, колата придоби друг вид според мен, тези дни продължавам напред с останалите глупости.

ffmk1l

Разбира се, че сега има друг вид. (wdo). За събора да е готова. (fe)
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

К.Методиев

Ще се опитам да е готова но има много работа още, има дефекти тук там който трябва да оправя, а трябва и на работа да ходя и времето е кът.

vladi tanev

Браво много са красиви тези седани на мондеото а и със тези брони е трепач само един съвет ако можеш направи една преграда на въздушния филтър да си смуче студен въздух ще осетиш разлика и внимавай много със филтъра на картерната вентилация бързо се зацапват и в един момент става като тапа чести го по често аз имах такива проблеми и сега го махнах
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Светльо

К.Методиев

Влади точно за преграда си мислех как да направя онзи ден в жегите нямаше никой под капака страшно спъната беше.

К.Методиев

Вече я премахнах тотално зареждачката.

deshi

Давай Stickerbomb да скриеш шприца, иначе да с СТ пакета е станало много готино , и джантите са добре .
мислил ли си за  дросели , така и така си с газов инжексион...

bay_huy

Евала много добре се е получило

К.Методиев

Шприца и всичко ще се скрие и ще бъде в един цвят, просто все още не е готово всичко, а и бояджията ми го няма за известно време, иначе колата ще се боядисва цялата.

За дросели си мислех преди време, но само си мислех тогава.

deshi

Гледам че знаеш какво правиш,  и мисля че ще я посъбудиш с едни дросели ... Владо има вече доста опит с газовите настройки .. пробва с  турбо, пробва и с дросели ... правиш и едно 4х4  или само задно и си ти

К.Методиев

Със сигурност с дроселите оживява, може и да се замисля след известно време как да станат нещата.

vladi tanev

ще помагаме ако се решиш и да знаеш че със дроселчета имаш едни гарантирани 25-30 коня отгоре а вървенето е уникално
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

К.Методиев

Ще го имам в предвид звучи добре.

К.Методиев

Сутринта реших да и направя един тест да видя как е с настройката на газта и дали върви нормално, мисля че се представи добре с 16-ките, а километража отчита с 10км по малко от реалната скорост.

https://www.youtube.com/watch?v=UCVBFrRxSXU&feature=youtu.be

vladi tanev

за мен лично е много добре даже чудно в предвит и килограмите,джантите идеално си върви колата  (thup)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

silver_lcs

до 120 върви много добре но нагоре бая умира заради късите скорости....иначе за дръпки си е убиец :)

К.Методиев

Мда така си е, при теб с такова поведение ли беше все да те питам?

К.Методиев

Някаква идея ми дойде да си ги купя, дано да се задържат по дълго.