Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Предлагам ако има липсващи,да поемем всички тяхните места...ще дадем по 2-3 лв. горница. Анатоли достатъчно е вадил от джоба си ;)
Ръца Пръца

Alexi

виж сега ти събирай от всеки който иска да спи а ако няма толкова места здраве да е :))

Dmitarcho

Ша надуя дюшека в комбито - 2 маймуни спокойно се събират :P
Ръца Пръца

Pyrhel

Мда, аз също ще си взема палатката за всеки случай, ако има изненадващи посещения - ще освободим едната стая аз и момата.

Седя тука в едно заведение и цъкам през телефона, как се разхилих с глас на поста на Алекси (rofl)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

За съжаление, аз няма да мога да дойда дори само за пистата :-[:'(

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Dmitarcho

Откога се каня да те питам защо никъде не си се отбелязал,че ще присъстваш. Но тогава ще имаш други ангажименти, доколкото помня ;) За догодина нямаш оправдание - поне за сега. :P
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

Цитат на: Pyrhel в 28 Август 2012 13:08:13
Марто, заради оправянето ми ли цъкна благодаря? (rofl)

МноУ яснУУУ  :P

BIGFORDFAN

Цитат на: Иван Вълков в 28 Август 2012 16:28:32
За съжаление, аз няма да мога да дойда дори само за пистата :-[:'(

Баси гадното, ся с кой ще правим клас ''дърт дизляк'' на драга...  :'(

Иван Вълков

И на мен много ми се искаше да присъствам но не мога да си го позволя финансово в този момент. За следващият дано да успея.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ilko

Значи за разлика от хижите, хотели има много, но трябва да се избере един и да се запазят стаи, защото в последния момент е невъзможно да се намерят 10 свободни стаи. Трябва нощувките да са евтини и да има голям лоби бар или зала да се съберем след пистата да приключим вечерта и да закусим заедно.

Цитат на: G_o_c_e_v в 26 Август 2012 21:56:00
Илко, предполагам пътя ти е през Шумен, обади се да тръгнем заедно, пък ако не си по сборното шофиране, ще се видим на пистата...

ами супер, дай си gsm-а

Dmitarcho

А тези които искат да спят на палатки ... За това търсихме място на което може да сме всички заедно ;) Вечерта да се съберем я под звезиде я в обекта където ще спят хората ... иху-аху и кой когато е "готов" да си ходи или в стаята или в палатката или в колата ;) Затова не сме мислили за хотели в града изобще ;) Как да опъна палатка в центъра :P
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

Цитат на: ilko в 28 Август 2012 19:41:31ами супер, дай си gsm-а

0896 21 33 37 Георги Стоянов (G_o_c_e_v)
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

G_o_c_e_v

Дано бебето се устиска още малко, пък след събора ако ще и на следващия ден да са покаже :))
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

toretosz

michael_cool  +2 колегата е от сиера форума заедно с жена си
Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Dmitarcho

Лошо нямя да дойдат.... Ам като къщите са само 22 места, и не се знае дали досега записалите се ще можат да се съберат :D Притеснявам се, да няма сърдити по някое време. Дано се сместим всички. Лошото е, че не познавам района там ....
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

Бате, кво го мислиш толкова, ние с комбитата на открито няма да останем...  :P

Gredarov

Някой да вземе хубав фотоапарат.

ForeverFord

Искам едно голямо знаме  с нашето лого    :D :D
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

pantata

Dmitarcho

Просто ще е тъпо, да се изсипем една тумба навалица и да няма места за всички ;) И мен не ми пречи къде ще дремуцам - дали в колата, дали в палатката ;) Просто съм загрижен :P за всички които искат покрив над главата да им е уютно ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Знаме с логото едва ли ще има ;) поне тази година :P Аз събирам кураж да отида до нашето МП да ги моля за някакво Фордовско знаме ;)
Ръца Пръца

supertorr

Цитат на: dmitarcho в 29 Август 2012 20:28:58
Знаме с логото едва ли ще има ;) поне тази година :P Аз събирам кураж да отида до нашето МП да ги моля за някакво Фордовско знаме ;)
Успех! Но сигурно ще искат и некой лев...

Alexi

според мен който се е сетил в последния момент да се записва да си носи палатката щото то не остана ..

toretosz

колегите Gredarov и yanev от сиера форума

toretosz

относно колегата michal_cool ще е на палатка ,стаята я искат да ползват санитарния възел и жена му да преспи там тъй като момичето   е бременно в петия месец .Знам че  потвърждава късно но в часните фирми не е почивен ден и договорките са до последно.Предполагам че ще има и други който ще се включат накрая.

п.п. моля ако няма стая кажете за да дам обратна връзка .

pantata

Аз също вчера разбрах, че няма да работя на 6-ти и 7-ми, ако няма място с легло и твърд покрив не ме бройте тогава.

Dmitarcho

Леглата са кът :D Доколкото говорихме с Анатоли сме 22-ма "възрастни" и от 2 до 4 деца ;) Къщите имат 22 легла. Като говорих с домакинката каза, че можем да се съберем някак с децата.  Щом булката на michal_cool е бременна - отстъпвам и моето легло :P ще си спинкам я в палатката я в колата - няма проблем. Но найстина немога да кажа със сигурност колко човека ще могат да се настанят в къщите :( Анатоли също спомена, че има вероятност да опъне палатка ... Най-добре на място ще се види кой къде и защо ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Я да го напиша и тука ;) Плановете за вечерта са, да се съберем всички заедно, да си опънем палатките там където ще ги опъваме - ще гледаме да са близо до къщичките където ще преспят останалата част от групата, и всички на калабалък в механата на комплекса ;) Ще ни осигурят една трифазна скара /има ли проблем с напрежението на тока и с трифазната било най-сигурно/ ще запалим и някое друго BBQ .. сядаме всички заедно - иху - аху ... и после всеки по маршрута или към леглото или към палатката или към колата :P
Нещо Против ?
Ръца Пръца

Alexi

ок е така .. само че как стои въпроса с карантията магазини има ли наоколо ... че аз примерно няма да идвам директно от нас

Dmitarcho

Магазините са в Града ;) Ще видя за някоя хубава кланница в града и може да се прескочи по някое време като се разберем кой какво иска. Иначе преди да тръгнем към къщите, може пак 2-3 коли да слезем до Пикадили, Билла .. да се напазарува мезета пиене ... ала бала ;)
Ще е най-добре преди да се тръгне да се напазарят полвечето неща - иначе цял ден на пистата ... ще станат на пихтия месата - да не говорим за бирата на какво ще заприлича :P
Ръца Пръца