Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

toretosz

Цитат на: Alexi в 14 Август 2012 23:02:03
да ти дам един съвет като спал в палатка .. не си споменал спален чувал .. ако нямаш ще те застигне бялата смърт :)

имам но ще съм с надуваем матрак.200х140.незнам дали ще влезе в палатката само ама като ми я дадат на 1 ви ще проверим.
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Pyrhel

Цитат на: Alexi в 14 Август 2012 23:02:03
да ти дам един съвет като спал в палатка .. не си споменал спален чувал .. ако нямаш ще те застигне бялата смърт :)

Работата ще стане и с 2 одеала - едно отгоре, едно отдолу. Но само с дрехи НЕ става... Веднъж заспах навън гол... И като изгаснал огъня... Абе... Дълга история (rofl) (rofl)

Иначе мога да услужа с палатка за 2ма и шалте. С уговорката, ако драйфа вътре да си го чисти той :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexander

Аз имам 2 спални чувала, ако някой иска да ги нося да ми пише!  ^-^
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Dmitarcho

Пичове, горе вечерно време става студено над 1000 м. надморска височена е ... тук в града сега ми е  студено вечерно време, камо ли горе на балкана. Вземете си дебели дрешки и одеалца за завиване ;) toretosz, тая хладилна чанта, мислиш ли, че ще ти свърши работа, като тръгнеш сутринта .... вечерта ;) Дали ще има нещо хладно в нея :D За алкохоли и тем подобни по дребни нещица, мога да ги оставя вкъщи за през деня ;) надявам се жената няма да се възползва и да се начерпи докато сме на пистата :D и вечерта като се качваме на горе ще ги вземем ;)
Ходил съм на палатка с електрическа хладилна чанта /включва се в запалката на колата/ цял ден е била включена и вечерта ледчетата се бяха разтопили - няма голяма файда от тези чанти.
За барбекю-та ... мисля, че мога да намеря горелка :P да ги палим - понеже ние като ходим си взимаме дървени въглища и си ги палим с горелката, че бързо се разпалват :P
Ръца Пръца

vladi tanev

плюс още един за палатка и една четири местна палатка ще нося трябва да се разберем и за барбекю да се вземе това за около хотела или хижата ми се струва много добре само едно левче идеално.
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Pyrhel

Така, човекът с Прима-С най-сетне даде отговор. Няма да го бъде там, защото имат 3-дневни пакети и ще им заемаме местата... Както и да е, но предложи друг вариант. Същия човек има още една хижа - Географски Център. Хижата е празна и ще е само за нас. Самотоятелни бани в стаите, възможност за палатки отвън, не ни набутват някакви куверти за ядене и т.н., а ние можем да се оправяме. Пак - сами ще сме в хижата, но проблемът тук е, че стаите са много тъпо разделени - 3 апартамента, една двойна, 3 тройни и 2 четворни стаи... Което... Е абсурд да се разделим по някакъв начин.

Другия вариант е Еделвайс. Възможност за палатки, бани в стаите и т.н. Но тук нещо се опитват да ни набутват куверт. До колкото разбирам не е от келешлък, а просто човека с хижата се застахова, за да не останем гладни. Като че ли там е най-подходящото място засега. На мен не ми дреме дали ще ям пържола или салам, ама не мога отсега да кажа, че искам например 3 кебапчета, 2 бири, едни пържени картофи и т.н. Колко от вас ви притеснява този куверт, можем ли да си направим някакво меню предварително? Ако нещо съм пропуснал, Дмитърчо, ще допълниш ли? :)

ЕДИТ: сега се сетих още нещо... Кое е по-добрия вариант - навън около жарта и пържолите на крак или нещо тип кръчма да се седне?

Dmitarcho

Куверта който предложи началника е, Салата, пържола с гарнитура питие /ракия-водка/ и безалкохолно, на цена 15-тина лв. От там нататък ще си ръчаме кой каквото му е сладко. Найстина човека гледа да има какво да хапнем като седнем, да е предварително подготвен. Предполагам няма да има проблем да си направим ние някакво семпло меню, колкото да има на какво да седнем.
За тези които ще са на палатки ... предполагам няма да се цепят от колектива и ще седнат и те на масата с останалите .... Това е за сега, очакваме и вашите мнения и препоръки :P относно прекаването на вечерта ;)
Ръца Пръца

Alexander

Аз съм за навън до някое време и после който е мераклия да допива може да се премести вътре или пък да си остане навън, зависи колко се е сгрял  :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

ForeverFord

Цитат на: Pyrhel в 15 Август 2012 18:21:18

навън около жарта и пържолите на крак

Много ясноооооооо  (happy) (happy) (happy)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Danchev

Момци, всичко зависи от времето ... както каза dmitarcho и аз като половин тревненлия потвърджавам ... вечер си става студенко, а ако през деня е било студено вечер си е направо бахър.
How about a magic trick?

Alexi

според мене времето за проучване на мненията и желанията мина .. организирате го както сметнете за добре - и го съобщавате .. най добре е да има кухня хем човека там да е малко по ангажиран ,да подготви там някакви порции да речем по 2-3 кебапчета с пържени картофи и пиене ракии водки бири  .. толкоз народ около жарта - няма да стане .. то няма толкова жар ,няма да има и толкова месо в околните магазини .. добре е да се оповести сборния пункт в Габрово също ,за който ще го свари ( аз май няма да съм от тях )

deshi

На жарта винаги има достатъчно място... мен ме вълнува много сериозно въпроса с бензиностанция около пистата... понеже ми се налага по често да посещавам хранилката...  (stir) (hammer)
Грозен си кат` OHC  .....

