Идеи за Национална Среща 2012 :)

Започната от Dmitarcho, 09 Април 2012 20:40:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Bobi

Viksa, защо не пътуваш с нас, софийската група?

viksata

Цитат на: Bobi в 25 Август 2012 05:14:56
Viksa, защо не пътуваш с нас, софийската група?

След това прочетох че ще пътувате и вие през Хемус :)....нали имаше идея да ходите до СТЗ и после през Шипка

В този случай сме в кюпа  (fri) само че  ще ви чакам на Шел бензиностанцията, след разклона на околовръсното (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

toretosz

Настъпи звяра, кажи "добро утро" на целия квартал :P

Радко

Ето ме и мен! И аз съм да се отива през Хемус! Общо взето както ти покаже чичо Гугъл като напишеш във "Изтеглете упътвания" от София до Междени  ^-^  (fri)

Dmitarcho

Много мислих дали да споделя с Вас...  Но понеже още ме е яд ще си излея мъката , макар и да поспамя малко.
Причината да ни откажат къщата "Балкански кът" е, че сме били голяма компания и не съм Ви познавал лично. Нормално ли е да направиш къща за гости с 20 места и да отказваш оферта за пълния и капацитет, защото не познаваш хората, при положение,че подписвам договор - "чупи - купи" !!!

Честно , писна ми от българщина и шуробаджанащина ;(
Ръца Пръца

ilko

Здравейте! Искам да се включва с някаква нощувка за мен и приятелката. След като не може да се ангажира тази къща за гости, която сте предложили да търсим друг вариант. Все ще се намери някоя къща/вила за цялата група.
А за сборния пункт, ако не стигна преди 10:30 до Габрово, ще се видим направо на Междени.

Dmitarcho

Заповядайте, добре сте дошли. Ние място за спане търсим от 1 месец :) В най -лошия случай ще си спим по колите :D
Ръца Пръца

Pyrhel

Нещата трябва да се знаят от всички, затова описвам събитията около клуба максимално точно и подробно :)

Човека леко педерастки постъпи като промени решението си 3 дена по-късно и малко преди да му преведа парите. Както и да е. Ще се търси ново място. Има няколко къщи, които ще ги прозвъня. Надявам се да има местенца в тях.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Pyrhel

Едно от нещата, на които супер много се дразня е кофти организацията. Тая година направих точно това :)

За другата година една от поуките е, че за всичко трябва да има срокове - записване за спане - до еди кога си; резервиране на място за спане - до определена дата трябва да е свършено и т.н.

Dmitarcho

Просто много късно започнахме да организираме всико, късно се разбра на коя писта ще сме, и местата за спане баха резервирани на повечето хубави места. Ще видим ако Ви хареса пистата за догодина от сега ще намерим нещо файско за нощуване.  ;)

П.п. Стига се нервира, ам бягаи да пълниш дупето с пясък :P
Ръца Пръца

Dmitarcho

Свиркай кои са, да ходя на оглед и да правя мили очички :P
Ръца Пръца

Alexi

то беше ясно че времето няма да стигне още преди месец когато не се знаеше дори мястото :) като за първи събор хаос ще има няма как

supertorr

Цитат на: Alexi в 26 Август 2012 10:49:30
то беше ясно че времето няма да стигне още преди месец когато не се знаеше дори мястото :) като за първи събор хаос ще има няма как
Важното е хаоса да е организиран и да се действа- а се вижда, че е така. На събора и след него никой няма да помни тези бели "къхъри"

Bobi

Здравей, Илко! Ще се радваме да се запознаем и видим машината!

G_o_c_e_v

Илко, предполагам пътя ти е през Шумен, обади се да тръгнем заедно, пък ако не си по сборното шофиране, ще се видим на пистата...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

Цитат на: dmitarcho в 26 Август 2012 04:03:35
Свиркай кои са, да ходя на оглед и да правя мили очички :P

Ще ги прозвъня утре:
http://www.house359.com/offer/2697/
http://www.house359.com/offer/4215/
http://www.house359.com/offer/2721/
http://www.house359.com/offer/2667/
http://www.house359.com/offer/3652/
http://www.house359.com/offer/3640/

Някои май се поврарят от преглежданите преди ;) Това са всички за 20+ човека...

BIGFORDFAN

Първата и последната са много добри, дано да са свободни...  ::)

Dmitarcho

Сенник и е малко далеч от пистата ... на около 30-40 км ;) само споменавам.  Тези в Трявна ... са в самия град, и палатките малко кофти да се опънат в града. На тази в Влайчевци мисля, че звънях - беше заета /пом,ня ли вече и аз къде съм звънял и къде не :) /
Ръца Пръца

deshi

На мен ми е все тая за спането ... ако има хотел съм за хотел ... ако не мога и в колата да спя... нещото на което държа е  скарата  (hammer)
Грозен си кат` OHC  .....

Danchev

Минавал съм покрай Балювата къща ... тя беше някъде в началото на града като влизаш откъм Плачковци и наистина е много приятно. Лошото на тия къщурки е, че са с дворчета, райграс и т.н. и надали някой ще се навие да се опънат 10-тина палатки там. Нали имаше идея за Еделвайса, какво стана там?
How about a magic trick?

Dmitarcho

Там шефа се прави на голям шеф ;) И гледаме за нещо по-приятно ;)
Ръца Пръца

Dmitarcho

Белла Терра , чакаме Анатоли да одобри :P на 16-тина км. от пистата по междуселски път ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

В първия момент 500 кинта ми се видяха много, ама реално излиза по 22 и нещо на човек, аз съм "ЗА"! Да действаме, казваш кога и къде да превеждам парички и те така :Д

Dmitarcho

Аз мойта сметка съм ти я дал :D ша са почерпя за общото здраве :D
Ръца Пръца

BIGFORDFAN

Баси, там е за зимни гуми Уе!  :P  :))

Dmitarcho

Аз даже веригите съм си нагласил :P
Ръца Пръца

Pyrhel

Гласете, че преди малко платих за 2те къщи и ни чакат :)

Получи се следното:
Спането: 23 лв/човек (т.е. на легло)
Пистата: 4лв/човек

Конфигурациите по стаите предлагам на място като отидем да ги направим. :)

Alexi

ти плати ли ги или всеки ще си плаща на място за себе си .. ако си ги платил мерси :))

Dmitarcho

То няма друг варянт за стаите - на място ще са. Аз ще си взема палатката за всеки сличаи,все пак местата са точно 22, а нали ще има и деца. Ще търсим и място за палатките направо вечерта като се качим. Идеята като цяло е да се качим всички,да си "наготвим" паржоли и кебапи и да сядаме. За тези с по изискан вкус, във всяка една от къщите май ( :D ) има кухня. Идеята е да не се делим, а да сме заедно. Платил ги е Анатоли къщите ;) после с него ще се оправяме или направо него да оправим :D
Ръца Пръца

Pyrhel

Марто, заради оправянето ми ли цъкна благодаря? (rofl)
Платих ги, и който дойде от преспиващите - на пистата или като се настаним ще оправяме сметки. Предполагам, че може да има липси, те ще са си за моя сметка - това е другото от нещата, което трябва да направим за следващата година - да се знае от по-рано ориентировъчна бройка, проверка за условията, предлащане от хората и да е сигурна работата :)