Dmitarcho

За съжаление няма наблизо бензиностанция :( Най-близките са в Дряново /Шел и ЛукОил/ - 20 км. и в Габрово разбира се има всички вериги, без ЕКО => 10 км ;)
Мисля си, ще е по-удобно да ти съберем туби /яко няма да ти стигне само твоята/ и като се съберем в Габрово преди да тръгнем към пистата да ги напълним. ;)
Ръца Пръца

lazarkk

Цитат на: dmitarcho в 16 Август 2012 08:10:38
За съжаление няма наблизо бензиностанция :( Най-близките са в Дряново /Шел и ЛукОил/ - 20 км. и в Габрово разбира се има всички вериги, без ЕКО => 10 км ;)
Мисля си, ще е по-удобно да ти съберем туби /яко няма да ти стигне само твоята/ и като се съберем в Габрово преди да тръгнем към пистата да ги напълним. ;)

Аз мога да ви снабдя с ПВЦ туби, от химия са и са тествани на всички видове горива, по 20л са. Само да има кой да ги пълни  :P. Мога да донеса колкото събера в колата.

deshi

Туба имам въпроса беше да не мъкна ама ...ще се оправям   (fri)

Alexi

айде въвел съм си в ГПС-а координатите няма отърване от мене :))

Pyrhel

Тези, които са по един, искате ли да се сформирате, за да има подходящи стаи, защото по 1 в стая... Толкова стаи няма никъде.

ПС: Търсенето на вариант, в който да има стаи по 2ма с отделна баня към стаята, място за палатки и паркинг се оказа задача с доста повишена трудност.

За момента имаме предложение от хотел Еделвайс (хижа ли е, хотел ли е...). Говорим без вечеря, защото искат предварителни поръчки на храната и вариантите са:
Цитат1.Вариант-нощувка,закуска и вечеря/пържола с гарнитура и десерт/- обща стойност 30лв.
2.Вариант-нощувка,закуска и вечеря/аперитив,безалкохолно,салата,пържола с гарнитура /- обща стойност 35лв.

Да им имам и алтернативите. :D

Ето как си го представям... Понеже цялата местност е резерват и огън не може да се пали за пържоли - вариант са тия барбекюта с дървените въглища. Носим си такива, нареждаме и се почва цър-пър идилията точно до хотела, където могат да се разположат и палатките. От там следват 2 възможности за спане:
Цитат
1. Нощувка със закуска: 22 лева
2. Нощувка без закуска: 20 лева

В цените по-горе влиза и използването на басейна (малък), ама знае ли се вечерта кой какво ще му хрумне (rofl)

Така, в тоя пост най-важното го казах най-горе - много ви моля да се групирате по ваше желание, за да можем да се вместим в стаите, т.е. да няма единични. Ще изпратя ЛС до всички записали се до момента с линк към този пост, за да задействаме нещата по-бързо и да мога да платя капарото.

Pyrhel

СЛУЧААААЙННОО в някоя от софийските групички, които се спретват за събора да има някой, който кара, но ще идва без кола? :)

viksata

Аз съм +2

Трябва ми само писта по светло и ливада и приятна компания по тъмно (thup)

Мисля да си спим в колата и да ям мърша от барбекюто... (stir)

И лично аз мисля да си пътувам по Хемус и по пътя за Варна

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

BIGFORDFAN

На първо четене се сещам за Боби, но дано вече да НЕ Е без кола...  (happy)

toretosz

Цитат на: Pyrhel в 23 Август 2012 10:16:47
СЛУЧААААЙННОО в някоя от софийските групички, които се спретват за събора да има някой, който кара, но ще идва без кола? :)

това означава ли че и сири ще идва (race)

Pyrhel

Няма да отговоря, ще го оставя като изненада :P

deshi

Нещата ми се струва ще придобият доста груб  характер (hammer) мисля че ще се надишаме здраво на изгоряла гума  (happy)

Danchev

Ако някой случайно има радиостанции си ги носете да си бъбрим ... аз съм с PMR-ки, но и някой двубандер да набарате той си лови PRM честотите :P
How about a magic trick?

vladi tanev

Ееееее супер много се радвам че си се решил да дойдеш  (fri)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

Gredarov

Аз за сега съм под въпрос,че не знам дали ще почивам тогава,но ако почивам ще дойда.

toretosz

Ще се радвам да се запознаем (fri)

viksata

Цитат на: vladi tanev в 24 Август 2012 21:44:33
Ееееее супер много се радвам че си се решил да дойдеш  (fri)

Само дано моя "дядо" 2.9 не ме предаде  :D

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Dmitarcho

Мама му и телефон... Тази благодарност незнам кал стана,да не си помислиш нещо погрешно. Никакво предаване на стареца :)
Ръца Пръца

viksata

Цитат на: dmitarcho в 24 Август 2012 23:13:36
Мама му и телефон... Тази благодарност незнам кал стана,да не си помислиш нещо погрешно. Никакво предаване на стареца :)

Хихихи няма грижи  (fri)

а и благодаря за бройката вече си имам цели 5  :P